yokmu arttıran 3500 oldu.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
http://www.ikincielrehberi.com/index_files/Page501.htm
Noter masrafı 200 ytl yi geçiyor sigorta trafik plaka vs en az 150
http://www.gelirler.gov.tr/gelir2.ns...iklet?OpenPage
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
iyide zaten sıfır motor alan bi insanda rutsat plaka ıvır zıvır masrafı yapmıyomu zaten... onu hiç hesaba katmıyosunuz ;)
Bacoman
baco cum...Adı üstünde sıfır....Onu alırken kimsenin gözü görmez..
işte görmez diyoruz ama sonuçta arkadaşar demişki işte motor 2650 pazarlıkla 2400 yapar sonra 350 noter masrafı düş etti 2000 küsür bide yıpranma payını düş anca 1600-1800 eder... bide üstüne sıfır alınca taksit yaptırır zaten 12 ayda öder.. (bukadar kolaymı oluyomuş)
şimdi ben bu motoru nasıl aldığımı yazayım peşin fiyatı 2650 idi
kuruş indirim yapmıyolar üstüne üstlük 10 ay taksitle 2880ytl ye geldi ayrıca ruhsat ve plaka işlemleri için 150-200 kadar bi masraf yaptım tam net hatırlamıyorum... ne oldu şimdi ?? nerden baksam 3000 ytl oldu demi
ee ben şimdi bu motoru 3000ytl ye maletmişim sen olsan kaça satarsın????
Bacoman
Mal ettiğin fiyat ikinci el satışta en önemli etken değil, biraz ikinci elin alıcısı gibi düşün. Kıstas piyasa fiyatıdır, üstünü çekersen beklersin altına inersen çabuk satarsın.
Ayrıca nakit parayı gösterdiğinde indirim olur sen 10 taksitle almışsın.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Onuda bindiğine sayıcan...
Ben 1100 dolara aldım benim mz i..2. el olarak...1800 falan yapıyo....
Satmaya niyetlendim 1750 dedim millet ohaa falan oldu...en fazla 900 1000 eder diye......Ben de vaz geçtim elimde patlasın çürüsün ne satıcam dedim hala duruyo.....senin dediğinin açıklaması bu....Satmaya niyetliysen vericen ama seni kurtarmazssa satmayacakssın.....
hah işte bende onu diyorum benim için aman aman çok önemli bişey değil ben 2000 diyorum arkadaş işine gelen olursa alır gelmezse satmam bukadar basit
Bacoman
Tabi ya en iyisi...Granajı da deiştirip çürütene kadar binersin....
Way canına, inanamıyorum sonunda beni de için ikna ettiler. Ömür boyu motorsikletçi kalırım sanmıştım.
kim hortlattı niçın yaptı
abi bak söyle yap 2.000'e koy pazarlık dicekler en fazla 1.800e düsürürsün demezlerse pazarlık zaten direk satxD
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)