Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Peugeot SpeedFight 2

REKLAM ALANI
    cemerol88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot speedfight2 Honda CBR 250 R siyah
    runner hiç kullanmadım bi bilgim yok ama 0-80 km arası speedfight o silindir hacmine göre gerçekten ii ve sağlamlık konusundada söylenecek söz yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    niye hortlattın bu topiği
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Motosikleti
    çok kararsızım hangi maxi scooter olsa acaba?
    Alıntı Mel-a-ku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasım da var kanuni. neler cektik ben biliyorum deer 152 den .. speedfight istememin sebebi zaten ucuz olması. ve 2 zamanlı oldugu ıcın ivmelenmesinin iyi olması... ornegin motor 100 yapıyor ama 100 e kaç sn de cıkıyor. bu onemli. cunku ben zaten ıstanbul trafıgınde kullanıcam motoru. ama gercekten bu motorlarda servıs ve parça problemı varsa baya bı sıkıntı yaşarım ben. cunku bende bıraz hor kullanıyorum , genelde limitlerinde kullanırım makinayı...

bws istemiyorum cunku boyum 1.85 cm. baya bi kucuk kalıyor altımda. hem zaten 2 zamanlı dıye bir şart koşmadım. sadece mondial den biraz sıkıntı cektik. bana sıkıntı yasatmayacak bır motor arıyorum. ama asla çekik gozlu değil.. japon haric
    hocam kanuni deer düşünüyodum bende. neler çektiniz beni bilgilendirir miisn

hayat ölümle kumar oynama sanatıdır

bnden sana tavsıye speedfight2 su an bnm altımda var vede cokk memlunum yanlız motorun yakıtı bıraz fazla soyledıklerı gıbı ama zaten bır motorun yakacagı bnzın nekı yanı ama bnce sen gıt speedfıght ı al nıeye dersen zaten boyun uzunmus speedfightta buuk bır motor scooter olmasına ragmen ama runnerda dehset bır motor cokk manyak kacıoo bn antalyadayım speedfıgtla 3 kere dustum ama motorda cızık dısında tık yok vede ısıklarda hıc zorlanmadan kacıyor kalkısı manyak bır seyyane sen bu motoru alll

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    speedfigt...mercekli far. müthiş aydınlatma.karizmatik.çok yakacak tabi 2t.. 2m boyu olanlar için bile ideal parçası nadir olabilir gilera çokmu yaygın ? ayrıca speed'e göre 2 kat daha pahalıdır parçaları.........
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

bncede gilerada kotu motor deıl ama bnm sana tek tavsıyem gıt speedfigt i all
    yane bole motor bulamazsın oncekı soledıım gıbı motordan acyıp sekılde memlunumm hemde acayıp sekıldeee
    :D

Speedfight 2 100cc var bende tek kelime ile mükemmel 5 tl lik benzim ile 60 km yaptım 140 ibre var e tabi ben 130 dan sonrasını geçemedim çünkü bakımsız ama gazı verdiğin an o şahlanmayı hissedebilirsin motor çok seri ve torkuda yüksek

şöyle düşün 120 kilo + 95 kilo karbüratör ayarı yok hava filitresi yok lastikler balon yokuş yukarı gidiyorsun ve motorda tık yok

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler