demekki cogu yerde durum degisik,
ben bu pazar istanbulda girdim sınava scooter ile, ayrıca sınava kendi motoru ile gelenlerde vardı yani problem olmuyor, ama en net cozum kursla bi konusman sanırım
demekki cogu yerde durum degisik,
ben bu pazar istanbulda girdim sınava scooter ile, ayrıca sınava kendi motoru ile gelenlerde vardı yani problem olmuyor, ama en net cozum kursla bi konusman sanırım
Ben Ankara'da bu cumartesi girdim sınava ve sadece vitesli motor kullanımına izin vardı . Kimse scooter ile giremedi sınava
ben sınava gittiğimde herkeskendi motosikletiyle girdi scooter da vardı adamın birinde motosiklet yoktu başkasınınki ile girdi. bu arada TNT sendemi sagopa dinliyon :D
Sanırım buraya yazan arkadaşların tamamı ehliyetsiz motosiklet kullanıyor.Scuter ile A2 ehliyet alamazsın.A1 alabilirsin.A2 ehliyet istiyorsan sınavı vitesli ile geçmen şart.Eğer T.C.'nin herhangi bir yerinde bir kurs scuter ile A2 veriyorsa suç işliyor demektir.
gel sana 5 gunde herşeyi öğretiim hatta 5 gun sonunda tek teker yaparak hocanın aklını bıle alırsın
Ayrıca kendi motorunla girmek diye bir şey söz konusu bile olamaz.Kursun resmi ve kayıtlı motoru ile girilir ve motorun üstünde "bu bir imtihan aracıdır" yazmak zorundadır.
sen sor ama illada onların motoru ise git yapış sana öğretsinler
kango multix yamaha 125
kendı motorunla %90 gırebılırsın dıye dusunuyorum ama sen yınede kursta ılgılı kısıye sor onlar sana daha cok yardımcı olacaktır zaten kursların cogundada scooter tarzı motorlar kullanılmakta sen kendını sımıdıden gectın say bendı kendı motorumla gırmıstım dıreksıyon sınavına ehliyetın sımdıden hayırlı olsun
Arkadaşlar artık vitessiz motorlar yasaklandı ve kullanılmıyor sınavlarda.Haberiniz olsun.Sınavı olanlarda 1 gün onceden gidip kurslarında deneme sürüşü yapsınlar.Kurslarda motor var ilgileniyolar rica edince.
Scooterla giriomu$uz... ilginiz için te$ekkürler =) girdikten sonra resim falan da çekerim inanamayan arkada$lara =))
kursa sor derim.ama genelde scooter
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
scooterle A2 verilmez diye bişey olurmu?Hepsi scooter tabi istanbuldakiler böyle.İlavetende düşmezsen alırsın ehliyeti bi tek düşenlere vermiyorlar.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
evet arkadaşlar scooter ile girdim tabi scooter olunca show bile yaptım... Belki taw olup notu kırabilirler azcık ama 100 de 100 geçerim heralde... iLginizin için teşekkürler
kardes ben ehlyetı alırken valla mıllet mobıletle alıyordu yere gore degısıyor
burası türkiye hiç bir şeye şaşırmamak lazım ben scooterla aldım hem neden alınmasınki 600 cc lik scooterlar yokmu ben sanayinin içinde aldım ehliyetimi ve sadece dümdüz alanda git gel yaptım mondial mt125 ti ama viteslide olsa kullanırdım öyle denk geldiöyle oldu yani olmaz diye bişey yok
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
A1 ve A2 ayrımı motosikletin vitesli veya otomatik olmasına göre değil, motosikletin cc hacmine göre yapılmıştır.
45cc vitesli bir motosikletle (ona da motosiklet denmez ama o da ayrı mesele) ehliyet alamazken 600cc Goldwing ile alabilirsiniz.
May the Force be with McLaren Mercedes
Almıyorlar zaten ama kanunen öyle birşey var hala.
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)