Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

hangi aylarda motosiklet almak mantikli??

REKLAM ALANI
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    öncelikle hyosung çinli degil, topic e ikinci cevap yazan arkadasin soylemiş oldugunun aksine. kullananlardan da bi şikayer duymadim ve güzel duruyor.

naçizane düşüncem ilk motoru ikinci el almanin çok mantikli olacagi yönündedir, piyasa 1000-4000 km arasi ancak yapmis sıfırdan farksiz ikinci el motor kayniyor ve fiyatlari sıfırların çok altında. e senin de ilk motorun olacagina göre ve aletin hırpalanmasi vb öğrenme sürecinde daha olasi olacagindan ve satarken sana para kaybettirmeyeceginden(ornegin 0 alip sevmeyip sezon sonu satmaya kalksan dünyanın zararini edersin) tercih edilmeli.

ikinci el tercih ederken de rahat ve kayipsiz elden çıkartabilmek için honda veya yamaha tercih etmen faydalı olacaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Kabuto dostum.
    Sanıyorum biraz beklemek mantıklı gibi.Doğrusunu istersen 6500 veya 7250 verip 6000km de gtr alacağıma alırım 0 belki indirim filanda gelir.Bu arada Honda nın sürüş programlarından 2.sine katılmaya karar verdim.220 ytl 2 tam gün eğitim veriyorlarmış.2 hafta boşluk yok arayıp bildirecekler.Katılmak istersen özelden mesaj at ben kesin katılacağım.Sonra mart nisan gibi alıncada...hehehehe.Ver coşkuyu
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

mtoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650
    Nakit alacaksan unutmaki her zaman pazarlık şansın var, güç sende.

Sıfır için motosiklet fuarını bekleyebilirsin.

2. el için en uygun Aralık- Mart arası. Ama hiç unutmadığım bir söz vardır; Motosiklet alacaksan karın en az 2-3 gün hayatı felç ettiği zamanı seçeceksin ve paranda cebinde olarak mağazadan içeri başın dik gireceksin.

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı kabuto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arastiyos iste hehe yanlis forumdan necdet arkadasimiz hondasini satiyo oda gusel bi secenek olabilir linkini koyim http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21460 belki hosuna gider
    vALLA Paranız Var sa bu motoru bence hiç kacırmayın
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4 milyara 2. el bi cbr125 , bir sene sonra da 600cc'lik bir motor almanı tavsiye ederim sana. kullanmada "125 cok kücük yaa" gibi yorumlar yapmayın arkadaşlar. motora binmek ciddi bi iştir , gercekten kullanana kadar anlayamazsınız bunu...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vALLA Paranız Var sa bu motoru bence hiç kacırmayın
    vallah dostum bu motoru herkes kaçırdı bugün sattım motoru

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler