Sizin için motosiklet ne ifade ediyor???????
-
Yahu arkadaşlar uzun süredir sitede dolaşıyorum bu konuya hiç değinilmemiş.İsterseniz girişi ben yapayım.Benim için motosiklet hız,heyecan,tutku ve bunun gibi birçok şeyi ifade ediyor.Çünkü bir racing hastasıyım (özellikle r6 )yanımdan her racing geçişinde kendimden geçiyorum,bir acayip oluyorum.Biliyorum şimdilik mali durumdan dolayı yanından bile geçemem ama ne yapayım kanıma işlemiş,özellikle kulaklara şiir gibi gelen sesleri yokmu of offfffffffffff
Benim için motosiklet=racing sizin için ne?
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
Reklamlar
-
Hayattan keyif almamnın farklı bir aracı olarak başladı. Şimdilerde ise yaşam tarzı haline geldiğini görüyoruz ailece
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
ateşli adrenalın tutku aşk herşey motor
-
tutku ve ihtiras + adrenalin + zevk...
-
Benim için motosiklet :HePiNiZiN dedikleri (+)
Motosiklet benim :aşkm (+)
Motosiklet benim : şirin bebeğim ...
-
Ö--------Z-------G--------Ü---------R----------L-----------Ü-----------K
arabalar kasvetli gelir bana
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
Abicim motor benim sevgilim.Tabi şu an altımdaki 151rs pek güzel bir kız diil ama yakında hyosung gt250r alcam Allah kısmet ederse çok güzel bi kız o.
-
MOTOSİKLET BENİM HAYATIM
(yaşaMotor)kısacası bende böyle
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
ya motor yada motor ! ! !
Bence anlatılmaz yaşanır ! ! ! valla bende racıng hastasıyım.sesı,kaslı yapısı,durusu,arka lastıgı ve egzosuyla motor herseyden farlı bambaşka bısey
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
-
kadınlara inadı
baha
-
-
-
özgürlük
PİLAVÜSTÜ_KURU adlı üyeden alıntı
Yahu arkadaşlar uzun süredir sitede dolaşıyorum bu konuya hiç değinilmemiş.İsterseniz girişi ben yapayım.Benim için motosiklet hız,heyecan,tutku ve bunun gibi birçok şeyi ifade ediyor.Çünkü bir racing hastasıyım (özellikle r6
)yanımdan her racing geçişinde kendimden geçiyorum,bir acayip oluyorum.Biliyorum şimdilik mali durumdan dolayı yanından bile geçemem ama ne yapayım kanıma işlemiş,özellikle kulaklara şiir gibi gelen sesleri yokmu of offfffffffffff
Benim için motosiklet=racing sizin için ne?
walla motor bende öncelikli olarak özgürlüğü ifade ediyor, devamında tabiiki hız ve adrenalin.tabii racing deyince akan sular duruyr sesi öldürüyr adamı, ayin gibi yahu
-
ozbaha adlı üyeden alıntı
kadınlara inadı
Aslında sadece kadınlara değil de herkese olsa bu inat....
Çünkü kadınların seni pek umursayacağını sanmıyorum....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Motosiklet bendeki en büyük AŞKKKK ...
Walla Beyonce'a bilem deişmem :D
-
motosiklet: heyecan,tutku,ve en onemlisi ozgur oldugumun tek kanıtı...
-
Gösterişli olmasa da o benim bitanem...Tek arkadaşım...Can yoldaşım...Motor sürmeyi öğreten ilk öğretmenim...
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayat ve yaşam tarzı olarak seçilmiş 2 tekerlekli binek aracı.................Olmaz az olur........Mükemmellik....zarafet ,,,estetik,,,,mükemmel ses...Örnek olarak..İbrahim Tatlısesin cartlak curtlak sesini dinlemektense Honda CBR 600 ün sesini saatlerce dinlemeyi tercih ederim...Dünyanın en güzel kadınını seyretmektense CBR 600 ü saatlerce seyretmeyi tercih ederim...Bilmem anlatabildimmi...
-
KAÇMAK.Ama komşulardan,ama işten,ama Tayyiplerden,ama vergilerden...Yeter ki kaçmak...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler