2007 Model Honda CBR 1000RR Fireblade Repsol
Reklamlar
-
repsolcu adlı üyeden alıntı
Bence imkansız değil . virajlarda porsche daha üstün olduğunu sayarsak ve araba da atmosferik olmadığına göre geçebilir . Aradaki fark 1 sn kadar zaten . Turbo beslemeli motorun ne kadar çabuk ivmelendiğini kullanan arkadaşlar bilir . Ayrıca 0-100 km/h porschenin 4 saniyenin altında, kaldı ki arabanın 4S olup olmadığını bilmiyoruz
Bu arada makinanın kralı değil bu sene 1000 cc kategorisinde yamaha ve suzuki çekişmesi izleyecek gibiyiz. Honda yanlarına bile yaklaşamaz
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Reklamlar
-
the_cayman adlı üyeden alıntı
Bence imkansız değil . virajlarda porsche daha üstün olduğunu sayarsak ve araba da atmosferik olmadığına göre geçebilir . Aradaki fark 1 sn kadar zaten . Turbo beslemeli motorun ne kadar çabuk ivmelendiğini kullanan arkadaşlar bilir . Ayrıca 0-100 km/h porschenin 4 saniyenin altında, kaldı ki arabanın 4S olup olmadığını bilmiyoruz
kardeşim görüşüne saygı duyuyorum, ben motor olayına yeni girdim ama yine teknik olarak baya bi bilgim var ama otomobil olayında dönüyorum artık, doğduğumdan beri otomobillerle ilgileniyorum o derece
Bu arada makinanın kralı değil bu sene 1000 cc kategorisinde yamaha ve suzuki çekişmesi izleyecek gibiyiz. Honda yanlarına bile yaklaşamaz
valla ne diim artık, senle baya farklı düşünüyoruz
ama sana şunu söylim;
bu sınıfta 5-6 hp in yada 5-6 kg nun hesabı yapılmaz senin mantığında gidersek 1000RR R1 le hayatta kapışamaz
-
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
r1 den baskası yalan yalan...
-
sanırım bu sene kategori :
suzuki , yamaha , kawasaki , honda olacak gibi
yamaha birinci de olabilir ama çünkü harika bir alet . son sözü test pilotları söyleyecek ...
Herşey sürücüde bitiyor. 1000RR bana kalırsa da porsche'yi geçebilir. Ama porsche geçmiş videoları izlesek daha iyi anlayacağız
Motosiklet ayrı bir olay zaten . Gerek kalkış olsun gerek max. hıza ulaşma süresi olsun.
-
Motogp olayı farklı bir olay . Yamahada dünyanın en iyi pilotu vardı ama kaç yarış motor arızasından dolayı yarışı tamamlayamadı ? Ayrıca son yarışta şampiyonluğu ellerinle resmen teslim etti . Motogp olayı bütçe olayı buna honda önem veriyor parayı basıyor.
Yolda gördüğün hondalarla pistte yarışan 5 silindirlik RC211V'yi aynı sanıyorsun sen herhalde
. Pistteki başarıyla yoldaki başarı bir değildir . 1000cc kategorisinde şu anda tüm markalardan geride honda 2007 yılı için isteyen teknik verileri karşılaştırabilirsin. Honda ülkemizde ucuz olduğu ve yedek parçası kolaylıkla temin edilebildiği için tutuluyor . Haaa bir de fanatikleri var o da ayrı bir mesele . Ama dünya çapında hiçbir testte honda ilk sırada değil ne 125cc kategorisinde ne 600cc kategorisinde ne de 1000cc kategorisinde . Ben teknik verilere bakarak konuşurum . Teknik verilerden sonra olay sürücüye kalmış. Yolda giderken yamahada kullanmayı bilmeyen biri varsa 1000RR'a kolaylıkla geçilir . Ama ikisindeki sürücüler de profesyonelse R1 koparır gider
Ben hondayı yolda görmüyorum kardeşim. Altımda bir Honda var ve altımdaki Honda'yı pisttede kullanıyorum.Daha önce Yamaha, Kawasaki kullandım. Honda ile aynı sınıfa bile koymam. Hangi teknik verilere bakarak konuştuğunu da anlayamadım.
Burada kriter kim kimi geçer değil ki?? Motosiklet için bir çok kriter var.
Ülkemizde Honda şu sebeplerden dolayı tutuluyor diye yazmışsın.
Ben Türkiye'de oturmuyorum. Burada da Honda tutuluyor. Her yıl oturduğum şehre Binlerce motosiklet yarış izlemek için gelir. Motosikletinden memnun olmayanların çoğunun gözü Honda'dadır.Bu dünyanın her yerinde böyledir.
Niçin Yamaha arıza yaptı yarış tamamlayamadı da Honda arıza yapmadı?
Bu yıl Bol Dor'u Suziki kazandı. Arkasında 4 sırayı Honda paylaştı. Yarışan motorlarda RC211V değildi. Yazını okuyan pistlerde sadece RC211V yarışıyor zannedecek. CBR 1000 RR pist için üretilmiş bir motosiklettir. Önümüzdeki haftada aynı yarışın klasiği var. Bakalım ne olacak? Sonucu buradan size bildiririm.
-
patriote adlı üyeden alıntı
Ben hondayı yolda görmüyorum kardeşim. Altımda bir Honda var ve altımdaki Honda'yı pisttede kullanıyorum.Daha önce Yamaha, Kawasaki kullandım. Honda ile aynı sınıfa bile koymam. Hangi teknik verilere bakarak konuştuğunu da anlayamadım.
Burada kriter kim kimi geçer değil ki?? Motosiklet için bir çok kriter var.
Ülkemizde Honda şu sebeplerden dolayı tutuluyor diye yazmışsın.
Ben Türkiye'de oturmuyorum. Burada da Honda tutuluyor. Her yıl oturduğum şehre Binlerce motosiklet yarış izlemek için gelir. Motosikletinden memnun olmayanların çoğunun gözü Honda'dadır.Bu dünyanın her yerinde böyledir.
Niçin Yamaha arıza yaptı yarış tamamlayamadı da Honda arıza yapmadı?
Bu yıl Bol Dor'u Suziki kazandı. Arkasında 4 sırayı Honda paylaştı. Yarışan motorlarda RC211V değildi. Yazını okuyan pistlerde sadece RC211V yarışıyor zannedecek. CBR 1000 RR pist için üretilmiş bir motosiklettir. Önümüzdeki haftada aynı yarışın klasiği var. Bakalım ne olacak? Sonucu buradan size bildiririm.
Ben yarışan tek motor RC211V demedim ki ? Ülkemizde genelde herkes tarafından takip edilebilen organizasyonlar motogp ve superbikedir. RC211V dediğimde motogp'yi kastettiğimi anlamış olmanı umardım ve 5 silindir de dedim ayrıca .
Honda niye arıza yapmadı. Honda arıza yapmıyor sanki nasıl bir düşünce bu . Geçen sene Rossi ve Gibernau çekişmesinde Gibernau finishe 100 metre kala motor stop etti benzini bitti teknik arıza vs. dediler. Sonuçta kazanabileceği bir yarıştı ama motor arıza verdi. Motorun üstünde de RC211V yazıyordu ...
Her motor arıza yapar bunu unutmayalım .
Bu yıl Bol Dor'u Suziki kazandı. Arkasında 4 sırayı Honda paylaştı. diye yazmışsın. O organizasyona kaç tane motor katılıyor ve kaçı honda bunu da bir söylersen sevinirim. Mesela motogp'de Hayden de kazansa Hondanın hanesine yazılıyor, Melandri de kazansa Hondanın hanesine yazılıyor, Tony Elias da kazansa Hondanın hanesine yazılıyor. Yani bu bütçe işi mesela 20 motor varsa kafadan 10 tanesi Honda zaten. Adamlar parayı basıp reklamları ve takımları alıyorlar. Bu demek değil ki yamaha veya diğer takımlar kötüdür. Bilmem anlatabildim mi ?
Motosikletinden memnun olmayanların çoğunun gözü Honda'dadır.Bu dünyanın her yerinde böyledir yazmışsın. Bu neden böyledir biliyor musun race aletlerin arasında en dayanıklısı hondadır çünkü en az deviri çeviren hondadır. Tabi bu devirle yüksek beygir gücü de çıkarır. Honda çok sağlam motor üretir diğer markalara göre dayanıklıdır bu yüzden tutulur ve kullanıcı dostudur. Olaya her yönden bakıyorum ama benim için performans ön plandaysa yamaha veya suzuki alırım honda almam . Herkes hondayı sevecek diye bir kural yok. Herkes honda hakkında olumsuz yorum yapamaz diye de bir kural yok . Ben olaya tamamen tarafsız bakıyorum diğer yazılarımı okursanız CBR125'i de met ettiğimi ve 600F hakkında olumlu yorumlar yaptığımı göreceksiniz .
Ben kendi açımdan performansı üstün tutuyorsam Honda almam . Honda hakkında da iyi yorum yapmam da gerekmiyor. Herkes aynı düşüncede olsaydı bu işin bir anlamı kalmazdı zaten
Teknik veri istiyorsan 1000cc kategorisine bakabilirsin . Kg beygir tork değerlerine bak . Ve daha sonra kullandığı sistemlere, teknolojiye bak Hondadan üstün olduğunu göreceksin
www.google.com burdan aratabilirsin istediğin siteye de bakabilirsin çünkü hepsi aynı cevabı verecektir .
-
muhteşem bir motora muhteşem renkler ...hastayım ben cbr aaaaa....
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
Aynı
Aynı şeyleri söylüyoruz. Konuyu kapatalım. Birbirimizi kırmayalım...
-
02 Ağustos 2007, 16:29
bence tamamen boş muhabbet yapıyorsunuz.
1000cc lerde 4 buyuk japonlarda iş pilotaj işidir.
kimse boşuna konuşmasın..
Ben cok gördüm sokaklarda zx10 tokatlayan RR..
-
02 Ağustos 2007, 16:41
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
02 Ağustos 2007, 18:00
bence 600lük üstü makina gereksiz kaç kişi 300 yada daha üstünü görmeye cesaret edecek gören varsada saygı duyarım zaten söz sölemeye kimsenin hakkıda yok ama ben arabayla bile 180 200'de tedirgin oluyorum bu benim kişisel görüşüm ama 1000lik motor almayı hiç düşünmem...
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
-
02 Ağustos 2007, 18:07
hani kedi erişemediği ciğere pis der hesabı olmasın ama yamalı dona benzemiş eski repsol daha iyidi bence
-
02 Ağustos 2007, 19:24
altı yedi aylık bir konuyu nie hortlatıyorsunuz 2008 1000rr gelio nerdeyse
utanmazlarrrrr
-
02 Ağustos 2007, 20:03
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
altı yedi aylık bir konuyu nie hortlatıyorsunuz 2008 1000rr gelio nerdeyse
utanmazlarrrrr
adama laf atıyorsun ama sanki sen hiç hortlatmıyorsun... seni hep görüyorum başkalarına laf atmadan önce kendine bir bak diyorum
-
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
r1 de neymiş muhteşem bu cbr
YAMAHA R1 buna 10 çeker sağlamlık,güç,görünüş v.b hepsi yamahada
-
hooooooooooortt............
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
-
-
halitcix adlı üyeden alıntı
makına yha
kardeş sen konu hortlatma rekoru kıracan amacın bilgi edinmek ve bilgi paylaşımı degil siteyi sabote etmek. söylediklerime dikkat et yada uzaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten fazla yaşamazsın bu gidişle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler