Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

chaper tarzında 4 milyara kadar nasıl bi motor alabilirim

Motovento
    REKLAM ALANI

mrb arkadaslar dediğim gibi chaper tarzında en fazla 4 öilyarlık 250cc lık bır motor almak istiyorumm nasıl bişi alabilirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tarık54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çakma harley
    bendebı mobıletvar 250lik hemen verebılırım
    :146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    arkadaşım salcano truva keeway supershadow mondial mct250 vs alabilirsin

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Chaper hiç alamazsın ama cruiser alabilirsin. "Chopper"lar ise artık özel yapım olup öyle kolay kolay alamazsın.
    May the Force be with McLaren Mercedes

koyulacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dorado V5
    keeway topiklerine bak ( işin en zor kısmı )
    Dorado V5

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Mondial derim. Bende araştırdım. Şu an için almam imkansız olsada (referens imzam) Çünkü tam anlamıyla o fiyata en uygun o. Ama önce servis. Servise git bak ona göre al.

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    2. el çin yapımı cruiser'lara bakabilirsin. Bunlar arasında servis ağı olarak yaygın olanları ve kullanıcılarına zorluk çıkarmayan, yedek parçasını elinde bulunduranları, sipariş edip seni 1-2 ay bekletmeyenleri tercih etmelisin. Çin motorları arasında hiçbiri bariz daha kaliteli diyemem. 4 milyar lirayı 0 km bir çin motoruna da vermeni asla ve asla tavsiye etmem. 2-2.5 milyar arası mondial olsun, jinlun olsun hepsinin de 250 cc olan cruiser'larını alabilirsin. Böylece 0 km alarak, satarken kaybedecegin 2 milyar civarı bir kayıptan yırtmış olursun. Reklam olarak almaz isen ben kullandığım Jinlun motorumun servisinden ve yazdığım diğer konular olarak son derece memnunum. Ha neticede asla bir japon motoru kadar kalite bekleme, ama en azından ben 11 bin km yaptım bu motorla ve bir kere yolda kalmadım. Ufak tefek sorunlar olmadı değil tabi ama asla ciddi bir sorun veya mekanik aksamda arıza yaşamadım. Benimki sadece tavsiyedir, karar senin.

PS: Kel alaka mesaj olarak yazayım, alp_tunay, senin nickini oteki arkadaş ile karıştırmışım kusura bakma. Kasti birşey değildir üyelik iptali topicinde yazdıklarım.. Özel mesaj gönderilmesini kapamışsın sanırım gönderemedim. Buradan söylemek istedim. Eğer okursan diye.. Pardon.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    aslında 4-5000 lira civarı fiyatlarda yaşlı olsa da temiz durumda japon malı cruiserlar var . misal: sahibinden.com da kawasaki En500 lere bakabilirsin.
    parça durumu ne olur bilemem ama heralde eski olsa da sağlam motorlardır.

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Bu motorları binip kullanmışlığım yok ama gördüğüm kadarıyla forumda sıklıkla bahsedilen 3 marka öne çıkıyor. Bu üç motordan birini seçebilirsin.
    1- Keeway süpershadow.
    2- Regal Raptor
    3 Mondial 250

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    arkadaşım ycikanın da dediği gibi bu 3 marka şu anda revaçta bende de 250 mct modeli mevcut ancak baştan hatırlatayım benim mesajımın altına kesin çine bulaşma yoldan toplarsın parçalarını diye yazacak olanlar olabilir. ama bakarsan bağ bakmazsan dağ olur misali sen ona o da sana adam motora sadece binerse f650 gs ne yapsın ama burda çin işi motor alıpda sorunsuz binen arkadaşlar var. (10000 i deviren)

çarşamba günü 250 mct m ile çok kötü bir kaza yaptım ve motorumun ön tarafı haşat oldu. ama o sarsıntıda bile kırılan yamulan parçalar dışında extra dökülen vida yok.

eğer 0 km istiyorsan 4250 civarı regal raptor var ama ben paranın ucu ucuna motor alma derim. bunu ruhsatı plakası kıyafeti ilk bakımı falan olacak bunun yerine 3600 3700 gibi bir bölüm ayır kalanına en azından alarm, mont kask falan alabilirsin. yada kararın regal raptordan yana olursa 2. el de bakabilirsin.

son olarak da 0 alacaksan mutlaka pazarlık yap. mutlaka ve mutlaka kask al çin malı da olsa benim kaskım 25 ytl lik bir çinliydi ve kaza anında defalarca kafamı yere vurdum ve en ufak bir çizik bile yok kafamda.

kazasız sürüşler.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Yigit'to - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Regal Raptor Class modeli sahibiyim. Diğer motorları da kullanma şansım oldu. Kullanım rahatlığı olarak, yedek parça olarak en güzel, kullanışlı motor Dadwy Regal Raptor'dur. Araştır pişman olmayacağın bi makine al.
    Sevgiler.

cinedev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Masai Grand Eagle da tavsiye ederim. Jinlunla benzer sekilde ve daha ucuza.
    hatta ben su anda nakit ihtiyacim oldugu icin satiyorum. Arastirmani oneririm.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    çok var ama mondial 250 mct cilerinm bile imrandiği bir makina var : regal raptor. ama o kadar fiyat farkı su soğutma için verilir mi? orası da sana kalmış... ben vermezdim....
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Sponsor Firma NBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elimizde her marka 250 cc motorlar mevcuttur...Kredi kartına taksit imkanı sağlayabilir yada size kredi çıkartarak yardımcı olabiliriz...
    Bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
    368 31 11 NBC motors
    [CENTER][B][URL="http://www.nbcmotors.com/iletisim.html"]NBC MOTORS Göztepe[/URL][/B]
    [I]Fahrettin Kerim Gökay Cad. No : 264-1 34100 Sahrayicedid KADIKÖY-İSTANBUL
    Tel: (0 216) 368 31 11 info@nbcmotors.com[/I][/CENTER]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler