T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bol çeşit var . Gerçekten güzel scooterlar var
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Şu helixa denen modeli iğrenç yapmıslar.Diğerleri için bişey diyemiycem scooterdan fazla hoşlanmam ama güzele benziyolar
Son modeldeki rukusha nın koltuğu sökülüp normal scooter gibi kullanılıyo olması lazım...Dizaynı onu gösteriyor....Ama adam ayakta yorolur yaaa.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bunlar 2007 değilde 1907 model gibi olmuş bence silverwing hariç.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
nalıncı keseri gibi herkes kendine yontmuş.
Helixa gerçekten tekerlekli sandal gibi.Alp_Tunay sevdim demiş tabi zevkler tartışılmaz benide yanlış anlamaz inşallah.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
bende sevdim ruckusayı...bunların aynaları nerde sormasayıp?
hiç anlamamışımdır. bu scooter'a nasıl para veriyorlar ve neden üretiyorlar. düz yoldan başka bir işe yaramıyorlar. ne sürüş zevki var ne de fren güvenliği. kıç atıp duruyor. o paraya da yazık valla.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
919 fotoshop gibi geldi motor kismi sanki z750 den copy paste
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
BUNLAR ŞİMDİ HONDAMI yoksa yanlışmı görüyorum bunlar direk rus çin karışımı modeller garip iğrenç bence hondaya yakıştıramadım
cbf 919 un arkası VFR 800 aynı
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
en kötü tasarım yarışmalarından çıkmışlar gibi
Abi helixa ile elite bariz 90 ların çirkin scooterları. Nighthawk mu bilmiyorum ama onun bir benzeri Amerika da epeydir satılıyor.Duyduğuma göre Amerika'da commuter sınıfı motor yokmuş onun yerine bu tip küçük cc'li naked ları tercih ediyorlarmış...
Kolpa Adamları
bunlar 2007 falan değil ya.. nerden buldunuz kaynak gösterin arkadaşlar o 919, hornet değil mi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)