hayatımın analam ve en büyük aşkım
hayatımın analam ve en büyük aşkım
aşk aşk aşk...
Ride your way
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Var olacak olan deyişmez tek metresim ...
Özgürlük....
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
motor nefes almak gibi, hayata ara vermek gibi, ruzgarı hissedib özgür olmak gibi, bulutların üstünde ucmak gibi motor kendin olmayı başarmak gibi...
(eski nickim engineer23)
artık herseyden sıkılmışken keşfettiğim, hayatımda dönüm noktam olan, özgürlük buymus işte dediğim şu an için hem sevgilim hem dostum, nazımı en çok çeken bir uzvum. bAŞ, GÖVDE, KOLLAR VE BACAKLARDAN sonra ki Tıp literatüründe yeni bir çığır açan diğer parçam. daha nasıl anlatam
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
ben r1 i anqelina jolıe bıle deişemmmmm...daa qüzel bi kadın warsa ona bile deişmeeemmm..hatta 2 kız arkasm war 2sını de motorum kadar sahıplenemedım..çünkü dırdır etmıo..ve qecen qün benım motordan ark.lar saka ypacaklar dıe benzini cekmısler..o benzınlıqe warana kadar yolda sanki kendımı cıplak yürüyormuş qbi hıssettım..sankı herkes bana bakıo qbıydı..ama benzını bı doldurdum..aman alllahımm 4 zamanlı motoorun sesını ben hiçbişeye deişmem..bu yüzden bi r1 alana kadar evlenmıcem qerekirse 40 yasına qelimm..
tek aşkım biricik sevgilim canım motorum... ne agzı var ne dili ne dırdırı karnını doyur yeter... ondan daha yakın olabilecek bie şey daha varmı ınsan oğluna
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Ne kadar ekmek,o kadar köfte...Para...Para...Para...
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
motorr özgürlük, hayattan keyif almanın en heyecanlı yolu,tutku,rüzgrla dans ettiren onun serinliğini içine işleten mükemmel bir araç
HAYAT demektir
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
evet haklısınız kaçmak ama yaşamak için kaçmak derim ben motor için eşimi bile terketim, ne demeli buna? siz söyleyin .....
MOTOR HAYATTIR.... cok büyük ama cok büyük bi AŞKTIR.....
Her zaman altımda olacak warlık , hiç hawalanıp da basıma çıkmayacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)