Arabaya gerek yok.
Walla 1 avuç fındık da tırmandırır. Şüpheniz olmasın...
Ama bu video süperdi.Paylaşım için Teşekkürler...
yok yok depoya 1 çay kaşığı mesir macunu atacan bak o zaman kötü woswoslada tırmanırsın
vay be iyiymiş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Video güzel ama düz duvar da diil...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
valla arkadasım duz falan diil demıssın de o duvar da her babayiğidin harcı değil
paylaşımın için saol tam bi direksiyon kullanma sıtrajisi(sonlarda zikzak çizerek çıkmak)
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Doğru, 90 derece değil ama 45 de hiç değil.
May the Force be with McLaren Mercedes
duvar demedim ki? (konuyu açan duvar demiş)
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
birasdan millet ben orada dur kalp yapardim demeye baslicak ^^
imzam yok parmak bassam olurmu
45-60 arası demek 45 ila 60 arasında bir derece demektir. 45 derece de bu aralığın alt sınırını oluşturur. Yani senin tahmin ettiğin değer sadece 45 değildir, ama 45 de senin tahmini değerlerin arasındadır .
Güzel numara
Madem 45'i saymıyorsun niye 45-60 diyorsun o zaman . 45-60 arasında anlaşmadık. 60 belki ama 45 olmaz. Ben 55-75 derim .
düz duvara tırmanmak bir deyimdir. duvar olmasına gerek yok
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)