genel olarak bakıyorumda motosiklet kullanıcıların %99 erkek neden bayanlar motorsikleti tercih etmiyorlar ???
genel olarak bakıyorumda motosiklet kullanıcıların %99 erkek neden bayanlar motorsikleti tercih etmiyorlar ???
Trafikte boyle insanlar varken etmezler tabi, ben bile düşünüyorum yani bırakmayı
zor ya ülkemizde en azından istanbul'da, bayanlara araba kullanırlarken nası davranıldıını herhalde hepimiz bilioruz düşünün bi d motorla trafiğe çıkacaklar, uzun saçı gören üstüne kırar tehlikeli ama yine d kişinin motordan aldığı keyfe bağlı, önemsemeyebilir insan
tabiki istanbulda trafik magandası çok ama bence bayanlar seçim yaparlarken motoru tercih etmemelerinin sebebi birazda cesaretsizlikten kaynaklanıyor tanıdığım kız arkadaşlarım var çıoğu erkeklerden güzel kullanıyor hadi kızlar biraz cesaret
HuNTeR herkezi seviyor
birde su var binen kızlarda tanınmıyor ( kask mont vs..)
hatta dun birisi 535 viragodan indi ''vay be dedim motoru parlatmıs geziyo simdi benim motor olcaktı.... '' derken kaskın içinden bir kız cıkınca soke oldum. motordan inişi hareketler falan yıkılıyodu
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
benimde başıma çok ilginç bir olay geldi maslağa doğru gidiyorum trafik yoğun aralardan kaptırdım 40 50 hızla önüme bir araba kırdı frenlere dokundum küttt arkadan bana biri çarptı bir döndüm başka bir motosiklet vespa,yerlerde yuvarlanıyo tam kızıcaktım bir baaktım bayan başladık ikimizde gülmeye koskoca yolda iki motor çarpışıyor allahtan fazla bi hasar yok ufak tefek sıyrıklarla atlattık bu olay aklıma her geldiğinde gülerim
sorarım size motor tutkunları arabaya etekle binebiliyorlar ya motora hehehehehehe
sen kız olsan etekle binermiydin motora ???
ben binerdim ruhumda var teşhircilik
Never was born and will never die!
iyiki kız değilsin başın dertten kurtulmazdı
tatlı dertler ama bunlar ahaha
saatte 200 le gidersem etek giyerim. Sıkıysa biri peşime düşsün
"Teknik bilgiler ve sorunlar" basligi altinda geyik muhabbeti de tadindan yenmiyor hani...
[Konu sohbet bölümüne taşınmıştır.]
binmesinlerde zaten. cogalmasinlar ki bi ozelligimiz kalsin
cok mu kotuyum??? :redhotevil:
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
abi bence bu şıklar yeterli değil onun için ben oy vermiyorum... :geek:
bayanlar kulanır kullanmasınada bunda da ancak %10 diyebiliyorum bu bir tutkudur be tutkusu korkusunu gecerse biner diye düşünüyorum ama hatunlar genelde tedirginlik, yol takibi, vites at vites düşürmek yerine arkada oturup keyif yapmayı yeliyorlar (A2 de lazım değil)
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
sedacım kullanabileceğimizi kabul etsin erkekler binip binmememiz bize kalsın dimi
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
pis feminist
çatlaaa
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)