Motorunuzla En Çaresiz Kaldığınız An
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorunuzla yolculuk yaparken en çaresiz kaldığınız anı hatırlıyomusunuz????
Ben bir keresinde Antalyaya giderken konya yı biraz geçtikten sonra yağmura yakalandım... Yanımda yağmurluk yok. konya ovasında ağaç ne gezer? Ta cihanbeyliye kadar 90 km kadar yağmurun altında sırılsıklam bir halde gitmek zorunda kaldım...Diyceksinizki neden durmadın ??? Ne duracak yer ne bir ışık sabahın 3.5 uğu falandı ne bir geçen araba in yok cin yok korkutucu bir ortamdıda.....
Cihanbeylide benzinliğe sığındım......Yağmur dindikten soona yola devam ettim....Taki sideye geldiğimde her yerim yeni kurumuştu.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
gözlerimin önünde arkadaşım tarafından duvar ve okul sıralarının arasına bodoslama daldığı an herşey 3 saniyede oldu bitti. bittiğinde kırık sinyal yamuk vites kolu çizik sağ grenaj sağ ön amortisör çatlak depo grenajı evdekilerin haberi bile yok. hala
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
daha yeni bir motor almıstım ilk motorumdu ve kullanmayı bile bilmiyordum...
50cc bir kastinoydu ertesi gün yokuslarda bayılıyor die bws 100 ile takas yaptım istanbuldan aldıgım bu motorla orman yolundan tekirdaga dogru giderken yassı örenin girişinde motor birden bire durdu
benzin bittiğini sandım ve birkaç km ilerdeki benzinliğe ittim ama ne yazıkki benzin yoktu köy yeri oldugu için sadece motorin vardı neyse az ileride bir tane daha var dediler bende az ilerideki rampayıda hesaba katarak oraya kadar itiyim dedim geldigimde benzincini coktan iflas edip kapandıgını gördüm
yolda tenha oldugu için motoru bırakıp gitmek işime gelmiordu bende yalıköy sapagındaki benzinciye dogru itmeye basladım örcünlü rampasında yorgunluktan yere yattıgımda buji piposunun cıktıgını gördüm ve yerine taktıgımda calıstı boş yere 17 km motoru ittim
birdaha motor ne zaman dursa ilk bujıyı kontrol ediom
-
Valla benim en çaresiz kaldığım an polise yakalandığım andı....
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
-
eveet arkadaslar hangini anlatayım ama en guzelini anlatayım bari. denizliden muglaya donuyorum motorumla hava kararmak uzere ve ben son gaz aksam arkadasımın dugunu icin gaza basıyorum. kale yi gectikten 20 km sonra dagın basında motor stop etti. ama bulundugum yeri size tarif edemem her taraf ormanlık ıssız ve tek bir arac gecmiyor bakdım ona buna bujiye falan yok benzin de full. dusundum birden herhalde yaşamım buraya kadarmış beni buralarda kurtlar kopekler yer. yarım saat bekledim. kimseler yok ve hava iyice karardı. neyse arabalar geciyo onlar da durmuyor. en sonunda allah razı olsun bi pazarlamacı durdu. ve ben kac kere allah razı olsun dedigimi hatırlamıyorum. sabaha karsi 2 de motorumun arızası bulundu ve giderildi.ve de sinir bozucu taraf motorun bobin soketlerinden birinin cıkmıs olmasıydı. yani ufacık arıza icin saatlerce bekledim bi ton para verdim. hepinize sevgiler..
-
motorla yolda kaldıgım her an benım ıcın en caresız kaldıgım andır..
-
geçen yaz ybr ile tekirdağdan corluya giderken,ana yolda yaklaşık on metre ilerimde araba aniden durdu,fakat ben duramadım.frene basmamla lastiklerin kayması bir oldu,o anda hayatım filim şeriti gibi gözümün önünden geçti.hızım 80 km/h kadardı ama vurmadan durdu.tekirdağya geldiğimde ilk işim ybr yi isteyen yiğenime satmak oldu ve anladım ki ufak motor büyük motordan daha tehlikeli.
-
X5 in sinyal vermeden ve beni görmeden sağa dönerek şeridi kapattığı an...
sonrası asfaltla bütünleşme ve deriden sıyrılan dokunun verdiği korkunç yanma hissi.
-
mz150 ilk motorsikletimdi birgun istiranca ormanlarina arkadaslarla geziye gitmistik,donerken hava kararmisti.ben arkadan geliyordum..motor birden durdu.sebebini bile anliyamamistim..bizimkiler koptu gitti tabi o zamanlarda cep telefonu daha icat edilmemisti.. etrafa biraz bakindigimda sigortanin yandigini gordum..bi parca tel yoktu etrafta tamir etmek icin..arkadasim sigara iciyordu onun sigarasinin jelatinini aldim..icindeki kagidini temizleyip sigortayi sardim ve motorsikleti calistirdim...gecenin bi vakti..ormanda az kalsin mahsur kaliyordum..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
-
anacaddede "U" dönüşü yapan arabaya çarpmadan önce sol çamurlukla aranızda 60cm kaldığında artık yapıcak bişey yokdur ve çaresizsindir
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
1 yıl kadar once mobilet le çevreyolundan kadıkoy e gidiodum,son gaz yokuş aşagı motor kilitlendi we orda kaldım.. we ewe motorla beraber yuruyerek dondum 1,5 saatte.....
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Sene... bu sene. Bir keresinde yolda kalmıştım. Şile Yeşilvadi'ye giderken aldığım benzinle ertesi gün öğle tatilini fırsat bilerek arkadaşıma uğramayı düşündüm. Motorun benzin göstergesi yok ve benimde aklıma gelmemişti. Tam şile yoluna girdim ikea'nın önünde motor durdu. ordan çamlık durağına kadar motoru iterek götürmek zorunda kalmıştım (yaklaşık 8km). İşten 12:00 da çıkmıştım dönüşüm 16:00 civarlarıydı (eh gitmişken bir de kahve içtim canım o kadar yorulmuşuz)
-
Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Evet tiger bekliyoruz
Valla otobüs geçmez burdan tiger otobüslemi gelecekkk
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
bugün başıma geldi.düzce'den dönüyordum.160 km/s hızla giderken 100 m ilerde dönmem gereken kavşağı gördüm ve birden gazı bıraktım.yerler ıslak tabiki.aman allahım o nasıl bi sallanmadır.gittim dedim o anda. allahtan motor ağır tuttu tekrar yolu.of diyorum.birşey daha öğrenmiş oldum.
-
Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Sanırım bir süre öyle olacak.
Kendisine geçmiş olsun.
Hayrola kazamı yaptı..........
-
-
Eminönünde Motor yan yatmış(taze daha dumanı üzerinde) yanımdan geçen halk otobüsü şöförünün "Abeeeeey kolay gelsin hehehehhee" ve benim elimde kask öööle arkasından bakmam.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler