Arkadaşlar honda cbr 125 e performans ses egzozu takılsa 600 lük bir motor gibi ses çıkartırmı beni bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar honda cbr 125 e performans ses egzozu takılsa 600 lük bir motor gibi ses çıkartırmı beni bilgilendirirseniz sevinirim
tek silindir 125 cc makinada mümkün değil o sesi alman.
fakat çok değişik hoş bir ses alırsın, ben taktırdım memnunum.
bencee orjınall sesıı daha hoşşş
125 ten ses çıkmaz....çıksada rahatsız eder seni...O Ahenkli sesi alamassın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Printman,egsozu ne marka aldınız ve kaç paraya..? Leo Vince SBK cbr 125 için en iyisi diolar ama fiyatı biraz yüksekçe...
@amonghtus
Ben sadece leo vince'in sesini dinlemiştim yeterince hoştu bir 125 cc için.Ancak fiyatına göre değer mi yoksa bir sezon sonra motoru büyütecek misin bunun kararını sen vereceksin tabii ki.Ben fırsatım olursa önümüzdeki sezon büyütmeyi düşündüğümden herhangi bir değişiklik yapmadım motorda.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
cbr 125r dan ses almak istiyosan biraz masrafa gircen pistonunu büyültcen yaklasık 220 cc falan olabiliyo pistonu büyültünce 220 cclik bi motorun nasıl bi ses cıkaracagını bilenler vardır ama bence hem performansta büyük bi gelişme olur hemde ses deyişir ama bence dymez sen hıc bısey yapmadan bin motoruna
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)