Bu Motordan Yapmak Istiyoruuummm
Reklamlar
-
aspartame sağol valla bizde gerçek sanmıştık
Reklamlar
-
Ya hala photoshop veya değil muhabbeti yapmayın. Arkadaş araştırmış ve resmin orijinalini koymuş. İki resim, kadrajdan motorun pozisyonuna ve duruş açısına kadar herşey aynı, sadece motorun renkleri değişik. Artık çimenin rengine, harfin eğimine bakmaya gerek var mı? Tabii bu iki resimden sonra photoshop değil diyen de var, ne diyeyim ki şimdi ?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Youtube Arda Ertuğrul MotoVlog yazıp kanalıma abone olursanız çok sevinirim arkadaşlar desteğe ihtiyacım var. Motosikletim : Gsr 600 Egzozt : Devil & Yoshimura Kamera : GoPro Hero 5
-
arda ertuğrul kardeş uzattıkça uzatılmış bu ben sana bir adres veriyim reklamcıdır bunlar her türlü baskı yapılır yapamasalarda sana kesin bilgi vereceklerdir hks reklam çakmak mah. samanyolu caddesinde ümraniye ist. kime sorsan gösterir kardak balıkçısının orda.... teşekkürler... istersen internette varmı yokmu bilmiyorum ama hks reklam diye araştırabilirsin ...
-
black_hawk adlı üyeden alıntı
arda ertuğrul kardeş uzattıkça uzatılmış bu ben sana bir adres veriyim reklamcıdır bunlar her türlü baskı yapılır yapamasalarda sana kesin bilgi vereceklerdir hks reklam çakmak mah. samanyolu caddesinde ümraniye ist. kime sorsan gösterir kardak balıkçısının orda.... teşekkürler... istersen internette varmı yokmu bilmiyorum ama hks reklam diye araştırabilirsin ...
Teşekkür ederim black_hawk yani en azından bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlardan birisin...Gerçi ben bulmuştum bi usta ama tabiki daha fazla araştırmakta yarar var...Tekrar teşekkür eerim
Youtube Arda Ertuğrul MotoVlog yazıp kanalıma abone olursanız çok sevinirim arkadaşlar desteğe ihtiyacım var. Motosikletim : Gsr 600 Egzozt : Devil & Yoshimura Kamera : GoPro Hero 5
-
Arkadaşım repsol desenli hyosung satan bir arkadaş war sahibinden.com da ona bir sor nası yaptırdınd iye istersen?
http://www.sahibinden.com/turkiyede_...psol%20hyosung
-
sahibinden.com da var bitane satılık bu motosikletten(son msj'ı okumamışım )
-
Bencede cok talı duruyor sahibindendeki arkadaşa msj at yardımcı olur.
-
bencede en cok hondaya yakışıyorrr
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler