Trafik otoparkından manzaralar
Reklamlar
-
Okuduğum gazete haberinden bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim.
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=202250
AA - KONYA - Kent merkezinde yaptığı denetimlerde beş ayda plakasız 2 bin 500 motosiklete el koyan Konya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hurdacıya döndü. Plaka işlemleri, motosikletin bedelinden fazla olduğu için çoğu zaman sahiplerinin geri almaya gelmediği motosikletler dağ gibi birikti. Daha önce konulanlarla birlikte müdürlüğün otoparkında alt alta üst üste vaziyette istiflenen motosiklet sayısı 5 bini buldu.
Şube Müdürü İbrahim Tatır, "Her gün 25-30 motosiklete el koyuyoruz. Daha önce el konulanlarla 5 binden fazla motosiklet, altı ay içinde sahiplerince alınmazsa, Milli Emlak'a devrediyoruz. Müdürlük de ihaleyle satışa çıkarıyor. Plaka işlemi için harcanacak para motosikletin değerini geçtiği için birçok sürücü aracını almıyor" dedi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
-
Maaşallah.
Toplamaktan vazgeçmemişler bu ne azim.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
polisler çok çalışıyor
-
Bu durum hali hazırda müthiş bir düzensizlik olduğunun göstergesi aslında.
-
Doğru ihtiyar. Adamlar haklı 50ytl taksitle motor veriliyor... 1000ytl'ye sıfır motor alıyorlar. Bende motoru bağlatsam 700-800 ytl vereceğime gider yeni motor alırım
-
Yedek parça yapmak lazım o motorları
-
Yazık.Bi dünya para yatırılmış ve belli bir süre sonra hiçbişeye yaramaz bunlar.Milli servet yağmurda çamurda çürüyor.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
el altından bir tane vermezlermi bize acep
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
arkadaslar ben konyadayım plakası olmayan motosiklete polisler hemen ucuyor ama bu 5 bin motosikletin cogu halk arasında sıpa diye bilinen pejo 103 ve süper 51 leri modifiyeli hali ben polisin bu motorlardan binek arabanın bagajına 2 tane atıp gördügünü bile gördüm
-
ben de konyadayım şu ana kadar hiç polis kontrolüne denkgelmedim. senede 10 bin km yapıyorum halbuki. ehliyetim var zaten
plakası olmayanlar ve ehliyeti olmayanlar toplanıyor. mobilet gibi motorları zaten 200-300ytl ye alıyorsunuz ceza 600ytl neden alsınlar ki? ben olsam ben de almam.
çin malı motorların da 2.ellleri 600-700 olsa gidip uğraştığına değmez.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
200 ytl den 2500 motosiklet, 500.000 (beş yüz bin) ytl eder.
Bu ülkede onlarca aç açıkta sefil insan varken,
okulsuz öğretmensiz doktorsuz ilaçsız köy varken..
Tek kelimeyle yazık oluyor...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
Ne nizam var ne düzgün koyma....Kaldırıp atıyorlar....Zaten hayırda gelmez onlardannn
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Yazık; miili servetin nasıl boşa harcandığına bir örnek.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
evet motorları otoparkta üstüste atıyorlar. ucuz pahalı farketmiyor. hepsi aynı yerde. heryeri kırık çizik içinde kalıyor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler