İkiside olucak...Ama motor yaşam tarzı bence...İnsana çok şey katıyor.....
İkiside olucak...Ama motor yaşam tarzı bence...İnsana çok şey katıyor.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Vay be hayatta ne çok karşılaştırmalara maruz kalıyoruz demek. İlginç ama...
Gelelim sorunun cevabına.
Bence bu soruya verilecek cevaplar tamamıyla kişinin kendi nesnel koşullarına göre yorumalanabilir. Yani kişiden kişiye değişir.
Benim koşullarıma göre kesinlikle Motosiklet. Niyemi;
Çünkü 1 bekarım. O yüzden çoluk çocuk derdi yok.
2 zamanım çok kısıtlı ve ist. da yaşıyorum. Yani trafikte çok fazala vakit kaybedemem.
3 ulaşım için minimal derecede maddiyat ayırarak maksimum derecede kolaylık ve hız kazanmalıyım.
4 zaten macaraperest bir yönümüz olduğuda aşikar.
ve bütün bu çünküler 5. 6. 7..... diye çoğalabilirlik gösterebiliyorken vevabında motosiklet olmasıda kaçınılmaz oluyor.
Bu arada bunlar kişisel nedenler.
Birde daha toplumsal nedenler tabi. Mesala;
-Trafikte daha az yer işgal ederek sıkışıklığı önler.
-Otomobillere kıyasla daha az yakıt sarfiyatı olduğundan daha az egzoz dumanı çıkarır. Bu bakımdan daha çevreci deneblir.
vs vs vs...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
30.000 ytl param olsa 20.000 e motosiklet 10.000 e araba almak isterdim.20.000 ytl param olsa 10.000 e motosiklet 10.000 e araba almak isterdim
10.000 ytl param olsa 5.000 e motosiklet 5.000 e araba almak isterdim
5.000 ytl param olsa 2.000 e motosiklet 3.000 e araba almak isterdim
3.000 ytl param olsa sadece motosiklet alırdım...
Bu sadece senin zevkin ve maddi durum arasındaki birşey.Tabiki herkes zevk için motosiklet kullanmaz.Motosiklet aynı zamanda ihtiyaçtır.Benim arabam olsa dahi her zaman motosikletim olacak.Hatta arabam olmasa dahi motosikletim olacak.Yeterki Allah kaza bela vermesin...Arabada ihtiyaç ama motosiklet bambaşka bir tutku
Herkesin kendi düşüncesi tabikide bana sorarsınız 10yaşındayken başladım hala motosiklet üzerinde gördüm kendimi bildiğim bileli bnm için tabikide motor
7 yaşında yakalandım otobanda hala arabadan vaz geçemiyorum ama şimdilik motorsikletle idare ediyoruz daha ehliyet almama 3 sene var 3 sene sonra motora büyük konuşmıyım ama dönüp bakmam anlayışla karşılacağınıza inanıyorum....
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
mümkün olabilseydi eğer, ikisini birden isterdim eğer buna imkan yok ve sadece biri mümkün ise burda tercihimi motosikletten yana kullanırdım..
bence her şeye rağmen çok garip bir soru olmuş, biner tutar yanını bulamadım bu sorunun
kesinlikle motor ya tabikide motor önüme ferrari koysalar gene motor derim motorun verdiği zevk hiç bir şeyde yok
Yaw ben arabada istiyorumm Yazın motor güzel hoş oluyorda kışın olmuyor bide ailece bir yere gidemiyorsun.Vallaa motora yan arabadan taktıracaktım annemde yana oturur diye Hehehhehee
bir elmasla yakutu kıyaslmak gibi birşey söylediğin her ikiside çok güzel taşlar kendilerine göre özellikleri yakıştıkları takıları vardır. motor ve araba her ikisinde kendilerine gre artıları ve eksileri var gerçi arabanın nasıl desem... biraz daha üstün olabileceği kabul edilebilir. ancak biz bunlara rağmen motor kullanıyorsak bu bizim motorlara olan sevgimizdendir diye düşünüyorum.anlatılamaz yaşanır diye bir klişe varya belki duymaktan bıktınız ama bu söz bu durum için tam anlamıyla uyum sağlıyor.
Kask tak!
21 yaşındayın herkez alltımdaki arabayı hayel eder bense motor hastasıyım ancak ailem motordan korktuğu için şimdilik alamıyorum
düşünmeya bile hiç gerek duymadan tabiki motosiklet diyorum yaşam kaynagım o benim var olma nedenime cvp
böyle birşeyi karşılaştırmak çok doğru değil bence..örneğin ben..yaşım elli olmasına rağmen motordan hiç vazgeçmedim..binerkende ekonomi hiç aklıma gelmedi..nasıl daha fazla keyif alırım onu düşündüm.ailemle olmadığım zamanlar hep motorumlayımdır ve günlük işe git gel 200-250 km yol yaparım..çokta iyi bir arabam olmasına rağmen ona yalnız ailemle olduğum zaman binerim..motor bence bir yaşam biçimidir tercihtir..ne statü ne kariyer nede kar kış dinler..VİPER 1 arkadaş çok güzel özetlemiş araba olması gereken araç motor olmazsa olmaz hobidir
Her ikiside olacak. Zevk, özgürlük ve kopma için motosiklet. Ayak işleri için araba
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
motosiklet motosiklet motosiklet
siyahlimuzin siyah limuzin siyahlimuzin
cbr125 cbr125 cbr125
repsol repsol repsol
bencede her ikisininde bulunması lazım.
şirket arabasını kullanıyorum.ama motorum yok
patronu ikna edip bu yaz şirkete bi motor aldırsam çok güzel olur
Soruyu ben de anlamsız buluyorum.İkisinin de farlı avantaj ve dezavantajları var; ama milyarder çocuğu olsaydım ve babam doğum günümde Ferrari mi Harley mi alayım diye sorsaydı kesinlikle Harley derdim...
Satılık Asya125t-Spidi mont
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)