runner hiç kullanmadım bi bilgim yok ama 0-80 km arası speedfight o silindir hacmine göre gerçekten ii ve sağlamlık konusundada söylenecek söz yok
runner hiç kullanmadım bi bilgim yok ama 0-80 km arası speedfight o silindir hacmine göre gerçekten ii ve sağlamlık konusundada söylenecek söz yok
niye hortlattın bu topiği
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
bnden sana tavsıye speedfight2 su an bnm altımda var vede cokk memlunum yanlız motorun yakıtı bıraz fazla soyledıklerı gıbı ama zaten bır motorun yakacagı bnzın nekı yanı ama bnce sen gıt speedfıght ı al nıeye dersen zaten boyun uzunmus speedfightta buuk bır motor scooter olmasına ragmen ama runnerda dehset bır motor cokk manyak kacıoo bn antalyadayım speedfıgtla 3 kere dustum ama motorda cızık dısında tık yok vede ısıklarda hıc zorlanmadan kacıyor kalkısı manyak bır seyyane sen bu motoru alll
speedfigt...mercekli far. müthiş aydınlatma.karizmatik.çok yakacak tabi 2t.. 2m boyu olanlar için bile ideal parçası nadir olabilir gilera çokmu yaygın ? ayrıca speed'e göre 2 kat daha pahalıdır parçaları.........
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
bncede gilerada kotu motor deıl ama bnm sana tek tavsıyem gıt speedfigt i all
yane bole motor bulamazsın oncekı soledıım gıbı motordan acyıp sekılde memlunumm hemde acayıp sekıldeee
:D
Speedfight 2 100cc var bende tek kelime ile mükemmel 5 tl lik benzim ile 60 km yaptım 140 ibre var e tabi ben 130 dan sonrasını geçemedim çünkü bakımsız ama gazı verdiğin an o şahlanmayı hissedebilirsin motor çok seri ve torkuda yüksek
şöyle düşün 120 kilo + 95 kilo karbüratör ayarı yok hava filitresi yok lastikler balon yokuş yukarı gidiyorsun ve motorda tık yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)