geçenlerde görmüştüm bundan bi tane. markası bmw'ydi galiba yuvarlak bi amblemi vardı. yanımdan cızzzz diye bişey geçti arkdan sadece scooter gibi küçük lastiği olduğunu görebildim o kadar
geçenlerde görmüştüm bundan bi tane. markası bmw'ydi galiba yuvarlak bi amblemi vardı. yanımdan cızzzz diye bişey geçti arkdan sadece scooter gibi küçük lastiği olduğunu görebildim o kadar
Bu arkadaşın düşmeme ihtimali nedir
bence sıfır düşse bile motoru bırakıp kendisi yolda kalabilir bacağından destek alarak çünkü tamamen dingil üzerinde gidiyor şuan.
işte tam benim tarzım
Aylardır bu supermotoları araştırıyorum, ilk motorum Yamaha XT125X olucak sanırım ardından DRZ 400 Allah'ın izniyle
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Allah ne güzel şeydir süper moto miss çiçek çiöek
Açmayı düşündüğüm konu, yıllar önce yazan olmuş o zaman HORT is coming
Türkiyede supermoto;
Gördüğümüz ama dokunamadığımız, dokunanların vahşi bir yırtıcı gibi saldırdıkları-canını aldıkları,herkesin kalbinde bir yerlerde bulunan fakat ''friend zone '' lanan, güzeller güzeli bir motosiklettir. Olsa da binsek
Az silindir, çok iş
Supermoto, motokros ile pist yarışları arasında olup normal motor yarışlarına benzemeyen, pistlerin kısa ve virajlı olduğu, hızı 160 km/h’den düşük, değişik viraj alma teknikleri olan ve tamamen motorun performansından çok sürücünün yeteneğine bağlı olan bir motor sporudur.
çok güzele benziyor ama bunların popüler olmaması ülkemiz için büyük şans. Apaçi için bulunmaz nimet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)