en mantıklısı durmak yanına yanaşınca radyo frekansı falan hikaye durunca oda durup uzaklaşıyor ...
tamgaz kaçıcaksın abi işimiz radyo frekanslarına falan kaldıysa ohooo köpek işini çoktan bitirmiş olur
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Köpek yada köpekler tarafından ısırılacağınızı mı hissettiniz...
1) hızınızı düşürüp,yolun sağına geçin
2) motorunuzu stop edip, sehpaya alın.
3) havlamakta olan köpeğe doğru, onunkinden daha yüksek bir ses ile havlamaya başlayın.
4) köpek muhtemelen kaçmaya başlayacaktır...siz de kovalayın.
5) kaçmaya devam ediyorsa, ısrar edin kovalayın ...
6) ve son olarak delülük derecenize bağlı olarak gerekirse ısırın.
motosiklet kullanabilecek kadar cesur olup, köpekten bu kadar korkmak yakışık alır mı bre...
Anlamadım gitti kurtlar vadisinde gördüklerini kedi köpek üzerindemi uyguluyorsun.Utanmadan zavallı bir kediye havalı tabancayla ( biliyorum o tabancayı bende envai çeşidi bulunur karbodioksit tüplü) ateş ettiğini birde delikanlılık gibi yazmışsın buraya.Diyecek lafım yok sana...
Benim de başıma çoban köpekleriyle ilgili böyle bir olya geldi benimde tamponumu düşürmüşlerdi...
gercekten it oğlu itlerle basımız dertte ya.tam dört köşe olmus 2.viteste tın tın geziyosun..kabus gibi bi anda 3-4 tane hav hav uyandırıyor insanı..refleks olarak gazı kökleyip topukluyosun tabi.
sizi bılmıyorum da karşıdan gelenlerden cok çekiniyorum ben..üstüme atlayıp yere devirecek diye tırsıyorum valla,Allah korusun..
Köpek kovucu cihazlar var. Kardeşimde bu cihazdan var. Çok etkili. Bu cihazdan alırsan köpekler sana saygıda kusur edemezler.
Diğer yöntemleri ise önermiyorum. Ben denedim. Az daha köpek katili oluyordum. Motosikletle giderken ilerden büyük bir köpeğin havlayarak bana geldiğini görmüştüm. Motosikletin hızını düşürmeden köpeğe doğru yaklaştım ve tam zamanında ayağımın tabanıyla öyle bir tekme vurdumki köpek resmen inledi. Yolun ortasında ölürde diğer sürücüler yakama yapışır diye çok korktum. Ama beni bu davranışa iten şey ısırılma korkusu. Bu korkuyu yenmek lazım.
ya ben başıma böyle şey gelirse havlamaya başlıcam. Hiç deneyen oldumu acaba ?
okuduğum en eğlenceli topiclerden biriydi ya teşekkürler bende birkaç defa bu tür saldırya maruz kaldım ama o durumda kopek kovalayan aletlerden kullancak yada kolonya sıkacak durumda olunmuyo pek sadece gazlayabiliyosun bi şekilde kaçabilyosun ama benim en çok gücüme giden şey bütün mahelleye karizmayı çizdiriyosun direk altında R1 olsa fark yapmaz artık sen mahalleli için kopeklerin kovaladığı bir şaklaban olyon bunun için o kopekleri mundar etmenin bir yolunu bulmak gerek mesela kopeksavar tuşu yaptırıp tuşa basınca kopekleri bayıltan bi gaz sıkarak mahallede yitirline itibar tekrar toplanabilir belki
İki kişinin bindiği motor değildir.
aslında köpekleri seviyoruz arkadaşlar , sosyal mesaj veriri gibi olmasın ama onlarda sonuçta bir canlı . biz dostluk ve barıştan yanayız eğer ilkokula giderken yemesi için elimdeki bisküviden bir parça uzattığım köpek mannaq gibi saldırmasaydı şimdi köpek fobim olmayacaktı herşeyin üstüne bir sünger çekip zeytin dalı uzatıyorum bütün köpeklere
hemen hemen aynısı bana da olmuştu yaşımı hatırlamıyorum ama korkudan altıma yapıcak kadar küçüktüm o zaman komşumuzun iki alman kurt köpeği vardı astor ve george bi gün elimdeki kurabiyelerden bi tane verdim çok beğenmiş olcakki bir iki havladı. tabi bende aynen topuk oyokustan asa eve kadar
topuklarım enseme değe değe koştum sonra da nasıl oldu bilmiyorum kanka olduk köpekle.. daha ilk okula yeni başlamıştım. çıkışlarda okula beni almaya falan geliyodu.. üst sınıflardaki çocukların şerrinden koruyodu beni.. bi nevi abilik yapıyodu.. rahmetli iyi köpekti yaw
kim demiş sarhoşluk kötü diye!!!!
ben herşeyimi ayıkken kaybettim....[I][B][/B][/I]
arkadaslar, tecrübem köpekler dönen tekerleğe havlıyorlar araba içinde böyle,hatta birçok köpek kafasını arabanın tekeri arasına (tekeri ısırmak için)sokar ve ölür, bu yüzden motor durunca tekerde duruyor, saldırcak birşey kalmıyor,gene durmazlarsa 2. hamle motoru kapatmak (gürültüsüne havlıyorlar)gene kaçmazlarsa 3. hamle köpekler çömelince (köpeğin üstüne uçmak için zıplama pozisyonu görüntüsü ) hemen kaçarlar hala saldırmaya çalışıyorsa ,sizde köpeği ısırın yapcak başka birşey yok
turgayblue cok gözeL anlatmışsın ustam. Köpek ve diger hayvanların giden araca neden havladıkları hakkında bir cok teori vardır seninde dedigin gibi dönen teker olabilir, yada sorun ses olablir, motoru durdurabiliriz dedigin gibi ama bide köpek durmuyorsa ben bir kac uzun yola cıktım , ama 1 yıldır pek gezemiyom o ayrı konu. Arazi ve böyle başı boş hayvanların arasındayken yapacagınız bir cok seyi herkes anlatıyor ,,işte efendim çömelin gider vs. ama bazen çömelme pozisyonunu her köpek yemiyor Silaha ne kadar karşıolsakta bence yanınızda bi kuru sıkı bulundurun. BAzı arkadaslarım kuru sıkı kullanırlardı budurumda , cünkü unutmayı köpek size hep düz yolda rast gelmez. birde bozuk bir rampada cıkarsa işiniz zor olur. saygılar.
Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.
Arkadaşlar zar zor motora binmeye ikna ettiğim hatunu köpek yüzünden düşürdüm. Lanet hayvanlar. Kızın sağlığı iyi ama ben çok utandım. Isıracak gibi panik oldum. Ön fren maleti ve sinyal de kırıldı. Manisa dan Urla ya ön frensiz tay tay gittim. İlk fırsatta geberticem iti... 90 Ytl ye maloldu. Grenaj çizikleri noolcek bilmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)