Son mesaj atılalı 2 aydan fazla olmuş, yani konu kapanmış sayılır. Neden hortlatıyosunuz topici, mesaj yazarken daha dikkat lütfen...
Son mesaj atılalı 2 aydan fazla olmuş, yani konu kapanmış sayılır. Neden hortlatıyosunuz topici, mesaj yazarken daha dikkat lütfen...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ablacım ben sen honda today al 50 cc ve yakıt tüketimi çok iyi ve fiyatı 1850 uygun 4 zamanlı motor çok hafif ve kullanışlı uzun yol kısa dağ taş farketmez ben ısparta antalya hiç durmadan geldim akşamları far iyi aydınlatıyo uzun kısa lambası + el freni falanm var hiç motor kullanmadıysanız honda today honda türkiyden bakabilirsiniz
mesaj tarihlerini kontrol etmeden cevap yazmayalım..boşu boşuna polemik doğmasın..!!
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
en güzeli honda beat 100 olur senin için.ama 50 cc lik scoteerlar var ramzey mondial gibi.bencede en iyisi honda beat
cok tecrubesiz bi bayan motor almamalı bence ama illa alacam diyosan paran coksa vespa paran sınırlıysa asya 125 t al...
mondial50tt al
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Bunu al kullan hayrını gör başkada bişey demem. Bisiklet kullanabiliyosun dimi
http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/images/30.jpg
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Mobilet al Yamaha sonradan da bir scooter alırsın ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hayabusa 1300cc olabiler
sakadir bu ettigim tabikine
bence motosikleti olan bi erkek arkadaş edin. geç arkasına otur. sonra beni şuraya buraya götürde . daha raat edersin ;) .
bu başlık 25/05/2005 tarihinde açılmış muhtemelen bu arkadaşımız tecrübe edinip bir motor sahibi olmuş yada vaz geçmiştir ..........
selam hoş geldin bana kalısra 250 cc lik bir motor alıp kullana bilirsin tip olarakta
tavsiyem endru alman kullanımı kolay önune taş cıkmış cukur varmış fazla etkilemez sen istanbulda kullanacaüına göre yollar cok bozuk ufak teker bir motor ilk etapta seni cok zorlar biraz dağa para ayarlıyabilirsen sana BMW F650 al derim kullanımı cok rahat görünümü cok iyi ve bayanlarada cok yakışıyor sölediklerimi bir düşün umarım bir motor almaktan vaz geçmessin
Bence hiç bu motosiklet işlerine bulaşma !.. İstanbul'da bir sürü kendini bilmez öküz var. Seni sıkıştırırlar. Acemisin kaza yaparsın kol bacak vs sakata gelirsin..
Önce motosikletle ilgili uzun bir bilinçlenme dönemi.. Belki evlendikten sonra alırsın. Kocan da motosikleti seven birisi olursa gel keyfim gel.
Bekar bekar sakata gelirsin şimdi.. Paşa paşa dolmuşla git gel veya otobüs tren..
benim bayan motorsiklet kullanan arkadaşım var bu iş için en uygun olanı scooter bi marka istersen benim arkadaşımda hojin var çin malı olduğu için parça fiyatları uygun ben mondial kullanıyorum gayet güzel memnunum tavsiye ederim
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Çok komik gerçekten. Bizim insanımız ne kadar yardımsever.
Eyong adlı üyeden alıntıshadow-vt adlı üyeden alıntıSitenin üç Moderatörü bunları söylemiş ama olay hala devam ediyor, illa kitlememiz mi lazımegeknn adlı üyeden alıntı
Sorunun ve başlığın sahibi en son " 25-05-2005, 04:50 PM" de mesaj yazmış, ondan sonra sitede gözükmemiş bir daha.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)