Arkadaşım bende var birtane 2000 model daha motora anahtar değmedi kasasıda çok temiz.. İlgilenirsen msn : replicad@hotmail.com
Arkadaşım bende var birtane 2000 model daha motora anahtar değmedi kasasıda çok temiz.. İlgilenirsen msn : replicad@hotmail.com
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
slm ben kocaelinden oğuzhan barrokas nerdensin motorun ne renk kaça satmayı düşünüyon arkadaşlar bende bir rx115 hastasıyım satılanlardan harim olmasını rica ediyorum.
yav tüm gökhanlar 2 zamanl ıhastasımı oluo ya
GKN MOTORS
hooop ben geldim.bilmeyenler için söliim öle pek hafife alınacak bi motor deil.
hepinize selamlar benim rx 115 motor taş gibi satıyorum yok mu artıran bujiye kadar orjinal motor 1 kere bile acılmamış az biraz modifiyeyle 160 yapabildim okula gidip geliyorum tek karizmam onu satip jawa350 style alcam saygılar...
[COLOR="Pink"]63AH057[/COLOR] [COLOR="Magenta"]Modifiye [/COLOR][COLOR="Plum"]Bizim [/COLOR][COLOR="Red"]İşimiz[/COLOR]
Ölüm makinası olur kendileri
Ahanda ben geldim....
Bende de 2zamanlı hastalığı var az biraz. 115 çok kullandım ve almayıda düşünüyorum. Daha önce Gilera MX-R 125 vardı. 135 king de kullandım fakat az kullandım. Yinede performansı harika motorlar. Bu başlığı ben açmayı düşünüyordum. Ama önce motoru alıyım dedim. Motoruda inşallah Şubat-Mart gibi alıcam tabii önce 2zamanlı scooterımı satmam lazım...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
slm arkadaşlar öncelikle emeklerineze sağlık ben siteye yeni katıldım bende 5 6 aydan bu yana 2004 rx 115 var motorumdan çok memnunum ama 1 hafta önce satmaya karar verdim ve sattım ama motordan vazgeçemediğim için dün geri aldım vazgeçilecek bi motor değil sınıflarının birincisi bence yaz geldiğindede 135 silindir piston attırmayı düşünüyorum bilgisi olanlar varsa ve bilgilendirirse beni memnun olurum ( k.maraşda tek diyebilirim )
Aramıza hoşgeldin arkadaşım istersen tanışma balığına konu aç ben geldim diye
Bu arada sana en iyi bilgiyi ExTRma ve GKN vere bilir sanıyorum. ben ne desem yalan olur.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
bu yamaha namı ölüm makinası diye yayıldı. üretime sunulduktan 6 gün sonra durduruldu..ben bu mtorla 152 km kadar cıktım fakat korktum üstünden atar diye en fazla bu kadar.Çİft zamanlı oldugundan biraz fazla yakar.Yagını benzni koy gez saat gibi motor.......
şirinler gay mı? onlar nasıl çoğaldı, aman tanrım hepsi şirineyemi kaydı yoksa şirine kaşarmı?
arkadaşım bende rx115 var 2004 ve tamamen orjinal motoru görsen bana hakverirsin
arkadaşım motorum 3 sahibiyim ilk alan arkadaş motoru 2004 aldığı için bayiden aldığı için o dönemdede motor tanıtım kartımı diyolar nedir yoktu diyelimki motor 2000 yılında çıkmış olsun eğerki 2004 satılmış ise o yılı model olarak yazıyolardı ve ruhsat model bölümüne 2004 olarak düşülüyor k.maraşa yolun düserse beni bul hem biraz gezeriz hemde modele bakarsın
rx 135 cok cılgın bı motosıklet...baska bı sey..
Arkadaşım önce silindiri değiştirmen gerekli eğerki rektefiye yaptırırsan kromu gider ve performans alamazsın.. Ayrıca yeni bir krank kolu alman gerekmekte çünkü rx135 pistonun pimi daha kalın
Sakın tornacılara veya tamircilerin aklına uyarak piston ile krank arasına sarma bilya yerine burç yaptırma
Neden mi diyosun Al sonucu aşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...arisi-var.html
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
slm arkadaşlar bende 98 model 115 var tam on senden beri üstündeyim meraklısı varsa satıcam ha bu arada rd 350 arıyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)