motorsiklet tavsiyesi yardım edermisiniz
Reklamlar
-
Honda NX 4 Falcon
Suzuki GS 500
Kawasaki er 5
Arkadaşlar ikinci el bir motorsiklet almayı düşünüyorum yaklaşık 5000-6000 ytl bütçe ayırdım. Yukarıda yazdıgım motorsikletler şuan düşündüklerim bunlar hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi veya sizin tavsiye ettiginiz bir motorsiklet varmı? Servis kalitesi, saglamlık, yakıt, parça fiyatı hakkında bilginiz varsa tavsiyede bulunursanız sevinirim
Reklamlar
-
bunların ıcınde bence kawasakı er5 i tercıh etmelısın
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erkiran adlı üyeden alıntı
Honda NX 4 Falcon
Suzuki GS 500
Kawasaki er 5
Arkadaşlar ikinci el bir motorsiklet almayı düşünüyorum yaklaşık 5000-6000 ytl bütçe ayırdım. Yukarıda yazdıgım motorsikletler şuan düşündüklerim bunlar hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi veya sizin tavsiye ettiginiz bir motorsiklet varmı? Servis kalitesi, saglamlık, yakıt, parça fiyatı hakkında bilginiz varsa tavsiyede bulunursanız sevinirim
biraz daha bütce ayırabilirsen bence cbf 500 al kalıcı bir motor olur
-
Arkadaşlar tavsiyede bulunurken birazda bildiginiz özelliklerinden bahsederseniz yada farklarından seçim yapmamda daha etkili olur ilginiz için teşekkürler
-
Süper Moderatör (BBRR)
Tercihlerin arasında 2 naked 1 enduro var kullanacağın yol şartları çok önemli ama ben tercihimi yapmak zorunda olsaydım bu şıklardan falcon u seçerdim ..ama necdet in dediğinide aklımın bir köşesine yazardım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
hayırlı olsun şimdiden cbf 500 e güç yetmiyorsa bence de er5 olmalı.
-
Slm
Kardesim Bekle Internette Gördüm 10 Bin Ytl'ye 2005 Xtx660x Satiyolar Yamaha Makine Görünüsü Süper.ama Yinede Sen Bilirsin Birazdaha Bekle Acele Etme Bence.
-
2-3 haftadir insanalrin bana soyledigi seyi sana soylemek isityorum ocak ayinda falan motosiklet alman daha mantikliymis nedeni ise yokgun kis sartlari insanalr para kazanmak icin elinden geleni yapcak diyolar
oda olamdi ben we malboro man ilşe birlikte mart sonunda yapilan motosiklet furina gelip oradaki cesitleride gorup daha ugunsekilde motosiklet secebilrisin arkadasim
imzam yok parmak bassam olurmu
-
tavsiyelerin yanına hiç kimse sebep yazmamış öyle sanıyorum herkes motorun tipine göre kendi hoşuna gideni yazıyor
-
erkiran adlı üyeden alıntı
tavsiyelerin yanına hiç kimse sebep yazmamış öyle sanıyorum herkes motorun tipine göre kendi hoşuna gideni yazıyor
Yazdığın modeller ayrı tarz....Sen karar vereceksin tarzına...Demekki yazdıkların okuyanlar tarafından tutulmayan modeller...
Ha illa 3 ünden biri diyorsan gs500..........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Bir akdaşımda Falcon vardı. silindir çatladı ve aylarca malzeme bekledi. Yaptırdıktan sonra hemen sattı.
Sanırım Falcon Brezilya yapımı ve Türkiye'de çok fazla satışı yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler