Röportaj yaparken mi yakalıyorlar, yoksa gazeteciler mi yakalattırıyor anlamadım
http://www.youtube.com/watch?v=nmtMNI-u2zw
Röportaj yaparken mi yakalıyorlar, yoksa gazeteciler mi yakalattırıyor anlamadım
http://www.youtube.com/watch?v=nmtMNI-u2zw
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Sadece pasaport kontrolü oluyor, ve anladığım kadarıyla aracın ruhsatı sorun çıkarıyor (500 beygirlik standart dışı bir model). Yanlış anlamış olabilirim ama.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Spiker tatlı hatunmuş o dikkatimi çekti...
İşin özeti:
Haberi izlerken dikkatimi çeken noktalar;
Motorun 500 HP olduğunu, olayın Hamburg'da geçtiğini, tatlıya bağlandığını ve GHOSTRIDER'IN EHLİYETSİZ OLDUĞUNU anlayabildim mevcut Almancamla. Ya ehliyeti yok yada geçersiz. öyle birşey diyorlar.
Ayrıca adamın panelvanın içinde yedek motosikleti var.
Bu adam milyoner arkadaşlar. Biz bu gibilere aramızda "THOMAS" diyoruz.
...Sergerdan...
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Sadece basin gorusmesi esnasinda motoruna rutin bir kontrol yapiliyor ve evraklar yetersiz oldugundan kamyonete geri konmasi isteniyor aksi taktirde arac baglanacak.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Abi ; o minübüs ; GHOST'un servis aracı. Eleman bir telefonla aracını çağırdı.
Polise de motor vermekten kurtuldu...
gittardando adlı üyeden alıntı
Parasızlığın gözü kör olsun beee adam gerçekten milyoner
Ghostrider internette yayınlıyor videoları ve bunları satıyor ama bence sadece yayınlardan kazandığı gelir değil bu adam milyoner
vayyyyy beeeeeee....adamın yedek motosikletide varr....iyi bari yakalanmamış...ileride demek daha çok videosunu izlicez...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)