Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

köpekler

REKLAM ALANI

Motosikleti
    aprila rs 125
    Alıntı ByPaTr10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o tur kopekler oldurulecek cınsden bencede
    emin ol o tür köpekler de senin için aynısını düşünüyodur
    bak bak geliyo yine tam ısırılcak motorcu du şunu ben bi kovalıyım..
    hav hav da hav hav
    kim demiş sarhoşluk kötü diye!!!!
    ben herşeyimi ayıkken kaybettim....[I][B][/B][/I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    Alıntı heartbreaker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ... yada köpek uzaklaştıran ultrasonic dalga yayan cihazlardan al. Korkma
    benim kopeklerle bir problemim yok ama

bu aletlerin calisma mantıgını az biliyorum
    peki gercekten ise yarıyormu???

ayni mantıkta ev icin olanlarıda var bocek vs hasere kovan calisan bir aletse almak isterim

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı kentacdis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim kopeklerle bir problemim yok ama

bu aletlerin calisma mantıgını az biliyorum
    peki gercekten ise yarıyormu???

ayni mantıkta ev icin olanlarıda var bocek vs hasere kovan calisan bir aletse almak isterim
    ev için olaları denedim bir işe yaramıyor, ama köpekde işe yarıyorsa bilemem
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    en mantıklısı durmak yanına yanaşınca radyo frekansı falan hikaye durunca oda durup uzaklaşıyor ...

Motosikleti
    as t1
    tamgaz kaçıcaksın abi işimiz radyo frekanslarına falan kaldıysa ohooo köpek işini çoktan bitirmiş olur
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamgaz kaçıcaksın abi işimiz radyo frekanslarına falan kaldıysa ohooo köpek işini çoktan bitirmiş olur

Motosikleti
    BMW 1952-51/3
    Köpek yada köpekler tarafından ısırılacağınızı mı hissettiniz...
    1) hızınızı düşürüp,yolun sağına geçin
    2) motorunuzu stop edip, sehpaya alın.
    3) havlamakta olan köpeğe doğru, onunkinden daha yüksek bir ses ile havlamaya başlayın.
    4) köpek muhtemelen kaçmaya başlayacaktır...siz de kovalayın.
    5) kaçmaya devam ediyorsa, ısrar edin kovalayın ...
    6) ve son olarak delülük derecenize bağlı olarak gerekirse ısırın.

motosiklet kullanabilecek kadar cesur olup, köpekten bu kadar korkmak yakışık alır mı bre...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    aynı dusuncedeyım
    sen yakında benide ıstırmaya kalkarsın..

tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı belo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha başka forumlarda kedi için yazdığım havalı tabanca bu köpeklerede yarıyor ve hatta bir daha seni gördüklerinde kaçacak delik arıyorlar ben dağda avda köpek saldırısına uğradım hayvan bana 10 mt kadar mesafedeyken elimdeki tüfeği bir gördü arkasına bakmadan kaçtı akıllı köpekmiş dedim
    Anlamadım gitti kurtlar vadisinde gördüklerini kedi köpek üzerindemi uyguluyorsun.Utanmadan zavallı bir kediye havalı tabancayla ( biliyorum o tabancayı bende envai çeşidi bulunur karbodioksit tüplü) ateş ettiğini birde delikanlılık gibi yazmışsın buraya.Diyecek lafım yok sana...

Alıntı X__utku__X adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ben yaşamasaydım başkası anlatsa inanmazdım belkide ama kangalların aslandan farkı yok.bizim oralarda çobanlar anlatır 1 kangalın 3-4 kurdu kovaladığını.
    Benim de başıma çoban köpekleriyle ilgili böyle bir olya geldi benimde tamponumu düşürmüşlerdi...

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    gercekten it oğlu itlerle basımız dertte ya.tam dört köşe olmus 2.viteste tın tın geziyosun..kabus gibi bi anda 3-4 tane hav hav uyandırıyor insanı..refleks olarak gazı kökleyip topukluyosun tabi.
    sizi bılmıyorum da karşıdan gelenlerden cok çekiniyorum ben..üstüme atlayıp yere devirecek diye tırsıyorum valla,Allah korusun..

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı simfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim en çok merak ettiğim şey motor kullanırken köpekler mutlaka peşine düşüyo. ben köpeklerden çok korkarım yani peşimden koşsa havlasa kesin düşerim buna bi çözüm üretirmisiniz )
    Köpek kovucu cihazlar var. Kardeşimde bu cihazdan var. Çok etkili. Bu cihazdan alırsan köpekler sana saygıda kusur edemezler.
    Diğer yöntemleri ise önermiyorum. Ben denedim. Az daha köpek katili oluyordum. Motosikletle giderken ilerden büyük bir köpeğin havlayarak bana geldiğini görmüştüm. Motosikletin hızını düşürmeden köpeğe doğru yaklaştım ve tam zamanında ayağımın tabanıyla öyle bir tekme vurdumki köpek resmen inledi. Yolun ortasında ölürde diğer sürücüler yakama yapışır diye çok korktum. Ama beni bu davranışa iten şey ısırılma korkusu. Bu korkuyu yenmek lazım.

Motosikleti
    BEVERLY 250
    ya ben başıma böyle şey gelirse havlamaya başlıcam. Hiç deneyen oldumu acaba ?

Alıntı tic_ket adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emin ol o tür köpekler de senin için aynısını düşünüyodur
    bak bak geliyo yine tam ısırılcak motorcu du şunu ben bi kovalıyım..
    hav hav da hav hav
    nereye kadar kovalayacak abı elbet bı yerde tıkanır

Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen yakında benide ıstırmaya kalkarsın..
    hemserılerıme kıyak gecerım artık

sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    okuduğum en eğlenceli topiclerden biriydi ya teşekkürler bende birkaç defa bu tür saldırya maruz kaldım ama o durumda kopek kovalayan aletlerden kullancak yada kolonya sıkacak durumda olunmuyo pek sadece gazlayabiliyosun bi şekilde kaçabilyosun ama benim en çok gücüme giden şey bütün mahelleye karizmayı çizdiriyosun direk altında R1 olsa fark yapmaz artık sen mahalleli için kopeklerin kovaladığı bir şaklaban olyon bunun için o kopekleri mundar etmenin bir yolunu bulmak gerek mesela kopeksavar tuşu yaptırıp tuşa basınca kopekleri bayıltan bi gaz sıkarak mahallede yitirline itibar tekrar toplanabilir belki
    İki kişinin bindiği motor değildir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    aslında köpekleri seviyoruz arkadaşlar , sosyal mesaj veriri gibi olmasın ama onlarda sonuçta bir canlı . biz dostluk ve barıştan yanayız eğer ilkokula giderken yemesi için elimdeki bisküviden bir parça uzattığım köpek mannaq gibi saldırmasaydı şimdi köpek fobim olmayacaktı herşeyin üstüne bir sünger çekip zeytin dalı uzatıyorum bütün köpeklere

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    hemserılerıme kıyak gecerım artık
    sende bizim komşunun fino gibi paçadan kavrıyon heral..

Motosikleti
    aprila rs 125
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında köpekleri seviyoruz arkadaşlar , sosyal mesaj veriri gibi olmasın ama onlarda sonuçta bir canlı . biz dostluk ve barıştan yanayız eğer ilkokula giderken yemesi için elimdeki bisküviden bir parça uzattığım köpek mannaq gibi saldırmasaydı şimdi köpek fobim olmayacaktı herşeyin üstüne bir sünger çekip zeytin dalı uzatıyorum bütün köpeklere
    hemen hemen aynısı bana da olmuştu yaşımı hatırlamıyorum ama korkudan altıma yapıcak kadar küçüktüm o zaman komşumuzun iki alman kurt köpeği vardı astor ve george bi gün elimdeki kurabiyelerden bi tane verdim çok beğenmiş olcakki bir iki havladı. tabi bende aynen topuk oyokustan asa eve kadar
    topuklarım enseme değe değe koştum sonra da nasıl oldu bilmiyorum kanka olduk köpekle.. daha ilk okula yeni başlamıştım. çıkışlarda okula beni almaya falan geliyodu.. üst sınıflardaki çocukların şerrinden koruyodu beni.. bi nevi abilik yapıyodu.. rahmetli iyi köpekti yaw
    kim demiş sarhoşluk kötü diye!!!!
    ben herşeyimi ayıkken kaybettim....[I][B][/B][/I]

turgayblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ,yamaha dragstar 250,xmax 250
    arkadaslar, tecrübem köpekler dönen tekerleğe havlıyorlar araba içinde böyle,hatta birçok köpek kafasını arabanın tekeri arasına (tekeri ısırmak için)sokar ve ölür, bu yüzden motor durunca tekerde duruyor, saldırcak birşey kalmıyor,gene durmazlarsa 2. hamle motoru kapatmak (gürültüsüne havlıyorlar)gene kaçmazlarsa 3. hamle köpekler çömelince (köpeğin üstüne uçmak için zıplama pozisyonu görüntüsü ) hemen kaçarlar hala saldırmaya çalışıyorsa ,sizde köpeği ısırın yapcak başka birşey yok

Motosikleti
    Chopper'i Sattım.KaLdı Küçük Kızım Truva ScooteR:)
    turgayblue cok gözeL anlatmışsın ustam. Köpek ve diger hayvanların giden araca neden havladıkları hakkında bir cok teori vardır seninde dedigin gibi dönen teker olabilir, yada sorun ses olablir, motoru durdurabiliriz dedigin gibi ama bide köpek durmuyorsa ben bir kac uzun yola cıktım , ama 1 yıldır pek gezemiyom o ayrı konu. Arazi ve böyle başı boş hayvanların arasındayken yapacagınız bir cok seyi herkes anlatıyor ,,işte efendim çömelin gider vs. ama bazen çömelme pozisyonunu her köpek yemiyor Silaha ne kadar karşıolsakta bence yanınızda bi kuru sıkı bulundurun. BAzı arkadaslarım kuru sıkı kullanırlardı budurumda , cünkü unutmayı köpek size hep düz yolda rast gelmez. birde bozuk bir rampada cıkarsa işiniz zor olur. saygılar.
    Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.

pulvo47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung 250R Speedgear
    Arkadaşlar zar zor motora binmeye ikna ettiğim hatunu köpek yüzünden düşürdüm. Lanet hayvanlar. Kızın sağlığı iyi ama ben çok utandım. Isıracak gibi panik oldum. Ön fren maleti ve sinyal de kırıldı. Manisa dan Urla ya ön frensiz tay tay gittim. İlk fırsatta geberticem iti... 90 Ytl ye maloldu. Grenaj çizikleri noolcek bilmiyorum.

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler