hehe otantik olmuş...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Geceleyin aydınlatmasıda kendi gibiyse adamın dibi düşer görünce.Ben kullanırım valla.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
yaw iyide bu yağmurlu havada mahveder adamı ( bu konuda hassasım dün yağmurda güzelce ıslandımda )
Güzelmiş gerçekten. Ama zinciri takmayı unutmuşlar
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
İyiymiş bee farklı.
sıradışı olmuş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Midem bulandı beee,iğrenççççç.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ya iyi hoşta bu aletin benzinini nereye dolduracaksın omurilik içerisinemi
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
benzin deporsu nerdedir bu canavarın
o kadar ugrasmislar insan adam gibi bi lastik takar wv tosbaga lastigi yakismamis gerisi guzel ama
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
adamlar olayı aşmış super valla
(eski nickim engineer23)
Chopper da iskelet kurukafa v.s. mantığını hiç anlamışımdır keza bu makina saten türkiye yollarında kullanılmaz. Çok alçak bir belediye çukurunda motor haşat. Tipide güzel değil saten çok marjinal Ama geceliğin farlar fena karizmadır
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Zevkler ve renkler tartışılmaz; yinede pek sevimsiz, anlamsız göründü..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
yok ya süper bir alet olmuş resmen! :D
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
çok ilginç ve yaratıcı bir fikir
paylaşım için teşekkürler.
Tam Erhan'a göre süper olur valla Aman görmesin!!! Fz1 den vazgeçirmeyelim arkadaşı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)