hangi aylarda motosiklet almak mantikli??
Reklamlar
-
öncelikle hyosung çinli degil, topic e ikinci cevap yazan arkadasin soylemiş oldugunun aksine. kullananlardan da bi şikayer duymadim ve güzel duruyor.
naçizane düşüncem ilk motoru ikinci el almanin çok mantikli olacagi yönündedir, piyasa 1000-4000 km arasi ancak yapmis sıfırdan farksiz ikinci el motor kayniyor ve fiyatlari sıfırların çok altında. e senin de ilk motorun olacagina göre ve aletin hırpalanmasi vb öğrenme sürecinde daha olasi olacagindan ve satarken sana para kaybettirmeyeceginden(ornegin 0 alip sevmeyip sezon sonu satmaya kalksan dünyanın zararini edersin) tercih edilmeli.
ikinci el tercih ederken de rahat ve kayipsiz elden çıkartabilmek için honda veya yamaha tercih etmen faydalı olacaktır.
Reklamlar
-
Kabuto dostum.
Sanıyorum biraz beklemek mantıklı gibi.Doğrusunu istersen 6500 veya 7250 verip 6000km de gtr alacağıma alırım 0 belki indirim filanda gelir.Bu arada Honda nın sürüş programlarından 2.sine katılmaya karar verdim.220 ytl 2 tam gün eğitim veriyorlarmış.2 hafta boşluk yok arayıp bildirecekler.Katılmak istersen özelden mesaj at ben kesin katılacağım.Sonra mart nisan gibi alıncada...hehehehe.Ver coşkuyu
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
Nakit alacaksan unutmaki her zaman pazarlık şansın var, güç sende.
Sıfır için motosiklet fuarını bekleyebilirsin.
2. el için en uygun Aralık- Mart arası. Ama hiç unutmadığım bir söz vardır; Motosiklet alacaksan karın en az 2-3 gün hayatı felç ettiği zamanı seçeceksin ve paranda cebinde olarak mağazadan içeri başın dik gireceksin.
-
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
4 milyara 2. el bi cbr125 , bir sene sonra da 600cc'lik bir motor almanı tavsiye ederim sana. kullanmada "125 cok kücük yaa" gibi yorumlar yapmayın arkadaşlar. motora binmek ciddi bi iştir , gercekten kullanana kadar anlayamazsınız bunu...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler