Arkadaşlar, türkiyenin herhangi bir yerinde, 600cc sınıf motorlara yönelik eğitim veren herhangi bir firma veyahut birey yok mu?!?! Denediğim yerleri sıraliyim hemen;
1) Honda eğitim merkezi; 600cc ye yönelik eğitim yok, ileri sürüş eğitimleri var fakat onlara katılmak için de daha düşük seviyedeki eğitimlere katılmış olmak zorunluluğu var.
2) Bmw rider academy, eğitim programı olarak yok diyorlar fakat özel ders alırsak öyle bir eğitim verilebilirmiş. FS 650 GS ile (yanlış duymadıysam) eğitim verirlermiş. Fakaat, fiyat saatlik 60euro! öh yani =)
3) suleymanmemnun eğitim merkezi var oraya sordum onlar da yok öle eğitimimiz dediler
4) googledan aradım ve motoregitim.com die biyer buldum oranın ztn telefonlar cvp vermio
Sonuç; size soruyorum, bunlardan başka 600cc ile eğitim veren bir yer biliyor musunuz? Eğer hiçbir yer bulamazsam artık gidicem bmw'ye ve motor almayı bir süre erteleyecem, para kalmıcak çnkü motor almaya Bir de bu bmwnin eğitim veririz dedikleri motorlarını inceledim 600cc evet ii güzel ama 2 silindir ve 50hp bununla aldığım eğitim bana 600f veya 600rr kullandırmaya yeterli olur mu ki acep???