Adam çok yaklaşmış...En güzel kıyas askeriye demekki....Şu anda 3600 ytl 251
3900 301 fun lar..... valla bravo
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Dün metro ankarada kapının önünde bir sürü scooter vardı.. Artık her yerde satılmaya başladı ya...Yakında bakkala gidip amca 2 scooter bi chooper alayım...diyecek hale geldik..
Neyse konu 1900 ytl ye markasını hatırlamıyorum ama çinli 150 lik maxi scooter vardı. dizaynı hoştu beğendim..renkleri malzemesi şekli iyiydi. Motorunun menşeisini bilmiyorum ama 1900 ytl motor alıcaklara çok bi para diil kanaatimce..Bütçesi kısıtlı sıfır bir maxiscooter almayı düşünen arkadaşlara bir bakmalarını tavsiye ederim.....
Haa bi de 50 lik scooter vardı..990 ytl.....
Motorumu 1995 yılında haziran ayında almıştım. O zamanın parasıyla 20.000.000 tl vermiştim. Babamdan biraz daha paraistemiştim aslında Mz alabilmek için 250 lik Mz.ler 40.000.000 tl idi yanılmıyosam.
Tabi babam bana zırnık vermemişti. 20.000.000 tl gece poliklinikte nöbet tutarak, gitarımı satarak ve öğrenci kredilerini biriktirerek sağlanmıştı. Hala aynı motoru kullanıyorum. BMW yerine Mz istememin sebebi yeni motor sorunsuz olur mantığıydı. Sonuç olarak bu motorla çok sorun yaşadım Mz ile ne olur bilemiyorum ama o zamanki fiyatları bilgi olsun diye yazdım.
Şimdi mz in mi var anlamadım......Açıklarmısın mz lemi yaşadın sorunları??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)