Keeway Speed Kanuni 200 race takası??
Reklamlar
-
Herkeze merhaba. Uzun zamandır yeterli ilgi ve alakayı gösteremiyordum işlerimden dolayı sitemize. Bu aralar zaman bulabiliyorum. Neyse konuya geleyim. Bende Keeway Speed 150cc motor var. Bugün zincirleri yağlattırmak için servisime gittim. Ustalardan birinde Kanuni 200 race vardır. Başladık sohbete, bana satmak istediğini söyledi. Bende bende üstünü arıyorum dedim. Ne istersin dedim, 1.500 üstüne alırım arkadaşım dedi. Dedim ki yahu bu motorları çok yerden yere vuruyorlar özellikle zincirleri çok gevşiyormuş, hergün sıkanlar varmış dedim. Bana kendisinin ayarladığını ve piyasadaki kanuni race lerden aerodinamik olarak daha farklı olduğunu söyledi. Paraya ihtiyacı olduğunu ve satmak zorunda olduğunu ama motorsuz kalmak istemediğini söyledi. Şimdi arkadaşlar sizlerden yardım istediğim konu; kendi motorum allaha şükür hiç sorun çıkartmadı ve 2350km de şuan. Ustanın motoru 6500km küsüratıda vardı sanırım. ( bu arada servis hem kanuninin hem zealsun un hemde keewayin servisi). Benden 1.500 istemesi çok geldi üzerine. Saten sıfır 3.350 ve benim motoruda alıcak yani.. Benim motor + 1.500
Ne dersiniz mekanik olarak hız, sağlamlığı olarak değermi bu paraya Kanuni 200 Race.. Şimdiden zaman ayıran dostlarıma teşekkürler
Saygılarla
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
Arkadaşım o motorun maksimum hızı 130km/s miş...
motoru alttan tek egzantrikli(ohv) motordur. titresim olması içten bile degil ama
titresim engelleyici dingil mi ne varmıs tam bilmiyorum titresimi sözde azaltıyormus bende bu motoru düşünüyorum ama bence zealsun alsan daha güzel olur sanırım zealsun zs200 200cc yani)
-
Kafamdaki motorlar
Zealsun 200
Kanuni 200
Honda Cbf 150
HOnda Cbr 125r
Motorumu satıp yaza doğru bunlardan birini almayı düşünüyorum saten. Usta bana böyle bir öneride bulununca ne bileyim düşündüm bir an. Zealsunlar hakkında iyi de konuşan var kötü de. Yani kötü derken çok kötü Zor kararlar bunlar sonuçta para hiçte kolay kazanılmıyor. Neyse başka fikirleride dinleyip öyle karar vermek en iyisi sanırım. Çok teşekkür edeirm enis
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
speed 150 den memnunmusun son hızı ne 1 depo ile kaç km yapıyorsun arka disk fren iyimi? 100km/l nedir?
uzun yola gelirmi?
-
speed 150 den memnunmusun son hızı ne 1 depo ile kaç km yapıyorsun arka disk fren iyimi? 100km/l nedir?
uzun yola gelirmi?
1 depoyla 380km gibi gidiyor, Arka fren disk ve frenler süper sağlam, 109 max yapıyor, uzun yol iki defa edirne - t.dağ, t.dağ - edirne yaptım.
Eklemek isterim motordan memnunum, tek memnun olmadığım yönü bu tarz havalarda yani ıslak zeminde arka lastik çok kayıyor. Allaha şükür hiç düşmedim hep toparladım ama arka fren pedalıyla bu aralar aramız pek iyi değil :p
-
Arkadaş kanuni sayfalarını okuduğumda genel anlamda isyan var gibi geldi bana... Ülkenin son 2 yılda arkası çokta sağlam olmayan firmaların motorsiklet ithalatları ile sonu bilinmeyene doğru koşar adım gidiyoruz. Son anda birileri uyandı teminat vergisi koymaya başladı. ÇİN MALI motorların ikinci eli yok gibi bişey. Bence almışken elbette honda gibi kalitesini ve servis güvencesini kanıtlamış ürünleri almak lazım. sokağa para savurmamak adına bilinçli tüketici olmak lazım diyorum.
-
sakın degıstırme cok fazla ıstemıs ayrıca ıgrenc bır motor basın cok agırır
-
Honda Cbf 150
Honda Cbr 125r
-
aykut abi sakın bu hatayı yapıpta keewaydan kanuniye düşme
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
07 Aralık 2006, 01:49
hocam fırsatın varken büyük küçük deme japona geç. ayrıca seninki racer dan daha sorunsuz sanki başına dert alma hele üstüne o kadar para vermen??? zaten racer ın 2. eli kaç para olmalı ki sence üstüne 1500 ytl veresin. saçmalık.
cbr 125r olmazsa
cbf150
-
07 Aralık 2006, 02:39
İkinci el CBR 125 R derim. Hemde şiddetle derim.
-
07 Aralık 2006, 04:11
Bende temiz 2. el CBR 125 i tavsiye ederim. 3500 ytl. civarında sahip olabilirsin. ben 4000 km kullandım çok memnunum. halada kullanmaktayım. bakım harici servis görmedi. az yakıyor. performansı tatmin edici. eğer motorunu değiştireceksen değmeli... tabi bu kendi fikrim...
kazasız belasız sürüşler...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
07 Aralık 2006, 12:53
hocam sen cruiser istemiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
08 Aralık 2006, 15:56
cruiser istiyorum ( daha doğrusu hatun istiyor ) ama japon, temiz, makul bir makina bulmak zor. Yamaha 250 virago falan düşündüm olmadı, keewaylerde genel bir performans sorunu var oda yalan oldu. Bende bu saydıklarımdan birini almaya kadar verdim.
-
08 Aralık 2006, 17:22
Valla jazzbass bende bır keeway kullanıcısıyım keeway dıger cınlılere gore kotunun bıraz daha ıyısı sanırım dıger dedıgın motorlardan alırsan basın cok agırır markasına bakıpta aldanma kanuni,zongshen,presto vs... çinde zaten 2 veya 3 tane motor fabrıkası varmıs zaten dıkkat edersen kasa hep aynı sadece ısımlerı degısık yanı degısık bır marka almanın sana bır faydası olmaz sadece servıs olayları bıraz daha farklı olabılır zaten kanuninin dediğin modelinden şikayetçi olan bir sürü kişi var.al bı japon basın agırmasın CBR 125R alabirsin mesela..
-
09 Aralık 2006, 16:41
Cbr 125, Cbf150 yada 250, Naked yada sport başka marka ama japon. Dedigim gibi temiz bir japon chopper bulursam alıcam. Olmadı bunların birinin ikinci elini. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
-
09 Aralık 2006, 17:30
-
09 Aralık 2006, 18:08
1 defa çinli kullanıp 2. motor seçiminde gene çinli alman mantıklı gelmedi bana bence satma yada takas yapma illa satacaksanda honda yada yamahanın alt segment motorlarından birini düşün ilerde pişman olursun benim düşüncem bu şekilde
-
09 Aralık 2006, 19:39
ehliyet sinavina gittigimde bi arkadasta wardi kanuni racer bi makina dedim bende lacam nasil gzuelmi dedim cocouk 80 i gecmezsen problem gecersen sorun basliyo dedi tavsiye edermisin dedim bilmem sen karar wer dedi tahmin ediyorum adma guvenemedi kendi kullandigi motosiklete.
huyunu suyunu bildiign motosikletinden wazgecip bilmedigin bir motosiklet alman mantikli degil ustaymis sahibi cok yeriyle oynamistir buyuk ihtimalle motosikletin
imzam yok parmak bassam olurmu
-
14 Aralık 2006, 15:53
Jazzbass adlı üyeden alıntı
uzun yola gelirmi?
1 depoyla 380km gibi gidiyor, Arka fren disk ve frenler süper sağlam, 109 max yapıyor, uzun yol iki defa edirne - t.dağ, t.dağ - edirne yaptım.
Eklemek isterim motordan memnunum, tek memnun olmadığım yönü bu tarz havalarda yani ıslak zeminde arka lastik çok kayıyor. Allaha şükür hiç düşmedim hep toparladım ama arka fren pedalıyla bu aralar aramız pek iyi değil :p
Arkadaşım senin speed de bi sorun olabilir. Ben bir depoyla 450 km yi rahat gidiyorum (rezerveye geçmeden) Lastiklerinin çok kötü olduğu konusunda hemfikiriz. Ama ben geçen hafta değiştirdim lastikleri, Pirelli taktım ve gayet memnunum şimdi, ama şunuda unutmayalım motor çok hafif o yüzden arka tekerleğin kaymaması için tutkal falan sürmek lazım Hız konusuna gelince benim makina 3.400 km de şu anda ve 3.000 e kadar 100 ü geçmiyordu, fakat şu anda 120 yi zorluyor bile, 120 de de benzin yetiştirmediği için kalıyor, önümüzdeki haftasonu karbüratör ayarına götüreceğim bakalım ondan sonra bir değişiklik olursa tekrar yazarım.
Hepinize kazasız sürüşler, tekerlekleriniz asfaltten ayrılmasın...
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler