hep kliplerini seyrediyorum ama bu hayran kitlelerine sahip adamın motosiklet markası ve modelini bir türlü çözemedim. ARANIZDA BİLEN VAR MI??
hep kliplerini seyrediyorum ama bu hayran kitlelerine sahip adamın motosiklet markası ve modelini bir türlü çözemedim. ARANIZDA BİLEN VAR MI??
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
R1 ve hayabusa diye biliyorum sanırım birde ducati vardı
Motorize07.com Antalya Team
ilk hayabusa turboyu yapan adamlar olarak bilinirler hatta bir videosunda 280km hızla giden bir r1'in yanından tek tekerle ve bihayli hızlı bir şekilde geçmişti hayabusa turboyla
R1 zx12r dı... bana sormadan deiştirdiyse bilmem tabii...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yani birden fazla motoru var... şu polisleri peşine takıp da sonra onları çarpıştırıp kaçan klibi çok harikaydı. umarım polislere bişey olmamaıştır
linkleri verinde bizde bakalım youtobe den bakayım bulursam buraya eklerim merak ettim bu adamı
Ben Hayabusa biliyorum ama farklı motorlarıda var galiba.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
http://video.google.com/videoplay?do...1&q=ghostrider
BAK ADAM NELER YAPYO..
Ghostrider her zaman Suzuki kullanır, bende tüm videoları var, Suzuki dışında bir marka kullandığını görmedim. GSX-R1000 ve Hayabusa ile gerçekleştiriyor çekimleri.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
ama hep gri motor gördüm ben
Ben hic R1 kullandigini gormedim. genelde suzuki GSX-R1000 kullaniyor...ama ne kullaniyor...adam motosiklet kullanmak icin dogmus
benim görebildiklerim suzuki GSXR-1000, suzuki GSXR-1300 hayabusa turbo (turbobusa diyede geçer) ve suzuki GSXR-1000 turbo, belirtmekte fayda var, bu turbolu modelleri galeriden alamazsınız, kendinizin turbo uygulamayı gerçekleştirmesi gerekiyor, hayabusa 499hp, GSXR-100 ise 340hp civarı ve son süratleride 350km/h ve üzeri.
ewt barisozcetin arkadasın söylediğine aynen katılıyorum o hayabusa turbo cok manyak bişi 499 bhp ya güce bak bi cbr fireblade 178 beygir olması lzm 2 katından bile fazla. suzukiden baska bi motordada görmedim bir sarı birde gri motoru var sanırım sarı olan hayabusa gri olanda gsxr 1000
yok be abi honda 1000 rr kullanıyo!
HERO PUCH
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
ya ben hiç görmedim 1000 rr kullanırken hep suzuki kullanıyo
Markası yok o motorun.
O kadar modifiyeden sonra üzerinde orijinal parça kaldığını zannetmiyorum.
O motosikletin markası artık GHOSTRIDE!...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)