Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

A2 ehliyeti olan arkadaşlar, bir sorum olacak?

REKLAM ALANI

demekki cogu yerde durum degisik,
    ben bu pazar istanbulda girdim sınava scooter ile, ayrıca sınava kendi motoru ile gelenlerde vardı yani problem olmuyor, ama en net cozum kursla bi konusman sanırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    matiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben Ankara'da bu cumartesi girdim sınava ve sadece vitesli motor kullanımına izin vardı . Kimse scooter ile giremedi sınava

Forumdan Uzaklaştırıldı zydar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GN250
    ben sınava gittiğimde herkeskendi motosikletiyle girdi scooter da vardı adamın birinde motosiklet yoktu başkasınınki ile girdi. bu arada TNT sendemi sagopa dinliyon :D

Sanırım buraya yazan arkadaşların tamamı ehliyetsiz motosiklet kullanıyor.Scuter ile A2 ehliyet alamazsın.A1 alabilirsin.A2 ehliyet istiyorsan sınavı vitesli ile geçmen şart.Eğer T.C.'nin herhangi bir yerinde bir kurs scuter ile A2 veriyorsa suç işliyor demektir.

TEK TEKER AGİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hayabusa,zx10R
    gel sana 5 gunde herşeyi öğretiim hatta 5 gun sonunda tek teker yaparak hocanın aklını bıle alırsın

Ayrıca kendi motorunla girmek diye bir şey söz konusu bile olamaz.Kursun resmi ve kayıtlı motoru ile girilir ve motorun üstünde "bu bir imtihan aracıdır" yazmak zorundadır.

chooper777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondıal 250
    Alıntı mayko33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıca kendi motorunla girmek diye bir şey söz konusu bile olamaz.Kursun resmi ve kayıtlı motoru ile girilir ve motorun üstünde "bu bir imtihan aracıdır" yazmak zorundadır.
    Kardeş sen nerde yaşadığının farkındamısın?
    yazışmalarından ehliyetinin olmadığı anlaşılıyor. Sınava girseydin zaten böyle yazamazdın.

yilmazelektrik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sen sor ama illada onların motoru ise git yapış sana öğretsinler
    kango multix yamaha 125

cancagliyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99 Honda XL600 Transalp-11 Honda Cbf 150
    kendı motorunla %90 gırebılırsın dıye dusunuyorum ama sen yınede kursta ılgılı kısıye sor onlar sana daha cok yardımcı olacaktır zaten kursların cogundada scooter tarzı motorlar kullanılmakta sen kendını sımıdıden gectın say bendı kendı motorumla gırmıstım dıreksıyon sınavına ehliyetın sımdıden hayırlı olsun

cuneytovuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer (kırmızı)
    Arkadaşlar artık vitessiz motorlar yasaklandı ve kullanılmıyor sınavlarda.Haberiniz olsun.Sınavı olanlarda 1 gün onceden gidip kurslarında deneme sürüşü yapsınlar.Kurslarda motor var ilgileniyolar rica edince.

By CaPTaiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 151 RS
    Scooterla giriomu$uz... ilginiz için te$ekkürler =) girdikten sonra resim falan da çekerim inanamayan arkada$lara =))

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    kursa sor derim.ama genelde scooter
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    scooterle A2 verilmez diye bişey olurmu?Hepsi scooter tabi istanbuldakiler böyle.İlavetende düşmezsen alırsın ehliyeti bi tek düşenlere vermiyorlar.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Sanırım buraya yazan arkadaşların tamamı ehliyetsiz motosiklet kullanıyor.Scuter ile A2 ehliyet alamazsın.A1 alabilirsin.A2 ehliyet istiyorsan sınavı vitesli ile geçmen şart.Eğer T.C.'nin herhangi bir yerinde bir kurs scuter ile A2 veriyorsa suç işliyor demektir.
    Bu dediğin çok doğru....

Bu dediğin mantıksız...Yllardır herkes kendi motoruyla girebiliyor...Ya sen girmedin sınava ya da senin kurs biraz uçmuş....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

By CaPTaiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 151 RS
    evet arkadaşlar scooter ile girdim tabi scooter olunca show bile yaptım... Belki taw olup notu kırabilirler azcık ama 100 de 100 geçerim heralde... iLginizin için teşekkürler

aseadrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco VENOX
    kardes ben ehlyetı alırken valla mıllet mobıletle alıyordu yere gore degısıyor

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    burası türkiye hiç bir şeye şaşırmamak lazım ben scooterla aldım hem neden alınmasınki 600 cc lik scooterlar yokmu ben sanayinin içinde aldım ehliyetimi ve sadece dümdüz alanda git gel yaptım mondial mt125 ti ama viteslide olsa kullanırdım öyle denk geldiöyle oldu yani olmaz diye bişey yok
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    A1 ve A2 ayrımı motosikletin vitesli veya otomatik olmasına göre değil, motosikletin cc hacmine göre yapılmıştır.
    45cc vitesli bir motosikletle (ona da motosiklet denmez ama o da ayrı mesele) ehliyet alamazken 600cc Goldwing ile alabilirsiniz.
    May the Force be with McLaren Mercedes

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A1 ve A2 ayrımı motosikletin vitesli veya otomatik olmasına göre değil, motosikletin cc hacmine göre yapılmıştır.
    45cc vitesli bir motosikletle (ona da motosiklet denmez ama o da ayrı mesele) ehliyet alamazken 600cc Goldwing ile alabilirsiniz.

a1 artık bence tarihe karışıyor kimse a2 dururken bütün motorları kullanmak varken kimse a1 almaz zaten
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Almıyorlar zaten ama kanunen öyle birşey var hala.
    May the Force be with McLaren Mercedes

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler