Efsane Jawa Yollarin Kabadayisi
Reklamlar
-
Bu ne uzun site aga DaHa kısası yok mu ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
-
Kardeş site seninde biraz ayar çek bence..
Çok uzun ve yana doğru çok geniş site sıkıcı bir görünümde..
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
-
bu beceriyi göstermek çok büyük bir başarı. siteniz hayırlı olsun. hiç bir işe yaramıyacak derecede eski bir motoru toplamak büyük bir haz verse gerek.
-
emeğinize sağlıkkk eski motorlarla uğraşmak hem çok güzel bi zevkin eseri hemde sabır işi helal olsunnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
29 Aralık 2007, 18:59
Klasik Motosikletler Burada
Klasik ingiliz alman cekoslovak motorsikletleri sitemizde görebilirsiniz.elinizde varsa kendinize ait gönderebilirsiniz. jawabsa.sitemynet.com/1 ve slovakyali350.sitemynet.com/1
-
29 Aralık 2007, 19:02
Klasik Motosikletler Burada
Klasik motorsiklet resimlerini görmek isteyenler sitemi ziyaret edebilirler..Kendi motorsikletlerimizdir...1936 yılından 1970 yılına kadar var....
jawabsa.sitemynet.com/1 slovakyali350.sitemynet.com/1
-
29 Aralık 2007, 19:10
Jawa ile Mz'e Egzos Dumanı Yutturdum
Jawa 350 cc ile Mz kapıştık.Yol düz hava yarışa müsait olunca Tarsus Adana Otobanında Genç Mz 301 li arkadaşla 2 km mesafede yarış için anlaştık..Kalkışta MZ 1 Direk Fark attı Bana Yarışın sonunda kendisine 8 Direk Egos dumanı yutturdum...Mz kalkışta var sonra yok..hiç jawaya kafa tutabilirmi.jawa ile ilgili herşey... slovakyali350.sitemynet.com/1
jawabsa.sitemynet.com/1 web sitemiz.
-
29 Aralık 2007, 19:14
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Aynı amaçla açılan birden çok başlık birleştirilmiştir. Lütfen buradan devam ediniz |
|
|
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
29 Aralık 2007, 19:31
Jawa350cc adlı üyeden alıntı
Jawa 350 cc ile Mz kapıştık.Yol düz hava yarışa müsait olunca Tarsus Adana Otobanında Genç Mz 301 li arkadaşla 2 km mesafede yarış için anlaştık..Kalkışta MZ 1 Direk Fark attı Bana Yarışın sonunda kendisine 8 Direk Egos dumanı yutturdum...Mz kalkışta var sonra yok..hiç jawaya kafa tutabilirmi.jawa ile ilgili herşey... slovakyali350.sitemynet.com/1
jawabsa.sitemynet.com/1 web sitemiz.
Mz ci arkadaş işi bilmiyormuş demek.... Bırak 301 i 251 i geç helal olsun diyim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
29 Aralık 2007, 21:45
Bu arkadaşın japonlarla arası bayağı güzel galiba baksanıza bir japondan girmiş diğer japondan çıkmış büyük harflerleçok şükür ne jawası nede japonu ben kendi motoruma bakarım
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
-
29 Aralık 2007, 21:51
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
29 Aralık 2007, 22:51
ALP-TUNAY güzel espiri yapmışsın alp kardaş.Mz ci İşi bilmiyormuş hahaha... senin mz inede Egsoz dumanı yuttururum istersen..Yarış yapmak isteyenle herzaman yaparım..Yeterki zaman müsait olsun karşılaştıkmı orda
bırakırız makinaları...26 yarışta bileğim bükülmedi..
internette kabadayılıkta yapmıyoruz...
motoruma güvenmesemde burdan çıkıp koca nette atıp tutmam heralde değilmi..varsanız görüşelim..bir gün bir yerlerde
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Mz ci arkadaş işi bilmiyormuş demek.... Bırak 301 i 251 i geç helal olsun diyim....
2 Zamanlıda janacek wanderer Yani Jawa Güzel kardeşim...
-
29 Aralık 2007, 23:08
jawa nın yeni modelleri eskileri kadar sağlammı acaba???güzel modelleri var çünkü.japon yerine bir seçenek olabilir
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
29 Aralık 2007, 23:16
-
-
hehehhe mzci arkadaş işi bilmiyormuşşşş mz in tek avantajı hafif olması bnce jawa hertürlü yer... jawa jawa jawa jawa
-
ben motorculukla yeni tanışan biriyim yaklaşık bir buçuk sene. ilk ve tek motorum jawa ceylan. dayıoğlum sağolsun o verdi. o motora küçüklüğümden beri gıpta eder ve merak ederdim. en sonunda fethiye yollarında motora olan ihtiyacım ve o motoru da artık pek kullanmamaları dolayısıyla bana vermiş oldular. ilk ifadem neden daha önce bu motoru kullanmadım ki oldu kendime çok acıdım. neyseki yazları da olsa artık küçüklüğümden beri sevdiğim motoruma kavuşmuştum. o benim için bir efsane oldu. elbette çok yakıyordu elbette çok bakım istiyordu. ama olsun önceki arkadal demiş ya ruh diye o benim ruhumun motoruydu. başka motorlara da bindim özellikle yeni çin motorlarına hiçbiri jawa ceylanımın güzelliğini taşımıyordu. o gerçekten başka. 3 kişi bile istediğin yere gidersin. şöyle bindinmi motora kendini hissettirir. gerçekten. çin japon motorları gibi oyuncak gibi gelmez insana. yola girdimi mubarek o bulur kendi istikametini. kısaca jawa ceylanımı hiç bir motora değişmem.
tabi işin bu boyutu zevk ve anlayış meselesi. eğer iş veya özel bir amaç için konuşulsa elbette başka bir motor daha alır onunla işimi görürüm.
ama gezmek jawayla başka beni hiç yolda bırakmadı sağolsun. üç kişi fethiyeden elmalıya gittik geldik harika bir tur olmuştu meseal
bu iş hakikaten bir zevk ve ruh meselesidir. yeni motorcular bunu anlayamaz
anlatılmaz yaşanır kısaca
-
len şu jawa'lar 4 zamanlı oluverseymiş hem az yakcaktı hem istediğim yere giderdim. ( bazılarına kafa tutardım hatta ekerdim onları )
-
slm.Siteni inceledim Güzeller hepside.
-
14 Aralık 2009, 23:51
arkadaşlar bu mesajı başka bi sayfada da yazdım burayada kopyalıyorum umarım ayıp etmiş olmam ,
Öncelikle herkese merhaba , ben Özgür yeni üyeyim
bir tane 67 model classic jawa motorsiklet aldım ve bazı sorunlarım var (ucuza aldım biraz ama aldığımın 5 katı masrafı olacak gibi )
Motorun hız göstergesi yok bunu nereden temin edenilirim ,sahibinden.com da bi yedek parça satan vardı aradım 110 tl fiyat biçti pahalımı yoksa uygunmu ? sıfır ayarında dedi ama belli olmaz , güvenemediğimden alamadım.
motoru öncelikle bakıma götürdüm tamirciye Adana'da eksikleri söyledi aldım ( 2 tane jant , far lambası , arka lamba , iki tane fren kolu , 75 lira tuttu )
işçilik 4o lira aldı 15 lirada yağ değişimi tuttu 55 lira ödedik, dedikki fren ayarını yap fren kolunu takmış ayarını yapmamış boşta, jantları değiştirdi ama ön lastik çamurluğa sürtüyor.
debraj ayarını yapacağım dedi 1. vitese atarken zırrt diye ses çıkarıyordu onuda yapmamış
ne yapayım bizdeki acemilik
neyse gecen akşam bi film seyredeyim dedim film almaya gittim aldım , ama dönüşte motor çalışmadıönce yavaş yavaş ışığı söndü snrada tamamen bitti , sordum birine akü bitmiş dedi napayım eve götürdüm sürüye sürüye
sonra aküyü söktüm Adana'da adliyenin karşısında motorcular var akü fiyatlarına batım ama made in China and made in P.R.C olduğu için almadım.
aküm mutluydu( 6 v 18 am ) bayisiine gittim üretmiyoruz dedi , hangisini alayım şimdi
daha bitmedi ama şimdilik bu kadar yeter dseğerli yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum esen kalın
sevgi , çiçek böcek vs...
Özgür İşler
sevgi , çiçek , böcek ...:rendeer:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler