Bu hafta sonu Transalp'imi arazide zorladım. Lastiklerim Enduro3 sahara, yani arazi lastiği. İddia ediyorum ki benim girdiğim tarlalara vsvs. Enduro diye tabir edilen V-strom veya Varadero vs. girmez, giremez. Uygun lastikleri yok hehe
Bu hafta sonu Transalp'imi arazide zorladım. Lastiklerim Enduro3 sahara, yani arazi lastiği. İddia ediyorum ki benim girdiğim tarlalara vsvs. Enduro diye tabir edilen V-strom veya Varadero vs. girmez, giremez. Uygun lastikleri yok hehe
Honda 00' XL650V Transalp, Honda 05' Nx4 Falcon, Honda 04' XL 200 - Satıldı
Samsun da bi TA sı olan vatandaş varmış, 2006 model 4,100 km de 14 milyar istiyormuş...
Bilgim bu kadar, düşünen olursa araştırırız.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çok güzel açıklamalar bunlar kesinlikle noktasına kadar katılıorum mete_han beye bende motora bi şekilde bulaşmış bi adamın enduro çok istedim elmdeki motorumu sattım yamaha bayiine gittm tabi fiyatlardan haberm yok xt125r bakmak için çok hoşuma gidio işte turuncu falan böle başlayalım dedm 6.150 ytl yi duyunca şok oldum tabi şimdi bnde mecburum çin malı enduro almaya hatta alıorum p.tesi günü yapıcak bşiim yok
İllada Enduro iştee......
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
Bu topic bukadar zaman boş kaldığına göre başlık gerçek :(
bende enduro motosiklet leri seviyorum ama arkadaşımızın dediği gibi ne doğru dürüst başlangıç,nede geçiş yapabilecek seçenekler yok.para yönündende kısıtlamalar olduğu için ve fiyatlar gerçekten uçuk olduğu için kimse yanaşmıyor.herkez markadan şaşma diyor ama bana 200 yada 250 lik bir enduro seçeneği sunan markalarınız varmı?o yüzden mecburen çin malı 200 lüklere yöneliyoruz.araştırdım internetde bmw f650 bakıyorum 2000 altı ve km olarak 20000km üstündeki motosikletlere 6000-7000ytl(en ucuzu) çekiyolar.gerçekten kafam karışık bunun yerine (aynı katagori olmasana istediğim bir model)daha ucuz,km si az ve modeli yüksek hyosung gt 250 almak daha mantıklı değilmi?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
BeYFa İSİMLİ ÜYEDEN yaşı ilerlemiş motor tutkunları enduro tarzı motorlara yöneliyolarki o yaşlarda o tazrz motorları alabilme imkanlarıda oluyo diye düşünüyorum Bizler yaşlımıyız enduro kllanıyoruz diye senş proya havale ediyorum kitlesin seni
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
firmalar küçük 250 - 400 cc arası motosiklet getirirlerse 600 ve üzeri araclarını kime satacak - tabiki satamayacaklar bu sebepten getirmiyorlardır ben baska acıklaması olduğunu sanmıyorum .. 250 cc bir motosiklet atıyorum cbf 250 ybr 250 gt 250 xl 200 nx falcon 400 gibi araclar bircok kullanıcının isteklerine karsılık verebilen araclar dır bunları alanların bir coğu daha büyüğüne gerkeyok diyebiliyor bende dahil.. bu durumda 600 cc üzeri aracların elde kalma durumu var . bu sebepten getirmezler ... yazılanları okumadan cevaplandırdım bişe kacırdımmı bilmem
alın bi rx125 bakın keyfinize..
bal gibi de enduroya başlangıç motoru işte..
iyide başlangıç sonrası ne olacak illaki 600 lük makinamı olmalı
Hoş onda da seçenek pek fazla değil ya neyse
ooo ho ooooo sen daha ordamısın sana dedim o motorun piyasası yok anlamıyorsun ki !
Hem bmw den cok cok fazla yakıyor hem parçası zor bulunuyor bulsanda bmw kadar pahalı hem kimsedede yok ne kafanı yoruyorsun millet satabilmek çin fiyatını aşalara çekmiş işde sende alıp aynen aşağı çekmeden satamayacaksın ayrıcada aylarca beklemen gerekecek.
Alacağın en kötü marka kawa olmalı
bmw-honda-suzuki-yamaha-kawasaki
bu markaların dışına çıkmanı tavsite etmem
Şu an için kle500 e yazıldım çift silindir ve yi bir melez ta nın az biraz küçüğü
karburatorlu sağlam kendini ispatlamış bir motor
ilk zamanlar yamaha xt660r bakıyordum ama onda da 2. kişi sorun ayrıcada uzun yolda pek rahat olacağını sanmıyrum ha birde 650 cc den buyuk olduğu için bir üst vergi dilimine giriyor. Ama allah için 660 güzel makina
ben mütevazi olmak istediğim için kle500 istiyorum ( yalan ucuz olduğu için ) BMW çok pahalı yapacak bişi yok dl650 v strom gözdem ama oda pahalı
takmayın kafanızı don't mind.
dünyada kendisini bu kadar ispatlamış hangi motor bitmişki
Ülkemizde bu kültür yeni daha, benim gibi fanatik scooter cılar hariç, çok kişi geçecek enduroya Henüz işin başındayız, şu çinli ucuz scooterların işi bir bitsin, sıra gerçekten motorlar ile ilgili konuşmaya gelecek. Çinli scooter ları da sevdiğimi belirtmeliyim, yoksa bunca yıl göçer hayatı yaşamış ve pratik-kullanışlı herşeye Evet demil biz Türkler için adeta bir ihanet olur scooter:her ne yapımı olur ise olsun, effective, yararlı, öğretici, iyi bir makinedir ve hep öyle olmuştur
Poturdak
Allahım ya tartıştığınız şeye bakın, yau motora binin, gezin, tozun, zıplayın, hoplayın evde oturduğunuz için enduro mantığını bitiren sizsiniz asıl Türkiye'nin ne suçu var
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Ne hangi motora motor mu varki binip gidelim
bulsak iyi bişi alacağız da yok işde karar vermek zaten başlı balına dert
yau 200'lük Çin malı cross bile yeter gezmek istedikten sonra
Onur Yollarda
War o dediğinden ama artık kesmıyor
Büyük makina - daha uzun yol - daha başka yerler - daha çok gezmek - daha çok daha çok motosiklet
Biraz doğa biraz orman biraz dere biraz tepe epey asfalt = enduro
sen bilirmisin bu pegassoyu
yada bildiğin başka varmıdır fuara kalmadan alınabilecek tatmın edici bir motosiklet
"bu pegaso" derken? Hangi pegaso? İyi makinadır Pegaso
Enduro bitiriliyor demeyin ama kalkıp da
Onur Yollarda
bir gün tüm motorcular endurocu olacak endurocu bitmez dogar doguştan endurocuları bu topıge beklerim
istanbulmotoclub
valla forumdan edindiğim bilgilere göre
motoru f650 ile aynı (Rotax)
sanırım biraz daha küçük f650 den
ve tip olarak benim şahsi görüşüm eski kasa f650 den güzel
f650 gs ve transalpten çirkin
ancak 96/97 transalp f650 fiyatına 2002 2003 bulabiliyorsun
düşünülebilir gibi,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)