Hayırlı uğurlu olsun sahin23.Allah kazadan beladan esirgesin e bir resimde eklersin artık.Sevgiler.
Hayırlı uğurlu olsun sahin23.Allah kazadan beladan esirgesin e bir resimde eklersin artık.Sevgiler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hayırlı olsun kazasız belasız kullan dostum..
allah kaza bela vermesin hayırlı olsun..
Hayırlı olsun; Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Kaskın takılı, farın açık, en önemlsi hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız veyifli sürüşler olsun.
Darısı benim ve benim gibi bekleyenlerin basına...
Ah cbr125 Ahhh!
teşekkür ederim hepinize kardeşlerim...alalı üç gün oldu 200 km yol aldım ankaradaki yağış sebebiyle motoru kirlettim bile.. motoru küçükesat taki bayiden aldım 3300 e mal oldu... şimdilik çok memnunum ivmelenmesi ve sesi çok hoşuma gitti umarım o da benden memnun kalmıştır şu anda şehirdışındayım ankara ya döner dönmez resim koyacağım... hepinize selam olsun kardeşlerim
Hayırlı olsun hemşehrim.Elazığ'a gelirsen ara bizleri.
hayırlı olsun...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Allah dengeni daim eylesin,hayırlı sürüşler
Kardeş senin karakaçan hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Bendede düldül var ankarada gezelim beraber
Rüzgarın bol olsun
May the Force be with McLaren Mercedes
hayırlıolsun kardeş allah kazabela vermesin
hayırlı olsun
Güle güle kullan kardeşim. Allah kaza-bela vermesin. Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Hayırlı olsun!
Niye CBF150 Honda almadın?Herhalde araştırmışsındır!Ben de kararsızım da!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)