bildik başlık hangi motor?:)yardımlarınızı bekliyorum
-
Reklamlar
-
yamaha ve honda senin için ideal.Ama deneyimim yok diyorsun trafik yakalarsa 578 ytl de yanında olsun ayrıca motorunu parka çektikleri zaman park paran yanında olsun yani anlayacağın önce A2 almak gerek sonra motor.Kışın alınır fiatlar biraz daha yumuşak olur ayrıca yılbaşından sonra yeni zamlar kapıda uygun buldun al kenara koy sonra A2 ni al,kal sağlıcakla
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
MoTor un dediği gibi yamaha ve honda senin için ideal çünkü ikisinde de motosiklet eğitimi veren merkezleri var ve de kaliteli motorlar üretiyorlar ama A2 ve koruma(özellikle bu aylarda)şart
-
2)honda cbf 150 sıfır 3200-3400ytl
-
2pac adlı üyeden alıntı
sanırım siz honda cbr 125 kullanıyorsunuz 2.el olarak onuda düşünüyordum.onu yazmayı unutumuşum.fakat motoru bahçede muhafaza etmek zorunda kalacağımdan(kapalı bir garajımız yok) çalınma ve çizilmelerde cbr bir dezavantaj oluştururmu?Nede olsa al benisi fazla bir motor,bu sebeptendiğer modellere bakıyorum.ayrıeten parçasıda pahalı olduğunu söylüyorlar.Benim gibi öğrencilikten kurtulamamış bir kişiye periyodik bakımları ve parçası ucuz bir motor almak daha mantıklı?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Tümünü kalın yazmayalım lütfen.. Ben düzelttim.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
sıfır al ne alırsan al ( Yani kendine en uygun gördüğünü ) . Bu arada aynı semtte oturuyoruz kartal demek
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
-
ünv. öğrencisine cbr yakışır
Şaka bir yana:
1)yamaha yrb 125 2.el 2000-2500ytl
da tercihimdir... Hoş ben cbf 150'yi çok itici buluyorum...
Hem ayrıca ne motor alacaksan al bence bir garaj bul ucuz... orda muhafaza et , bunun kar'ı var kışı var...
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
ünv. öğrencisine cbr yakışır
Şaka bir yana:
1)yamaha yrb 125 2.el 2000-2500ytl
da tercihimdir... Hoş ben cbf 150'yi çok itici buluyorum...
Hem ayrıca ne motor alacaksan al bence bir garaj bul ucuz... orda muhafaza et , bunun kar'ı var kışı var...
valla aklımdan da geçiyor şöyle güzel cbr geçen gün gördüm çok hoş bir motor ve benim boyutlarada uygunyakıt sanırım diğerlerine fazla yakıyor ama bunu performans olarak geri veriyordur umarım cbr
-
erdo2002 adlı üyeden alıntı
aynı semtte oturmamız çok iyi
Belki siz bir akıl verirsiniz?Bu arada yas kaç? hangi motoru kullanıyorsunuz?
sıfır alın demişsiniz ama ben2.el yrb 125 düşünyorum hatta bir ilan görmüştüm 1000km altı 2006 model.Sıfır suanda sadece agility 125 alabilirim
bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim sizce?
görüyorumki tıklanma oranı fazla ama fikir beyan etmek isteyen az
İkinci el risklidir. Tanıdığın varsa al bence. ybr için model ve km çok uygun ama ben yamahayı çok sevmeme karşı cbr125 alırdım. Onları daha çok seviyorum. Tabi herkesin görüşü farklıdır. Ama ybr güzel alet eğer tanıdığın biriyse alabilirsin bence
Cbr çok fazla yakmaz ayrıca. Honda iyi performans verir yakıt konusunda cimridir . Ama ybr da güzel karar senin bence bu ikisinden şaşma . Sonuçta motor üreticilerinin 2 devi. Honda servisleri de çok yaygın ayrıca .
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
bence yazdıklarına göre alman gereken model ybr 125 hem fiyatta hesapli aldığındada sattığındada kazançlısın 250 comet 'i boyutları için almak istemediğini yazmışsın fakat cbf150'de hiçde azımsanmayacak kadar küçük değil aslında bu bahsi geçen motorların tümünü rahatlıkla kullanabilirsin fakat illaki bir şeçim dersen ybr125
ayrıca eğer cbr125 alırsan ve olabilecek en ufak kırılma yada hasarda oldukça yüksek masrafların olabilir benzinden tasarruf edebilirsin fakat yedek parçadan başın ağrır scooter için bilgim olmadığı için fikir beyan edemiyeceğim
ama öncelik ehliyet olmalı
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler