Arkadaşlar bugün acil karşıya geçmem lazım(asya-avrupa)cahilliğimi mazur görün,daha önce hiç motosikletle köprüden geçmedim acaba geçiş ücretli mi yoksa ücretsiz mi? son gelişmelerden bi haberim de...
Arkadaşlar bugün acil karşıya geçmem lazım(asya-avrupa)cahilliğimi mazur görün,daha önce hiç motosikletle köprüden geçmedim acaba geçiş ücretli mi yoksa ücretsiz mi? son gelişmelerden bi haberim de...
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
Valla ücretli tabikide.Eger bilmiyosan soyliyim kgs ve ogs gişelerine gitme nakit yazan yere girbilmiymosan diye soyluyorum.Ücret hakkında bi bilgim yok 2.50 olması lazım.Asya dan avrupa geçiş ücretsiz avrupadan asyaya geçişte para veriliyor.Yada tam tersi
Artık boyle laflardan bıktım.Yanı memleket düşmanımı oldunuz.Dunyanın nersınde su bedava,kopru ucretsız.
1. köprüden para ile geçiş yok dimi?
asyadan avrupaya geçerken ücret yok ancak dönerken ücret alınıyor birde ogs kgs gibi birşeyin yoksa ve para vermek istiyorsan 2. köprüyü kullanmalısın.
1. köprüde ogs ve kgs kullanılıyor. ya da kapat plakanı istediğin köprüden git. dediğim gibi 1 ve 2 de avrupa yakasına geçilirken ücret alınmıyor. dönüşte alınıyor.
temden gideceksen tem de ücretli ama giderken 1. köprüyü kullanabilirsin. e-5 üzerinden gidersen sorun olmaz.
köprüden geçerken dikkatli ol zira motorun küçükse köprü üstü rüzgarlı oluyor. yandan gelecek olan rüzgarlara hazırlıklı ol.
iyi yolculuklar.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
valla ben kopru ustunde motorum yatık ama duz gıttıgım zamanları bılırım
kopruler ucretlı. 4 ytl olması lazım. 2.5 kim dedi en son ne zaman gectı.
ben plakayı kapayıp gecıyorum valla
asya avrupa gecisinde kopruyu kullan donuste sirkeci harem yap eğer uygunsa güzergahlar tabi..
ARAKADAŞLAR KONUYU AÇAN ARKADAŞ KÖPRÜYÜ KULLANAN ÜYELERDEN YARDIM İSTEMİŞ SİZDE KONUYU KÖPRÜ PAHALILIĞINA GETİRMİŞSİNİZ.AYRICA KAÇAK GEÇ,PLAKANI KAPAT GİBİ ÖNERİLERDE BULUNMUŞSUNUZ.LÜTFEN KONU İLE ALAKALI BİLGİSİ OLAN ARKADAŞIMIZA YARDIM ETSİN.
valla birinci köprüde paralı geçis yok.İkinci köprüdede ücret 4 ytl,asyadan avrupaya geçişte ücretsiz. Hayırlı yolculuklar.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Ya kopruden gecerken baya bi esiyor.Orda şu türbülans dedikleri şey olmazmıRüzgar çarparsa arabaların yanına pusmak iyi olur herlade .
yardımlarınız için teşekkür ederim....
.Bi motor tutkunu ama motoru olmayan biri olarak bende buralarda biligi sahibi oluyorum.Sana soylediklerim arabayla gecerken gorduklerim motorların basına gelebilecek kendimce olabilecek ihtimallerdi.Sanrım hepsi dogru.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)