ümmet abiyle kahvaltı yapıyoruz cumartesi 11.11.2006
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
uleyyyn ist da olsaydım muhekkak gelmiştim bea...
ii eğlenceler size arkadaşlar!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
eminsin demi kesin yanii
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
EgeKnn adlı üyeden alıntı
eminsin demi kesin yanii
vallah seni bilememde ziya kesin derse kesindir
-
benimde kesin ama listede adım olmazsa su yaparım bak
-
ya wallaha bende gercekten motosiklet kullanan insanlarla tanismak istiyorum fakat motosikletim olmadigi icin gelemem isallah bidahaki sefere bizimde pasakoyde cok guzel bi mangal yerimiz war babam yaptirti herturlu etli kebab mangal icin ayri ayri firinlar war we doganin ortasinda elektirik su herbisey war motosikletimi alim haftasina hepinizi oraya davet edip beraber piknik yapip tanismayi cok isterim arakdaslar
kendin pisir kendin yeci bi yer degil ozel arazi yani bizden baskasi olmicak . peder pey bu mangal falan olayina cok meraklidir solemesi ayip hehe
imzam yok parmak bassam olurmu
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kabuto adlı üyeden alıntı
ya wallaha bende gercekten motosiklet kullanan insanlarla tanismak istiyorum fakat motosikletim olmadigi icin gelemem isallah bidahaki sefere bizimde pasakoyde cok guzel bi mangal yerimiz war babam yaptirti herturlu etli kebab mangal icin ayri ayri firinlar war we doganin ortasinda elektirik su herbisey war motosikletimi alim haftasina hepinizi oraya davet edip beraber piknik yapip tanismayi cok isterim arakdaslar
kendin pisir kendin yeci bi yer degil ozel arazi yani bizden baskasi olmicak . peder pey bu mangal falan olayina cok meraklidir solemesi ayip hehe
vallah çok iyi olur benimde mangal yapmaya çok merağım var ama daha çok yemesinde
-
Ben anlamam... Benim hesap Thai den Burgmanı ıslatıcaz...
-
uğ
007 adlı üyeden alıntı
evet ya doğru ziya burgman almıştı değilmi hayırlı olsun kazasız belasız olsun,keyif çaylarını ondan içeriz artık,öyle değilmi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
007 adlı üyeden alıntı
Burgman ? hayırlı olsun Ziya diyeyim o zaman şimdiden, umarım sazan olmamışımdır Cüneyt kardeş
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
evet ya doğru ziya burgman almıştı değilmi hayırlı olsun kazasız belasız olsun,keyif çaylarını ondan içeriz artık,öyle değilmi.
abi ne diyorsun ziya burgman aldı bunu sadece çaylamı ıslatacağız bence
birde yorgunluk kahvesi olsun
vallah onu bunu bilmem en çok keyifi cüneytle gezerkene alıyorum çaldığı müziği süper
-
necdet adlı üyeden alıntı
vallah onu bunu bilmem en çok keyifi cüneytle gezerkene alıyorum çaldığı müziği süper
Müzik seti bozuldu salona koydum motoru Necdet... Gelenler super olmuş diyo...
-
Sabahın 05:30'da kalkıp işe gidicem.Eğer erken çıkmak için izin alabilirsem kahvaltıya yetişicem.Ama olmazsa kahvaltıyı hemen bitirmezseniz sonradan size katılırım.Zaten Ramazan'da iftar'ada gidememiştim.Ümmet Abime çok ayıp ediyorum bu aralar.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Sabahın 05:30'da kalkıp işe gidicem.Eğer erken çıkmak için izin alabilirsem kahvaltıya yetişicem.Ama olmazsa kahvaltıyı hemen bitirmezseniz sonradan size katılırım.Zaten Ramazan'da iftar'ada gidememiştim.Ümmet Abime çok ayıp ediyorum bu aralar.
ramazanda gelememiştin ama sen hep yanımızdaydın kahvaltıyada gelemezsen yine beraberiz kalben ben sizi karşılıkdız şartsız kabul ettim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
Bende Gelmeyi çok isterdim ama cumartesi iso denetlemesi için gelicekmiş elemanlar offf :( kaçta biter kahvaltı acaba inşallah öğlen gibi yetişirim...
[FONT="Fixedsys"][COLOR="DarkGreen"]Özgürlük, Andrenalin, Keyif, Macera, Paylaşmak The Never End...[/COLOR][/FONT]
::xicon_ev
-
İşim çıkmassa bende gelmek isterim, Özellikle ümmet abi ile tanışmayı çok isterim, Tayfanın çoğuyla tanışmıştık ama hatırlanmam ama gelirsem araba ile gelirim herhal çok fena grip olmuşum, Herkeze benden grip mikrobu hediye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler