paylaşımın için saol
paylaşımın için saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Gitarci hangi dil bu?
May the Force be with McLaren Mercedes
Motosiklet Ansiklobedisi Forumuna saygıdeğer kardeşlerimin yazmış oldukları teşvik ve takdirler için teşekkür ederim.
Beni şımartmanız nedeniyle; yapmış olduğum hafiyelik/araştırma turlarına daha yoğun bir şekilde devam ederek, sizlerin çok daha fazla vaktini çalacağımı taahhüt ederim.
Gelelim poster yapımına: bunun için benim bildiğim iki proğram var:Excel ve Microsoft Visio.
Excel, her ne kadar hesaplama ve tablo amaçlı bir programda olsa, bu amaç için biçilmiş kaftandır. bu iş( poster) için klasik copy-paste yöntemini kullanacaksınız. resim boyutlandırmayı yapıştırma işlemine müteakip yapabilirsiniz, her resim için tek tek olduğu gibi copy-paste işlemi bittiğinde toptanda yapabilirsiniz. ne kadar çok resim alır veya resimleri büyütürseniz, yazdırma için ihtiyaç duyulacak kağıt boyutuda o kadar büyür, yok abi! o kadar büyük olmasın derseniz; excel'in yazdırma tercihler içinde bulunan ''sığdır'' seçeneğiyle printer'inizin yazabildiği en büyük kağıt boyutunda çıktı alabilirsiniz. yok abi ben klasik poster boyutu istiyorum derseniz; proter'ı olan bir ahbabınızdan yardım istemeniz gerekiyor. unutmadan: excel ''sayfa yapısı'' menüsünde, normal sayfa boyutuna göre, yüzde cinsinden de sayfanızı (posterinizi) büyütebilme imkanı vardır. Visio için de aynı yöntem geçerli ama; yazdırma tercihleri bayağı bir çetrefillidir.
MOTOSİKLETLERİNE HENÜZ KAVUŞAMAMIŞ OLAN KARDEŞLERİM...! SÖZÜM SİZE, BEN 30 YIL BEKLEDİM AMA RÜYAMI GERÇEKLEŞTİRDİM, İNANIN YETER, GÜNÜ GELDİĞİNDE KİMSE KARŞINIZDA DURMAYACAK, MADDİ VE MANEVİ BÜTÜN ŞARTLAR SİZE KIRMIZI HALIYI SERECEKTİR. En Kötüsü Umudunuzu Yitirmektir. Sakın haaaa! İnanın, İsteyin, meyvenin olgunlaşması için sabırla bekleyin. Rüyanızı gerçekleştirmek için kimseyi kırmanız gerekmiyor. eninde ve sonunda sizi mutlaka anlıyacaklardır.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Bir mesajın bütününde "bold" karakter kullanmak yasaktı.
May the Force be with McLaren Mercedes
sağol kardeş çok güzel bi site bu :-)
CBR 250'de benden olsun http://hondacbr.netfirms.com/cbr-250.htm
Bu makina 1999'da 10000 dolara satılıyormuş !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
saol kardes
Bakmayan kaldıysa baksın bakelim hihihih !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)