Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

köpekler

REKLAM ALANI
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı simfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim en çok merak ettiğim şey motor kullanırken köpekler mutlaka peşine düşüyo. ben köpeklerden çok korkarım yani peşimden koşsa havlasa kesin düşerim buna bi çözüm üretirmisiniz )
    Av malzemeleri satan mağaza ya da dükkanlarda Dazer diye adlandırılan insan kulağının çok zor algılayabildiği yüksek frekan üreten bir cihaz var!dik kulaklı Köpek - Kedi vs hayvanları üzerine kurşun yağdırmış gibi kaçırıyor! kendi tecrübelerime dayanarak anlatıyorum.

İzmirde bir çok avcı malzemesi satan dükkanda bulunabiliyor.Ben bu cihazı 1997 de 50,- USD'a almıştım.

çok keyif veriyor azgın köpeğin kaçışını izlemek

Alıntı tüzün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    panik yapmamaya calısmak lasım birde korktuğunu(korkusuz korkak) belli etmemeye calısmak lasım.
    Köpeklerden hiç anlamadığınız belli oluyor

korkan insan ve diğer canlılar Adrenalin diye adlandırılan bir hormon salgılar ama biz insanlar adrenalin kokusunu algılayamasakta köpekler 100 metreden bile algılar bunu ve sonrası alışıldık gibi oluyor yani köpek kovalar insan kaçar ya da; hırroooaaarrrrr cırt zırt gibi işte don gitti güme
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı nabiarif adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    köpek kovucu cihazı aldık onların duyduğu yüksek bir ses çıkarınca kaçıyolar anladım da ya köpek sağır filan çıkarsa nolcak???
    sağır köpek senin motorun sesini duyup da gelmez,gelirse ona da tekmeyle öğretirsin motor gelince nasıl davranması gerektiğini

Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Av malzemeleri satan mağaza ya da dükkanlarda Dazer diye adlandırılan insan kulağının çok zor algılayabildiği yüksek frekan üreten bir cihaz var!dik kulaklı Köpek - Kedi vs hayvanları üzerine kurşun yağdırmış gibi kaçırıyor! kendi tecrübelerime dayanarak anlatıyorum.

İzmirde bir çok avcı malzemesi satan dükkanda bulunabiliyor.Ben bu cihazı 1997 de 50,- USD'a almıştım.

çok keyif veriyor azgın köpeğin kaçışını izlemek

Köpeklerden hiç anlamadığınız belli oluyor

korkan insan ve diğer canlılar Adrenalin diye adlandırılan bir hormon salgılar ama biz insanlar adrenalin kokusunu algılayamasakta köpekler 100 metreden bile algılar bunu ve sonrası alışıldık gibi oluyor yani köpek kovalar insan kaçar ya da; hırroooaaarrrrr cırt zırt gibi işte don gitti güme
    vay be "yusuf yusuf deodorantı'nın bilimsel adı"adrenalin" miş

gokhan_307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Ybr 125 (Mavi)
    Ya bende korkuyorum köpeklerden.Hele büyük çoban köpeklerinden
    Hızlı giderken pek korkmuyorum.Önce üstlerine doğru gidip kendime boş alan yaratıyorum.Sonra tam çarpmak üzereyken boş alana doğru biraz kaçıyorum tamamAma diyelimki bi köy yolunda koyun sürüsüyle karşılaştık, mecbur duracağız.O dev gibi çoban köpekleri zaten manyak, arabaya bile saldırıyorlar, saldırmadıklarını hiç görmedim.Naparım ben o zaman
    Böyle korkularım yüzünden şehirden motorla çıkmaktan çok pis tırsıyorum.

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    köpeklerin bişey yapacağından değil ole havlıyolar sadece biz panik yapıoruz bende yapıorum hatta tırsıyorum o kostukça ben gaza basıyorum snra pes ediyolar ama korktuğunla kalıosun ben o yüzden yolumu değiştirdim...

Alıntı gokhan_307 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bende korkuyorum köpeklerden.Hele büyük çoban köpeklerinden
    Hızlı giderken pek korkmuyorum.Önce üstlerine doğru gidip kendime boş alan yaratıyorum.Sonra tam çarpmak üzereyken boş alana doğru biraz kaçıyorum tamamAma diyelimki bi köy yolunda koyun sürüsüyle karşılaştık, mecbur duracağız.O dev gibi çoban köpekleri zaten manyak, arabaya bile saldırıyorlar, saldırmadıklarını hiç görmedim.Naparım ben o zaman
    Böyle korkularım yüzünden şehirden motorla çıkmaktan çok pis tırsıyorum.
    su anda soledıklerının gozumun onunde canlardırdım cok komık ve acı bı durum oluo

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı alpibox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    köpeklerin bişey yapacağından değil ole havlıyolar sadece biz panik yapıoruz bende yapıorum hatta tırsıyorum o kostukça ben gaza basıyorum snra pes ediyolar ama korktuğunla kalıosun ben o yüzden yolumu değiştirdim...
    Köpek görünce yavaşlamak gerekir.Yaklaştığında da gazlamak, ani ses değişimi kesinlikle köpekleri şaşırtıyor.

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    ben kazaara keşfettiğim yöntemi anlatayım

bir sabah mahallede turlarken, birden bi doberman üzerime havlayarak gelmeye başladı.. bir saniye geçmeden solumda bacağımın dibinde bitti..
    o korkuyla hem debriyajı sıktım hem de gaza öyle bir abandım ki.. çıkan sesten hayvan bir anda yerine çakıldıp kaldı, ben de o anda debriyajı bırakıp çoktan gazlamıştım.

biraz sonra arkama dönüp baktım ki ne arkamdan kovalayan bir köpek var ne de arkamdan bakan..
    aşırı ses gerçekten işe yarıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    tokat istanbul bingöl denizli mardin ordu van
    Motosikleti
    regalraptor 250e-9
    bende başıma gelen bi olayı anlatayım.gerçi motosiklet ile deyildim araba ileydim.bigün arabayla yaylaya çıkıyorum tek başımayım.toprak yolda tıngır mıngır giderken 4 tane sivas kangalı.tokatlı olduğum için bizim oralardo çok.hepsi kocaman.toplasan araba kadar varlar.ben köpekleri görünce yavaşladım.zaten biri arabanın önüne geçmişti.geriside arabanın çevresinde havlıyolar.ve olan oldu kocaman köpek kafasını benim olduğum cama öyle bi vurduki cam nasıl kırılmadı hala kafam almıyo.ben baya bi tırstım gazı kökledim ama toprak yol çok fazla basamıyorum.yan aynadan geliyolarmı diye bi baktım.biri arka tekere çamurluğun arasına çeneyi sokmuş.neyse birazdaha gidince bıraktılar.yaylaya vardım ve arka tamponda kocaman 2 tane diş izi.üstten sokup alttan çıkarmış.hala duruyo.o gün bu gündür yaylaya çıkarken 2 kere düşünüyorum.

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    ben 60-70 ile giderken yanımdan bir süre koşan kangalları gördükten sonra kangal köpekleri konusunda her şeye inanırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    tokat istanbul bingöl denizli mardin ordu van
    Motosikleti
    regalraptor 250e-9
    abi ben yaşamasaydım başkası anlatsa inanmazdım belkide ama kangalların aslandan farkı yok.bizim oralarda çobanlar anlatır 1 kangalın 3-4 kurdu kovaladığını.

KAZA GELİYORUM DEMEZ
    geçen hafta ana yolda köpek aniden önüme sıçradı,firen bile yapamadım ve çarptım.köpek ileriye fırladı ben de sağ tarafa motorla beraber yattım.3-4 metre sürüklendim ve sağ dizim,sağ dirseğim ve ellerim yüzüldü.neyseki 50 km civarında gittiğim için ucuz atlattım diyebilirim.köpek,çarpınca yolun ortasına fırladı ve o anda yanımdan geçen bir tır aldı götürdü.artık tırsarak ilerliyorum yolun etrafına bakım öle gazlıyorum..yoksa 50 km yi geçmemeye çalışıyorum.daha yaralarım bile iyileşmedi.

adameus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı sonix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onlar seni değil mondiali ısırmaya çalışıyor

bu arada gidonu köpeğin üstüne kıran bazı kendini bilmezler. siz köpekten korkun onlar niyetinizi bilir ve sizi bi güzel ısırır...

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben duruyorum genelde yalnız olduğum zamanlarda köpek kovaladığında, zaten bu köpekler sadece giden araca karşı cesurlar bu kadar, sen durunca kaçıyorlar. Duracak durumum yoksa da, yol müsayitse basıp gidiyorum; ama tabi burada en önemli nokta panik yapmamak ve soğukkanlı olmak. Hiçbir şekilde sürüş dinamiklerini etkilememeli bu durum, aksi halde kaza riski yüksek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaşlar , mersinde carrefour alışveriş merkezinin önünde yenişehir belediye binası var. buraları yeni yerleşim yerleri . daha portakal bahçeleri falan var . heryer inşaat .dolayısıyla da başıboş köpeklerin en gözde makanlarından biri . şöyle 1 sene kadar önce belediyede ufak bir işimiz vardı. motosikleti de belediyenin otoparkına bıraktık . işimizi hallettik çıktık . bende hafiften bi tırsma var , mekanı biliyorum az çok. köpeklerden de acayip korkarım. ama bakıyorum etrafa bir tane bile köpek yok. allahalla diyorum aceba belediye bunları toplattı mı tek tek . belediyenin tam önünde portakal bahçesi ve gündüz olmasına rağmen iç tarafları çok karanlık. korku filmi gibi ya , güneş ışığı yaprakların arasından süzülerek bahçenin içine loş bir hava veriyor . sinek sesleri geliyor .başka da ses yok. valla korku filmi ya . her neyse motosiklete atladık . ben sürekli yan gözle bahçeyi kesiyorum tabi . otoparkın çıkış yolun boyunca kenarları portakal bahçesi ve yol L şeklinde .allahım diyorum şurdan bi çıkalım valla başka bişe istemiyorum . yüzümde sahte bir gülüşle '' birazcık hızlı çıkalım şu yoldan'' dedim arkadaşa. çocuğa da söylemedim heyecanlanmasın diye, garibimin haberi yok köpeklerden falan .çocuk çalıştırdı motosikleti ama aynı anda 4 tane köpek fırladı bahçeden .ben bittim zaten , ses soluk gitti bende . köpeklerde maşallah aslan yavrusu gibi . ne yemişler de böyle olmuslar bi köpeğin böyle olması için body salonuna falan gitmesi lazım ya ama yanlış olan bişeler var. bu köpekler bize doğru koşmuyor . bize paralel bir şekilde sağ tarafımızdan koşuyorlar . arkadaşım bir yandan motosikleti kullanıyor diğer taraftan da bana '' korkma bunlar bize koşmuyor '' diyor .bende bir an afalladım ama sonra L şeklinde ki yoldan çıkmak için son hamle olan sağa dönüş kısmına geldiğimizde anladım . BU KÖPEKLER BİZİM ÖNÜMÜZÜ KESMEK İÇİN KOŞUYOORRRR bu nasıl bir zekadır yaa yok yok bunlar bize koşmuyor diye kendimizi avuttuğumuz boşaymış . köpekler sağa döndüğümüzde tam önümüze çıktılar . içimizden bildiğimiz duaları okuya okuya son sürat aralarına daldık . ben ayaklarımı havaya kaldırıyorum birde alışveriş merkezinden çıkanlar bizi izliyo ama normalde birine köpek saldırırken durup gülen milletimiz aksiyon filmi kıvamında bu saldırıyı dehşet içinde izliyordu. yani olayın ciddiyetini anlayın artık . en son hatırladığım şey köpeklerden birinin pantolonumun paçasından yakalamaya çalıştığı , benim de bariz blöf kokan bir hareketle ayağımı köpeğe doğru , güya tekme atmak amacıyla sallamamdı .

çok uzun oldu yine ama abla ben çok korktum erkek bir köpekti

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    hehehe kopekten korkmuyorum o beni ısırırsa bende onu ısırırım..

Motosikleti
    aprila rs 125
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama abla ben çok korktum erkek bir köpekti

sen ek iş olarak mazotculuk ta yapıyomusun??
    kim demiş sarhoşluk kötü diye!!!!
    ben herşeyimi ayıkken kaybettim....[I][B][/B][/I]

Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehehe kopekten korkmuyorum o beni ısırırsa bende onu ısırırım..
    aynı dusuncedeyım

Motosikleti
    tiger-mondial 125ZN

Bana köpek demeyinn...

Bir hayvan sever olarak , özelliklede iki köpek annesi bir insan olarak sokaktaki çar çakal köpek takımına sinir oluyorum.sebep ;

sebep 1;

Öncelikle bundan yaklaşık bir üç ay önce kadar bir köpek tarafından sağ elimin orta parmağı parçalanmak suretiyle ısırıldı ( adi köpek ) peşimden gelen vede zararsız sevimli olduğunu düşündüğüm ufak sevimli köpeği bir salaklık yaparak hadi seveyim dedim.(sesler geliyor şuan kulağıma : "ama kardeşim salaklık sende." biliyorum orasını karıştırmayın.)Bide gidip kuduz ve tetenoz aşısı olduk o aptal köpeğin yüzünden.

sebep 2;

sabahın yedisinde hastanede görev başında olması gereken zavallı bir insancık olarak. Haliyle işe sabahın kör vakti,daha kargalar bile mamasını yemeden motor tepesinde yarı uykulu ,yarı dalgın olarak geliyorum.Bunu fırsat bilen yine ufak ama pis bücür bir köpek her gün arabaların arasından aniden fırlayarak beni kovalıyor.eee haliyle tahmin edersinizki uykusunu üstünden atamayan ben korkudan zıplıyorum.Her günde bir yerden çıkıyor.Bir türlü alışamadım şuna.Motorla ezicem sanırım sonunda.Tekerlerin arasında iki döner durur sonra ( ne vicdansızmışım ben ya )

transelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp / SH300i /cb125e
    köpek korkusu olmayan motosiklet sürücüleri bu yazılanları okursa hepsi fobi edinecekler kesin....

şu ana kadar motor üstündeki bir şahsı ısırabilen bir köpek kaydedilmedi arkadaşlar

bunun için şehir dışı gezilerinizi köpek yüzünden iptal etmeyin yazıktır
    aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....

Alıntı miyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sebep 2;

sabahın yedisinde hastanede görev başında olması gereken zavallı bir insancık olarak. Haliyle işe sabahın kör vakti,daha kargalar bile mamasını yemeden motor tepesinde yarı uykulu ,yarı dalgın olarak geliyorum.Bunu fırsat bilen yine ufak ama pis bücür bir köpek her gün arabaların arasından aniden fırlayarak beni kovalıyor.eee haliyle tahmin edersinizki uykusunu üstünden atamayan ben korkudan zıplıyorum.Her günde bir yerden çıkıyor.Bir türlü alışamadım şuna.Motorla ezicem sanırım sonunda.Tekerlerin arasında iki döner durur sonra ( ne vicdansızmışım ben ya )
    o tur kopekler oldurulecek cınsden bencede

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler