Honda XR650R trafiğe çıkabilir mi?
-
Reklamlar
-
tabiki çıkabilir...
sinyali yok diye trafiğe çıkamaz diye bi kural yok herhalde.ya da ben bilmiyorum.diğer bütün tertibatı var.iyi yolculuklar...
-
Bizim polisler bi yolunu bulup bağlamasın diye tedbiri elden bırakmamak lazım bi de fazla mal göz çıkarmaz derler sinyali de olsun
-
XR650R eskiden trafiğe çıkabiliyordu yalnız son araştırmalarıma göre 2006 yılından itibaren trafiğe çıkış izni, sıfır xr lara verilmiyor.
-
Xr 650r
merhabalar bu sıteye sımdı kayıt oldum ve ılk buraya yazıyorum
bu konu gecen sene acılmıs ama yenı uye oldugum ıcın sımdı goruyorum
ben marmarısde yasıyorum ve benım arkadasımda XR 650R var ve su an satılık pılakalı ruhsatlı duruyor
2006 dan sonra pılaka verılmıyor daha ve bu alet cok muhtesem bır motor
-
pazer adlı üyeden alıntı
XR650R eskiden trafiğe çıkabiliyordu yalnız son araştırmalarıma göre 2006 yılından itibaren trafiğe çıkış izni, sıfır xr lara verilmiyor.
0 ların ozellıklerı ne anlayamadım...?
ve bır topic daha hortladı
-
bu enduro harika bir güce sahip
ve marmaris yollarında çok meşhur
yani var...
-
evet evet bende gördüm sanırım marmariste böyle bişi... ama trafiğe çıkamayacak kadar dertli olduklarını şu an öğrendim..
-
allahallah bi yaşıma daha girdim atv ler ,traktörler çıkıyoda bunlar niye çıkamıyo?
-
KaraVelioğlu adlı üyeden alıntı
allahallah bi yaşıma daha girdim atv ler ,traktörler çıkıyoda bunlar niye çıkamıyo?
çok basit ilk başlarda böyle bi kanun yoktu ama sonrada full-cross lara plaka verilmesi yasaklandı çünkü normal bir crossdan beygir gücü çok daha fazla bu yüzden yasaklandı
-
dezavantajı ne olabilirki en kötü ihtimalle, hayabusadan dahamı tehlikeli?
-
meshur XR 650R ve ben
[IMG][/IMG]
-
KaraVelioğlu adlı üyeden alıntı
dezavantajı ne olabilirki en kötü ihtimalle, hayabusadan dahamı tehlikeli
?
bence ve kros kullanan herkese göre cevap evet olur sanırım kick startta ayak kırma tehliken bile var calıstırırken bile sakatlayabiliyo üstünde durmayı sen düsün artık çook bela bi makinadır zapt edende baskasına binse sanırım tat almaz deli bi gidişi var
özgürlügüm benligim motosikletim beni dizginliyen herseyden nefret edenim:bounce:
-
nydd adlı üyeden alıntı
bence ve kros kullanan herkese göre cevap evet olur sanırım kick startta ayak kırma tehliken bile var calıstırırken bile sakatlayabiliyo üstünde durmayı sen düsün artık çook bela bi makinadır zapt edende baskasına binse sanırım tat almaz deli bi gidişi var
evet bu motordan sonra baska motorlar bır az acayıp gelıyor ınsana
-
xr 650r gib ibir motoru trafige uygun olarak hazırlasak( sinyaller , vs vs..) yinede ruhsat alamazmıyız?
-
Güzel motor, şüpesiz iyi kaçar...
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
ELINT adlı üyeden alıntı
xr 650r gib ibir motoru trafige uygun olarak hazırlasak( sinyaller , vs vs..) yinede ruhsat alamazmıyız?
malesef olmuyor olsa cok guzel olur
-
gene ben
-
lastikleri varsa trafige çıkabilir sorun olmaz yani
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
çok güzel motormuş...Allah sahabına bağışlasın
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler