Arkadaşlar bi arkadaşım geçen ay aldı Honda900RR otoparka koydu 900RR bütüngün 900'lü hatları aramiş aysonunda 3milyar telefon faturası geldii... :tongue: :tongue: :tongue:
Arkadaşlar bi arkadaşım geçen ay aldı Honda900RR otoparka koydu 900RR bütüngün 900'lü hatları aramiş aysonunda 3milyar telefon faturası geldii... :tongue: :tongue: :tongue:
Gsx-R 98
)merhabalar
abi müthişti. esprin
peki cbr1100 için dieceğin bir şey varmı.
böyle bir yani 1100 lü numaralar varmı
eğer varsa ben bırakayım bunuPP
hoşçakalın
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
telekom her hlde bundan sonra 900 rr nin reklamını yapar.
hani para kazanıyorlarya onun sayesinde
abi yapmayın yaaaaa :2gunfire:
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
abi yapalım boşver. motorcu her konuda deli olmalı
hoşçakal
valla ne adamlarsınız iyi geyik ama anlamak için mönitöre kafayı 45 derece çevirip 2 dakka bakmak lazım
yok ben bi dakkada başardım, ikiye gerek yok
yok yok birsey olmaz. öyle eğmeyin kafaları sağa sola. hem eğince zekanızmı artıyor
bakış açısı hesabı, yandan bakınca anlaşılıyo
hıımm.
ama ben hala birşey anlamadım.
ne demekmiş farklı bir açıdan bakmak
hocama soracağım bu konuyu. (geometriciye))
ehuehue evet : ) bu işareti anlamak için kafa 90 derece dönüyor ya o hesap
ayyyy tamm geyikk oldu beahh
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hahay bu soruyu hoca bile bilemedi:
dermişiiim.
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
evet tablerone öyle yakında geyik sofrasıda kurarık ehuuehue
abi ben kurdum ama sofraya neler koyalım diye düşünüyorum. eksoz direksiyon felanmı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)