Motorlar ilk ilgimi çektiğinde düşünmeden gidip motor aldım.. 1 ay sonra (İlk kazamı yapmıştım) çok büyük bir yanlış yaptığımı , motorun bana göre olmadığını düşünmeye başladım.. 2. aydan itibarense neden daha erken almamışım diye düşünmeye başladım.. Bence gün geçtikçe artan bi keyf..
Şuan adını hatırlamadığım bi MT ci arkadaşımın bi dönemki imzasında dediği gibi; "Ölmek için değil , Ölene kadar motor...."
Önce güvenlik...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
"Ölmek için değil , Ölene kadar motor...." hıc bısı soyleyemem bu lafın ustune
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
arkadas benım yakınlarımda aynı fıkır ve dusuncedeler. en kral araba alalım motosıklet almayalım dıyolar ama olmaz olmazzz .motosıklet keyfı zevkı essız bı sey kendını kaptırmıssın hıc bosuna ugrasma kurtulamazsın. al motosıkletını bın kımseyı takma
benim ailemde aynı seninki gibi hemşerim kardeşim ama ben aldırmıyorum ve bunun da faydasını gördüm artık hiçbir yorum yapmıyorlar motosiklet hakkında...ben yaklaşık 7 yıldır aşığım ve aşık olmaya dewam edeceğim bu motosikleteeeeeee...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Artarak devam ediyor
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
9170 km'dir kullanıyorum motosikleti.her bindiğimde sanki yeniden binmiş gibi oluyorum.
günlük 50 km. beni doyuruyor!
itina ile kaza yapılır
ben motorumu fln bırakamam. araba olsa dönüp bakmam bile ama motor oldumu gözümü ayıramıyom. simdi söyler misiniz ben nasıl motordan vazgeceyim? onlar vazgecsin. AMA BEN VAZGECMEM!!!!!!!!!!
arkadaslar bu arada ben emre. aranıza yeni katılan bi üyeyim herkese selam. MOTOR BİR TUTKUDUR. ASLA VAZGECEMEZSİNİZZZZZZZZZZZZZZZ (cok mu abartılı oldu yaw???)
Birdahaki arabam kasalı olacak. Biyere gittiğimde hem aklımda kalıyo hemde binememenin verdiği özlem olmayacak.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Seni bilmem ama benim için artık geçici olamaz çünkü 12 yaşımdan beri bu hastalık var bende şimdi 22 yaşındayım.Yani 10 yıldır ve gün geçtikçe bu tutkum artıyor.Bende biliyorum tehlikeli olduğunu ama vazgeçemiyorum.banada ailem çok baskı yaptı ama baş edemeyeceklerini anlayınca vazgeçtiler.Eğer sen kendini motorcu olarak görüosan vazgeçme derim.
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
geçicimidir....... bence tşhisi konsa tedavisi olurdu.
AgA ne geçicisi...
Motosiklet bi tutku - bi aşk - bi bağımlılıktır...
Daha motora sahip olmadan buna aşık olanlar, wazgeçemeyenler warken ;
motora sahip olduktan sonra nasıl wazgeçecekler ...
ASLa bu tutkudan wazgecemiceesss...
iDaM MC PSiKoo
sonra
Ya gecen annem gazetede bi tane motorcu hayatını kaybetmiş onu gördü.Dİyo bana motoru unut.Alla allla niye unutyum dedim arabayla da oluyolar bak gecen 4 tane cocuk olmus dedım ne farkeder 2 sıde tehlıkelı dedım.Yeterkı bılınclı kullan.Bendede henuz motor yok ama ılerde kesınlıkler bı tane alıcam bu tuttku bıtmez arkadas.Biterse şöyle biter abimin Yzf R1 i var eğer bi gün Allah korusun hayatını kaybederse ailemi üzmemek için bidaha motor lafı açmam
arkadaşlar ben babamı motosiklet kazasında kaybettim ama motor aşkından vazgeçemedim.Akrabalarım çok baskı yaptı ama nafile.Ama artık onlarda alıştılar.Bu aşkı bilmeyen adamlara anlatmak imkansız.Kimsenin sabaha çıkacağının garantisi yok.Onun için hiç çenenizi yormayın iki tekere devam deyin.
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][I]with [COLOR="Blue"]Suzuki[/COLOR],own the racetrack![/I][/FONT]:cat:
Ne olursa olsn,kim ölürse ölsün,HaTTa MeLiKe bile motor üserinde ölsee yine de bu tutkum,bu aşm bu bağlılığım bitmezz... Hiç kimse bitiremes...
yaş 14 ten berı motora bınıyorum suan yasım 18 19 az kaldıı motor sevdası hiçbirr zaman bitmezz
Motorum olmadan aslaa günün sözüü
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)