motorla giderken cep kapalımı olması lazım
-
öyle bir yerde çalıyorki telefon durcak yer yok çıkarıp bakamıyorsun hiç susmuyorda bütün dikkat yolda müsait bir yer buluyorsun telefonu çıkarıyorsun bu sefer karşı taraf bıkıyor kapatıyor birde gizli no olursa geri arama şansın yok bekleki birdaha arasın böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız telefonu kapatırmıydınız yada neyapardınız.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
-
Ben kapatmıyorum cep telefonumu, zaten çalıncada duymuyorum motorun sesinden. Dikkati dağıtıyosa sessize alınabilir. Telefonu kapatırsak, o anda motora bindiğimizi bilen yakınlarımız merak edebilir, kaza mı yaptı bişey mi oldu diye.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
-
çoğu zaman hiç istifimi bozmam.
beklediğim bir telefon varsa, müsait şartlar oluşunca durur bakarım.
en sıkıcı olanı ise, durup, eldiveni, kaskı, telefonu çıkarıp tam açacakken kapanması. dediğin gibi numara görünmüyorsa, mecburen 1-2 dakika bekliyorum.
telefonu cebime koyup, eldiveni, kaskı takıp, tekrar yola çıkınca zır zır öterse, artık olan oluyor.
biraz günaha giriliyor o zaman.
kulaklık takmak ise, rahatsız ettiği için, hiç denemedim bile...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
müsait bir yerde durup, kask çıkartmadan telefonun hoparlör tuşuna basarak telsiz kullanır gibi sorunu hallediyorum.
-
Ben çalınca cevap vermek için dururum ama cevap vermeden kapanırsa aynen devam ederim çok kasmam cevap vermek için açıkçası.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
-
B-L-A-C-K-M-A-N ikitekerli koca dünya:cat:
-
motorda tel göstergesi olduğu için 3-4 saniye önce yanmaya başlıyor kenara çekip bakıyorum şimdiye kadar bi4r sorun yaşamadım
-
vıceroy adlı üyeden alıntı
müsait bir yerde durup, kask çıkartmadan telefonun hoparlör tuşuna basarak telsiz kullanır gibi sorunu hallediyorum.
Flip-up ; kaskın önünü kaldırıyorum! Telsiz gibi kullanıyorum.
Telsiz kullanırken de zaten yolda anonsları duymak mümkün değil. Yaka mikrofonu ve kulaklık almayı düşünüyorum!
-
en iisi açık kalsın ama cewap werilmesn.. arayan bidaha arar zaten!!!
-
Değil Araba kullanırken motor kullanırken, yürürken bile tehlikeli.
Varsın bir daha arasın. Arayan kişi benim canımdan dahamı önemli.
-
-
aziz dostum bence senin için cep telefonu önemli. Telefonunu otomatik cevap konumunda kulaklıkla lullanabilirsin. Böylece ellerin gidonda iken seyir halinde karşı tarafla görüşme yapman olanaklı hale gelir. İyi yolculuklar...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
-
entellektüel adlı üyeden alıntı
aziz dostum bence senin için cep telefonu önemli. Telefonunu otomatik cevap konumunda kulaklıkla lullanabilirsin. Böylece ellerin gidonda iken seyir halinde karşı tarafla görüşme yapman olanaklı hale gelir. İyi yolculuklar...
bende kulaklık kullanıyorum ıkıncı çalmada telefon otomatık olarak acılıyor.böylece hem yoluma bakıp hemde telefonla konuşabılıyorum.Bence cok faydalı
-
tlf
entellektüel adlı üyeden alıntı
çok iyi fikir ama gezilere nisanda başlayacağım o zaman denerim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Ne telefonu kapatırım, ne de kim aradi diye telaşlanırım.Malum, ögrenciyiz.Ana, babadan başka kim ararki?
-
ben telefon çaldığı zaman istifimi bozmuyorum. Bilen biliyor cevap vermiyorsam büyük ihtimalle motor üstündeyimdir. Dolayısı ile durunca ben arıyorum.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çalsın, sonra geri ararım. Zaten gizli no ise zaten hiç açmam.
-
"Aradığınız kişi şu anda motosiklet üzerinde seyir halindedir.Lütfen daha sonra tekrar arayınız."
-
telefonu hoparlor konumuna getirip ön vizörden içeri atıyorum ... soora ön vizörü de kapıyorum
Şaka bir yana açmıyorum , ama kulaklık işi güzel bluetooth da olabilir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler