hoş geldin
hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
"Nişantaşında cafelerin önlerinde hatunlara sosyetik çıtırlara bakıcam devirle vitesle uğraşamam diyorsan al bir scooter bak keyfine derim"
Sevgili Metehan,
Allahtan hanım okumuyor bunları. Haklısın tabiri caizzse kükretmek istiyorum.Ama bu kimse için değil.Beni anlayacağını düşünüyorum.Çünkü ben anlıyorum söylediklerini.İlk arabam renault 9 du.Çok ses çıkartsın diye Abarth egzost taktırmıştım.Arabanın içinde egzost sesinden oturmak imkan dahilinde değildi.Altınoluğa kadar bir kere böyle arabamla gittim.Millete eziyet bana zevk veriyordu.Seneler geçti.Yaşta sanırım kemale erdi.Geçen sene peugeout 206cc aldım.150 beygir.Öyle keyifliydiki.Bastıkça gidiyordu araba.Üstü açık.Muhteşemdi.Rahmetli eniştem motor kazasında öldü.Vespa motorsikletle.Ailede zaten motora karşı bir tiksinti var.Kendimi hep arabayla tatmin ettim.Taki kankam hepimizden gizli gitmiş motor almış.Fz6 illa dedi 2 ay önce otur bir üstüne gaz ver dedi.Söylene söylene oturdum.İstemeye istemeye gaz verdim.Hiç hoşuma gitmedi.Kızdım bu mudur dedim.Aradan 2 gün geçti bilinçaltımda bişeyler dürttü beni.O beğenmediğim ses her gece kulaklarımı tırmaladı.Dayanamadım motor kursuna yazıldım.Hafta sonu gelsede motor kullansam diye kendimi tutamaz oldum.Hayatım boyunca topu topu 3 kere motor kullandım.Oda salak bir sürücü kursunda.Ehliyet dahi alıp alamayacağımı bilemiyorum.Ama bu motoru kullanacağım.Yarışçılara taş çıkartacağım gibi bir iddam yok.Tek istediğim kendimi bir yere patlatmadan rüzgarın yüzüme vurma isteği.Hayatım boyunca bunu bir tabu gördüm ben.Ama şimdi bir köpeğin arabadan kafasını neden dışarı çıkarttığını ve dilini sarkıttığını daha iyi anlıyorum.Gittim kendime ksak aldım.Montun peşindeyim.Asla kaskı koluma takıp motora binmeyeceğim.Ama inanki 600 lük bir canavarı HAVLATMAK çevreme nasıl bir duygu verecek umrumda değil.Ama bana büyük bir keyif verecek.Olayın farkındayım.Zor ve tehlikeli ama hayatta kendimizi frenleyerek ne kadar devam edebilirizki?34 yaşındayım ben çoğunuza acaip gelsede iki kolumda dövme dolu.Ama psikopat değilim.Kendimi kesmem.Kafamı duvarlara vurmam.Çoğu insana ve dinime göre yasak olsada dövmelerim var.Çünkü seviyorum.Motorda böyle bir duygu benim için.1300 lük Hayabusa ile 340 yapmak istemiyorum ama hani bir 600 lükle rüzgarın yüzümü okşaması sanırım beni bulutlara uçuracak.İndiğimde tabirinle yeri öpmek değil,mutlu olmak istiyorum.Daha motor yok tecrübe yok.Ama istek var.Umarım hata yapmıyorumdur.
Ya Allah dedik;çıktık yola.Umarım Allah utandırmaz.Bindik bir alamete...Umarım oraya gitmez.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)