feminizm=)erkeklerin takmadığı o yüzden erkekleri elde tutamayıp deliren kadınların hınç alması durumu felsefesi
aklı bali güzel ve zeki kadınların hiçbiri feminist değildir nerde çirkin gudubet hepsi feminist ahahaha
feminizm=)erkeklerin takmadığı o yüzden erkekleri elde tutamayıp deliren kadınların hınç alması durumu felsefesi
aklı bali güzel ve zeki kadınların hiçbiri feminist değildir nerde çirkin gudubet hepsi feminist ahahaha
Never was born and will never die!
kullanırlar kullanırlar hemde nasıl.
ama bu oran erkeklerde 10 ise kadınlarımızda 2 dir... pek yayılmamıs.
ama kullananlarda fena kullanıyor
www.gixxie.com a bakın görürsünüz
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Burda durum hep böyle
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
adanadamı?nx4_falcon adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
arkadaslar ben marmariste bir bayan gormustum kawasakı zzr 1100 u mukemmel suruyordu ilk once erkek sanmıstım ama kaskını cıkarınca byn oldugunu anladım
neden mi talep yok.. tabiki de erkeklerin iğrenç yaklaşımları yüzünden... sırf dikkat çekmiyim diye erkek montu pantolonu aldım... botunuda aldım mı tamam.... kendi motor camiasında bile çok kötü yaklaşımlar oluyor..... bu yüzdende bayanlar ister istemez ya kamufle ediyorlar kendilerini ya da kullanmıyorlar....
bence araba yerine motoru tercih etsinler araba kullanmayı beceremiyolar motoru daha iyi kullanıyorlar en azından motoru tercih ederlerse trafik rahatlar biraz yaaa
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sebepler 1) arabaya bile korkarak bakan,park etmeye cesaret edemeyen,geri geri gidemeyen bayanlar motora çokdaha fazla ön yargılı bakıyor(nu arada erkeklerde araba kullanma geni bulunmuştu)
2) tehlikeli trafikte motor kullanmak mı aman ben almiim
3) kro cenneti ülkemizde çok heveslenip aşık olup motorunu alan genç bir bayanı hayal edin.. ama fazla değil çünkü kroların tacizinde fazla kalamaz o yollada
4) değişik fiziksel temas ön yargıları,korkualrı yada alerjilri olabilir fakat bu küçük bir ihtimal..
5) eş ,dost ,nişanlı, koca baskısı: kısacası hayır binemezsin dedimmi binemezsin muhabbeti.
aslında buna en iyi bayanlar cevap verir, değilmi bayanlar .. heeey ordamısınız.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Emniyetli falan değil,herkes için en hayırlısı kadınları trafikten uzak tutmak.Arabayı zor kullanıyolar motordan uzak durmaları en hayırlısı.Bazen caddede görüyorum altlarında bir scooter sopa yutmuş gibi dimdik,korka korka gidiyolar sağından solundan geçeni de tedirgin ediyolar.Tabiki istisnaları vardır ama bu arabada binde birse motorda onbinde birdir.
Merhaba
bırakın buna el atmasınlar
arabalara el attılar trafiğin hali berbat haşat durumda bırakın motor trafiğini kapatmasınlar allah aşkına
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Kullanılar ama tehlikeli çok iyi eğitililerse olur bence
Hem de bizim buralarda çok kullanan
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Trafikteki apaçiler yüzünden tercih etmiyorlar tabii ki...Yoksa yatkın olan neden kullanamasın?
aslında buraya sıkı bi yorum gerek de ben de yoruldum artık örümcek kafalarınızdan.uğraşamam,,şıklardan ikisine lafım yokta eğitim ne alaka.
asıl bu topiğe saçma sapan yazanları bi eğitmek lazım.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Motorlu taşıtlar içinde motosikleti tek geçerim..güvenli sürüş ve kuralara uyum gösteren herkes motorsiklet kullanabilir bence.. Bay,Bayan ayırımı niyeki..Dikkat,tecrübe,saygı ve sevgi,kurallara uyum ile motosiklet kullanmak..bir efsane yaşamak gibi. Hepinize sevgilerimi selamlarımı yolluyorum..
akşam trafiğe arabamla çıktım sıkıştıran sıkıştırana... yok kapışmak için arkadan sellektörler yakmalar iğrenç iğrenç şeyler..... ama motora bin giy erkek kıyafetlerini )))) yok senden rahatı
Valla o kadar çok bayan motorsiklet kullanıcısı varki? belki etrafınıza daha dikkatli bakmanız gerekiyor...
denizli de mi?
Arkadaşlar saat 11 den sonra sokaklarda bayan kalmıyor azalıyor en azından tek bayan sayısı erkek orantısında inanılmaz düşük kalıyor bunun mantığı onlara verilen rahatsızlık aynı mantık onları motordanda uzak tutuyor sonuçta arabada taciz edilme durumları daha az her ne kadar pek çok zavallı insan korna sellektör ve sıkıştırma yaparak rahatsız etsede motordan 1000 kat daha sorunsuz olduğu kesin gibi gözüküyor lafım herkese değil ama araba süren bayanlarda yüzdeye bakıp çoğunluğun nasıl kullandığı düşünülürse (iyiye lafım yok kimse alınmasın ama gerçekler acıdır) motor çok bayan için ölümcül olur buda kesin
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
bi bayan olmama rağmen bayan sürüclerden bıktım artık.... şerit işgalleri olur olmaz fren sıkma korna çalma direksiyona kafanı yapıştırıp kullanma... bazen düşünüyorumda bunlar bide motor kullansa aman allah korusun ya.......
bayanların erkeklere oranla karar yetenekleri çok kıt bence bayanlar arabada motorda kullanmasınlar çok zararlı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)