Bu Motordan Yapmak Istiyoruuummm
Reklamlar
-
bencede repsol tamam eyvallah ama yani honda falan yazmak iyice bozmuş...Bu arada benim resim bu mavi repsolden daha güzel bence
walla ben bilmem arkadaşlar...Ölsemde kalsamda motoru bu şekle sokucam Zaten hastasıydım repsol motorların honda'nın yurt dışında acaip repsollü modelleri var hastaydım onlara...bizim 1000rr da da güzel duruyo onada hastayım...Ama şimdilik biraz daha geçiş dönemini atlatana kadar bi sene falan daha bunu kullanırım...O yüzden böyle kesin yaptırıcam motoru
Reklamlar
-
bence guzel olmuş renk falan çok iyi..
sadece honda bozmuş
-
GT250R'nin orijinali daha alımlı değilmi? Kıpkırmızı ben buradayım diye bağırıyo alet.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Yok be abi nesi daha alımlı...Yani benimde yakışıklı siyah bi gt250r'ım var ama şimdi onun bi saçlarını jölelesek işte ne biliyim daha güzel tickky kıyafetler giydirsek daha güzel durmazmı
-
maltepede calisan bir abimiz var . fuarda tanismistim bu sekilde orjinal motorsiklet sitikirlari yapiyor ve bana boyada yaptigini soyledi isterseniz resmi alip bir gonderin ona.
simart34@yahoo.com
0537 3658070
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
ardaertugrul adlı üyeden alıntı
Yok be abi nesi daha alımlı...Yani benimde yakışıklı siyah bi gt250r'ım var ama şimdi onun bi saçlarını jölelesek işte ne biliyim daha güzel tickky
kıyafetler giydirsek daha güzel durmazmı
Belki yaş 35 olduğu için ferimiz kaçmış olabilir Arda kardeş.Yaşımıza veriver artık.
Oğuz
-
bu abinin isminide öğrenebilirmiyim acaba ?
Eyvallah abicim ben sana bişi demedim...REnkler ve zevkler elbetteki tartışılmaz...Belki bende bi 35ime gelince bende sadelikten hoşlanıcam..Ama benim şimdi alevli çağım
-
O zaman devam kardeş.Nasıl olsa bi kere geliccez Dünya'ya.
Oğuz
-
O zaman devam kardeş.Nasıl olsa bi kere geliccez Dünya'ya.
Oğuz
-
O zaman devam kardeş.Nasıl olsa bi kere geliccez Dünya'ya. Bu arada imzamdada belirttiğim gibi Adım Oğuz.
Modlar kızar şimdi.Bizde suç yok arkadaşlar.Sistem biraz zayıfladı galibai flood dediğiniz olay gerçekleşti.Kusura bakmayın.
Oğuz
-
Saygılar...
Bandit adlı üyeden alıntı
maltepede calisan bir abimiz var . fuarda tanismistim bu sekilde orjinal motorsiklet sitikirlari yapiyor ve bana boyada yaptigini soyledi isterseniz resmi alip bir gonderin ona.
simart34@yahoo.com
0537 3658070
Şu maltepede çalışan abinin isminide öğrenebilirmiyim bandit kardeşim_?
-
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
bu arada photoshop falan deıl ve the_chayman arkadasm repsol hondayla ortak falan deıl
repsol sponsor sadece ve ktmın dakar yarıslarında da ktm ye sponsor oluor o zaman dıelm kı o dakar yarıslarındakılerde kıde photoshop hem photoshopta bıu kaadarını da yapamzlar motoru bole boyatmakta pek zor bısı deıl
-
siyah bir motoru iyi bir usta çok rahat bir şekilde resimdeki gibi repsol Hyosung yapabilir tek kötü tarafı honda yazmış olması gereksiz hyosung olarak kalsın komplex e gerek yok ben hyosung kullanmaktan çok memnunum ama koyu fanatik bir hondacıyım.
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
@fazer600, afedersin ama milletin photoshop diye açıklama yapması ne kadar gereksiz ise senin photoshop değil demen o kadar gerekszi. Arkadaş iki resim vermiş, herşey ayan beyan ortada.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Niye bu kadar uğraşırsınız bende onu anlayamadım bunu yapmak o kadar kolayki. Honda CBR125R'ın üzerindeki repsol yazıları vs. vs. Gidin bir honda bayisine tahminimce 150 200 lira arası birşey tutar. Al repsol çıkartmalarını git yapıştır motoruna İşte bu kadar basit Honda bayisinden gidip stickerlarını alabilirsin. Hadi kolay gelsin
-
O kadarcık stikcer 200 ytlmi tutuo...Alırım elime spray boyarım abi...Ben grafiti ustasıyım...
Walla konuştum bi ustayla o yapıcak herşeyi...koşuyolu kadıköy cadde sahil anadolu yakasıııııııııııııı bekleyin beniiii...REPSOL HYOSUNG GELİYOOOORRRR
Youtube Arda Ertuğrul MotoVlog yazıp kanalıma abone olursanız çok sevinirim arkadaşlar desteğe ihtiyacım var. Motosikletim : Gsr 600 Egzozt : Devil & Yoshimura Kamera : GoPro Hero 5
-
Photoshop oldugu cimenlerden belli.
Jantlarin ustune gelen cimenler yesil degil turuncu renkte.
Yine de iyi bir calisma.
ardaertugrul adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar...Bu resmi buldum bi sitede...Ve cidden çok beğendim harbiden çok tatlı olmuş hyosung'un repsol'ü...Nerde ve nasıl yaptırabilirim bunu bilen varsa yardım etsin lütfen...Bu motorun üstündeki yapıştırmamı yoksa boyamı...Lütfen arkadaşlar eğer bildiğiniz böyle şeyleri yapan bi yerler varsa yardımcı olun bana
-
Biz de photoshop değil diye düşünüyorduk .
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Photoshop veya değil (ki photoshop [ps kullanan biri olarak gayet iyi anlaşılıyor] )... Ben bunu görsem yolda gülmekten ölürüm Bu kadar da olmaz... Ben de benim 125liği moviestar yapim bare Heç ommassa Honda sponsoru...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler