Benzinin bittiğini nasıl anlarsınız?
-
Reklamlar
-
ilginç motor honda olmasına rağmen göstergesinin olmaması ancak ne koyduğun zaman o ne götütür onu hesap etmen lazım gelir mat.yapacan yani yaptığın kilometrenin hesabını tutacan
-
Ben takametre hesabı yapıyorum ama bir gün meraklının biri takametreyi sıfırlamış ben de fark etmedim. yolda istop edince takometreye bakarak benzinde sorun olmadığını düşünerek çeşitli taklalar atarak motoru servise götürmüştüm. Adam rezerv'i açıp motoru çalıştırmıştı. Utanç vericiydi...
-
Herkes, motosikletinin ne kadarlık benzinle kaç kilometre yol yapacağını az çok bilir.
Her benzin alışta kilometre sayacını sıfırlıyorum.O benzinle ne kadar yol alabileceğimi de aklımın bir köşesine yazıyorum.Kanuni Tiger'de depo göstergesi olmasına rağmen bu dediklerimi yine de yapıyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
gezeceğin mesafede ne kadar yakacağını tahmin ederek çıkarsan yola sonunda kalan benzin sana kar olarak döner...
sadece motorunu tanıman yeterli.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Markası honda olan bir motorda basit te olsa bir benzin göstergesi niye olmaz garip dogrusu. Motoru kullandıkca ne kadar benzinin kaç km gittiğini kestirebileceksin ve bu sıkıntı zamanla cözülecek.
-
Saolun arkadaşlar.. Dün gece depoyu fulleyip, km'yi sıfırladım. Bakalım sonuç ne olacak?
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
-
Budur,yani km hesabını bilmediğin motora mı biniyorsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
ewet.. Motosiklet yeni.. İlk kez depo fulledim , kitapçıkta yazan tüketim miktarı dışında henüz hiç bir fikrim yok
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
-
mücahid adlı üyeden alıntı
Markası honda olan bir motorda basit te olsa bir benzin göstergesi niye olmaz...
şakirt adlı üyeden alıntı
ilginç motor honda olmasına rağmen...
hondayla bi alakası yok. cruiser motorlarda genelde benzin göstergesi olmaz. istisnalar var tabi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler