O motoru mustiye verdik bile...ooohooo....
O motoru mustiye verdik bile...ooohooo....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
walla ne diyim hocam ilginc kim bilir kimin canini yakti serefiszler bece bikac hafta sonra tekrar bi trafik bilgilerini kontrol et eger calitysa sahibine iyade edin wallaha kimsenin cani yanmasin hirzirlik kotu bisey ya
imzam yok parmak bassam olurmu
Bilooo evladım saldır hemen...bak tam senlik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadşım bazı arkadaşlar yok motoru çalıştır yok kenarı çek yok kontrol et falan demişler ama sen bence herşeyden önce bu işleri yaparken eline bir eldiven geçir kesinlikle motorda parmak izin olmasın.insalık görevimizi yapmak çok güzel ama önlemlerimizi de almak lazım herkez çok iyi bilir ki bu memlekette insanlık yapayım diye günlerce saatlerce karakolda kalmış vatandaşlarımız var.sen bence arkadaşların söylediklerini yap kenarı çek bağla telefon yaz ama eldiven falan tak!!!
Orta yerde duran motorun üzerinde parmak izin var diye polis sana birşey diyemez lütfen mantıklı olalım.. Araba veya motosiklet hırsızlığında parmak iziyle hareket edildiğini ne duydum nede gördüm. Mantığım da el vermiyor zaten. Senin bir arkadaşın senden sonra direksiyona dokunmuş olabilir vs. vs. gibi bir sürü sey sıralayabiliriz..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Polisin işgüzarlığı ;
Plakadan araç sahibi ve sahibin kişisel bilgilerine ulaşılır.
Telefonla araç sahibine haber verilir! İsterse glip alır , istemezse gelip almaz...
Arkadaşların dediği gibi ; sen o motoru en iyisi al , senden uzak biryere koy.
Orada çalsınlar , parçalasınlar , götürsünler.
Yoksa kapının önündeki araçtan ; doğal olarak sen sorumlu olursun!
Hiçbirşeyden sorumlu falan olmaz uydurmayın, sallamayın ya..
15 gün olmuş ama arkadaş fetvayı vermiş.Gönül rahatlığıyla binin caizmiş.Allah allah ya.Enteresan.Bulanındır yani öylemi?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
sen herhalde biraz cahil kalmışsın ama ben sana öğreteyim...
geçen sene çalınan arabamız bulunduğunda polisi bizi yani araç sahibini arabaya tam 2 saat el sürdütmedi 2 saat parmak izi aldı.buna ne diceksin çok merak ediyorum bilmeden konuşmuyoruz burda ayrıca diyelimki ben haksızım sonuç olarak arkadaşa yaptığım tavsiye onun kötülüğü için değil iyiliği için...
sen biraz bence düşünerek konuş
Yaw topik eski ama neymiş motorun hikayesi merak ettim şimdi
gaza gelme;kaza gelmesin
Hadi eywallah diyeyim sana. Ben biraz cahilim. Peki sokakta duran motorun üzerinde parmak izin var ve senin dükkanın önünde diye sana bir işlem uygulayabileceğini mi iddia ediyorsun yani ? Motosiklet bu, gayet "açık" bir alet.. Araba gibi içerisindeki kontak anahtarı, vites vs. gibi dışarıdan ulaşamayacağın yerleri ellediğinde laga luga edebilir belki ama sokağın ortasında apaçık duran motora dokundun diye seni zanlı mı ilan edecek.. Ayrıca verilen tavsiye çok komik yani.. Motoru al uzak bir yere götür.. O zaman işte suçlu durumuna düşersin. Sanane motorun yerinden demezler mi, sana mı düştü başka yere çekmek, amacın nedir, niye başka yere çekiyorsun, orada daha rahat mı parçalayacaksın demezler mi ? Nerede ise orada kalmalıdır motor. Onun yerini biri değiştirecek ise bu insanlar yetkili memurlar olmalıdır. Bilmem yanılıyor muyum ?
arkadaşlar bu motorun son durumu nedir çok merak ettim yaa.
ya siz şu adresi versenize bi bak öbür güne kalıyor mu yerinde.yaw motor almak ayrı dert,kapında var bi dene düz kontak o da bambaşka bir dert...bak sen şu allahın işine
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
şu motorun adresini verin bakem bukadar zaman bir sahibi çıkmadı nasıl olsaa
Butopic kitlenmedimi yaaa....Motor hurdaya çıkmıştır herhalde...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)