115 hakkında fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum arkadaşım düşünüyosan benimki satılık rd 350 alıcam zaten 115 veya 135 i olanlar 350 almazlarsa başka motorlara binmeye canları istemez.tlf.05372119153
haklısın izmirde bir tane buldum ama adam satmıyor ne yapıp edicem o 350 alıcam hayatın başka tadı benin için
sende saol arkadaşım eğer sende bulursan tlf no yu yazdım yardımcı olursan sevinirim ha bu arada ben bandırmalıyım yolun düşerse beklerim çay içmeye
iyi güzel makinlerdir sürat peformans da rakipleri ve muadilleri eline su dökemez fakat günümüz türkiyesinde benzin 3.3ytl olmuşken zevkine bile binilmesi zarar aletlerdir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
selamın aleyküm gencler yenı gordum topıcı hemen geldım bendede 2000 model kıng var
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
normal şartlarda 190 km de 25 milyonluk benzin yakar oda 90-100 km hısda ama sen basarsan 130 -140 aynı yolu 50 milyonla kapatırsın yağda cabası
arkadaslar bı tane kıng buldum 2004 model adam askere gıttıgı ıcın satıor 2250 ıstıor acaba altımdakını satıp onumu alsam bunda bı bıt yenıgı var mıdır
sen motorunu neden satıcaksın ki?
eklesene benım msn adresını senınle az konusalım
Profilde var msn
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
benımkı 2000 model bu 2004 ama nasıl bıse bılmıorum
rx 135 ve rx 115 km de şehiriçi/şehirdışı/karma vs. kaç lt yakıyor? Kullanan arkadaşlar rica etsek bilgilendirebilirler mi acaba?
selamun aleykum bende de 2002 king var rx cilere selamlarr...
Kingin gidişine 115 in aragazına hastayım...
selamun aleykum rx ciler bende de 2002 king var rx hıcbırseye benzemez 4 zamanlıya göre yakar ama deli gibi uzar tadından yenmezz....
Kingin gidişine 115 in aragazına hastayım...
slm arkadaşlar bende de 2000 model bi king vardı koyu yeşil ama maddi durumdan satmak zorunda kaldım . şu an da bir tane daha almak istiyorum eger satmak isteyen varsa 115 veya 135 cc lik bi yamaha almak istiyorum . ben bi, yamaha king hastasıyım. bu makine adeta ölüm makinesi kaza yapmanızı tavsiye etmem. ayrıca bana da bi ramzey 100 lük kadro su lasım bilgisi olan varsa lütffen haber versin ayrıca king almak istiyorum tel numaram 505 964 3719
ben satarım ama fiyatta anlasabılrmıyız bılmıyorum
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
sahibinden.com bak orda bayagı bı kıng var aradıgını bulabılırsın sanıorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)