Kask+mont+pantolon+eldiven+bot Marka Ne Olmali Ne Yapmaliyim Yardim?
Reklamlar
-
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
Daha farklı bilgiler vermek istersen yazacaklarını okumaya hazırım.125cc motorumdan sonra kendimi yeterli hissetiğim zaman farklı bir motora geçiş yaparken(en fazla 600cc) tekrar kıyafet satınalmak istemediğimden yardımınızı istedim.1-2 haftaya kadar satınalmayı düşünüyorum bilgin olsun
Reklamlar
-
Fazer aldıgına gore ekonomik sorunun yok bence ya bearing al ya da hein garinich al (yaa kusura bakma tam hatırlamıorum yanlıs yazmıs olabilirim)
ama bearing in ayakkabısını alma cok kayıyor :D
-
yokmu başka yardımcı olacak fikrini beyan edecek arkadaşlar bilgi bekliyorum
saygılar
-
May the Force be with McLaren Mercedes
-
bu konunun açılması gerçekten çok iyi olmuş peki alpinestars markasının Türkiye'deki bayiisi kim ? Nereden temin edebiliriz,sitesinide bulamadım
-
Alpinestars satan tek tük yerler var olabilir ama tek yetkili satıcısı İstanbul Speed City. Web sitesinde ne model var ne birşey. gidip orada görmeniz gerekiyor.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Kask için ben MARUSHIN aldım, çok şık, rahat ve hesaplı.
Benim eski MAX marka kasktan da baya daha rahat ve sessiz..
-t
Mont olarak bulabilirseniz TOUR MASTER'ın FLEX montunu şiddetle tavsiye ederim.. 4 kattan oluşuyor, mesh ceketten kışlık su geçirmez agır bir monta kadar dönüşebiliyor birkaç dakikada. USA fiyatı: $200. -t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
arkadaşlar ben spidi kullanıyorum siz spidi hakkında ne düşünüyorsunuz
-
merhaba;
İstanbul içinde xxl ve üstü deri ceket satan yerler nerede?dolaştığım birkaç yerde bulamadım.....
-
atlock adlı üyeden alıntı
merhaba;
İstanbul içinde xxl ve üstü deri ceket satan yerler nerede?dolaştığım birkaç yerde bulamadım.....
Mototal'da XXL ceketler mevcut
-
Arkadas?m sen en iyisi arai rx7 kask al, kafandan a?a?? k?sm?n?da dainese al komple i?ini garantiye al, bu 2 marka bence dünyada en iyi, en basitinden motogp de kullan?lan markalar kötü olsa ztn bircok yar?sta kullan?lmazd? sadece motogp deil dierlerindede, ben bu markalar? kullan?yorum ve cok memnunum.
-
held marka kislik eldiven almistim..bir kere kullandim, ellerim dondu. dukkana geri goturdum, iade alamayiz dediler, yerine bearing marka daha iyi bir eldiven önerdiler. arada 19 euro fiyat farkı var tabi. iyi, onu alayim bari dedim. 40+19 euro verip daha iyi olan bearing eldiveni aldım. kışlık olarak en iyisi bu dediler. sabah denedim. yine ellerim dondu :( o kadar para verip hiçbir işe varamaması çok can sıkıyor valla. siz ne marka eldiven kullanıyorsunuz?
-
rev'it marka montun bende monza modeli war cok kullanışlı süper bişey içindeki korumalıklar sökülüyo normal mont olarakta kullanabiliyoruz asla hwa ya da su geçirmiyor ve cok şık duruyor
-
kaskım LAZER Mont'um spidy harika markalar öneririm.
-
Arkadaslar en sıcak eldivenim TOUR MASTER marka.
1 saat rahat kullanıyorsunuz üşümeye başlamadan..
ama ondan sonra üşütmeye başlıyor maalesef :(
Bir de "alaka" bir konu olacak ama, ceketimden ÇOK memnunum.
4 katlı, ve her katı ayrı ayrı çıkarabiliyorsunuz (hepsinin iç cepleri var mesela!),
yazlık mesh ceket oluyor yada kışlık "kurşun geçirmez" oluyor.
USA dan aldım, orada dev bir motor mağazasında bunu tavsiye ettilerdi.
Burada detayları:
http://www.ridegear.com/rg/item/F-28..._Jackets_.html
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
seçenekler okadar çok ki öncelikle senin sahip olduğun max bütçeyi söylmen lazım ama bnde bot için oxstar ucuz ama çok kaliteli bir marka kullanan arkadaşlardan aldığım feedback gerçekten çok olumlu mont, pantolon,eldiven tercihi için alpinestar veya dainese veya richa diebilriz. Kask olarak Schubert,suomy,shoei rahatlıkla kullanabilirsin..
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
cakidi adlı üyeden alıntı
held marka kislik eldiven almistim..bir kere kullandim, ellerim dondu. dukkana geri goturdum, iade alamayiz dediler, yerine bearing marka daha iyi bir eldiven önerdiler. arada 19 euro fiyat farkı var tabi. iyi, onu alayim bari dedim. 40+19 euro verip daha iyi olan bearing eldiveni aldım. kışlık olarak en iyisi bu dediler. sabah denedim. yine ellerim dondu :( o kadar para verip hiçbir işe varamaması çok can sıkıyor valla. siz ne marka eldiven kullanıyorsunuz?
dostum en yakin pazara yada corabci gibi bu tur urunler satanlara git bence 5 YTL ye ben aldim kislik koruma yok ama en azindan sicacik oluyor
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
Aksesuarları nerelerde alabiliriz
Açıklamalar iyi de hangi malzemeyi hangi dükkandan alabiliriz yazan yok.Reklam olur diye mi korkuluyor acaba ?
Yolumuz İstanbul!a düşerse kime nereye uğrayabileceğiz, hangi mağaza nerede, ne satıyor ya huuu........
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı
Açıklamalar iyi de hangi malzemeyi hangi dükkandan alabiliriz yazan yok.Reklam olur diye mi korkuluyor acaba ?
Yolumuz İstanbul!a düşerse kime nereye uğrayabileceğiz, hangi mağaza nerede, ne satıyor ya huuu........
Benim de en büyük sorunum uygun malzemeyi uygun fiyata nerde bulacağımı bilmemek. Acaba Ankara'dan kalkıp istanbul'a aksesuar alışverişine gelmeye değermi
Bir de fuar zamanları fiyatlar da bir değişiklik oluyormu , İstanbula gelip hem fuarı geziop hemde alışveriş mantıklı olabilir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler