Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafikte Motorcunun Göze Batma Nedenleri Teori ve Tespitlerim..Neden Taciz Ediliyoruz

REKLAM ALANI
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    İzmirlilerden kesin bilen cıkar ben genelde İzmir-Aydın asfaltında sürüyorum şöyle kolayca 160'a cıkabilen bi motor olsa cok daha rahat ederdim bu yolda ,mesala önde kamyon gidiyo sollamaya kalksan kesin arkadan bi araba gelir sollama hakkının sadece onda oldugunu düşünerek yarım km onceden selektore başlar kac ulemm onumden dermişcesine :S ybr anca 110 yapıyo zati.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı 007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yetenek mi? Eğitim mi? Yolsa ikisi mi?

Kanka senin topiği unutmadık yav...Ben önce yetenek diyorum...Zamanla bun hissederek anlıyorsun zaten...Düşe kalka geze toza reflekslerin artar...Eğitim sosyete işi bu zamanlarda...Eğitimde neymiş abi allahaşkına...Türkiyedeki geçmişi nedir...Bu blinç oluşması 2-3 yıla dayanır...Sosyetenin ağır abilerine Honda aldırmak için kurulmuş bir uyanıklıkdı önceden...Sonra bizim garibanlarda katılmaya başladı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorun son yaptığı sürat çok önemli değildir önemli olan sabit olarak yapacağı max sürattir ...

mete daha dün motor hakkında bilgi istiyodun bugünlerde bakıyom baya bi atıp tutacak bilgiye ulaşmışsın ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Abi teknik bilgim yoktur...Büyük hacimden anlamam...Ama motor seçimi konusunda (küçük hacimler için) sağlam tezlerim... yaşanmış hikayelerim vardır...Çok iyi motor öneririm...Buda bir yetenek olsa gerek...

Konu birz farklı detaylara kayıyor ama Cıbır 125 kötü motor diyebilen (ısrarla)kaç kişi var bu sitede...Çin mallarını almayın deme cesaretini gösterebilen kaç üye vardır peki...Bunu kendine görev edinmiş tepki alma uğruna..Misyondan kastım bu...

Ha bu tarz teknik üslubu sitemizde BOY...SKULLHUNTER...vs arkadaşlar bilir ve kullanabilir...Onlar benim nazarımda gerçek tecrübeli insanlar...Yanlış anlamada sen ben biraz çerez kalırız bu konularda...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman AN 650 Executive
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teorim budur...Ne kadar dikkatlide olsan bir dangalak seni mutlaka bulur ve çarpar...yandan arkadan vs...

kaynak: resim eski forumlardan alıntıdır...
    Cüneyt Eralp

Motosikleti
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben boy skull falan bilemem ne kadar iyi motorcu ama geçen yaz ben sahilde telefonla birine piaggio ile ilgili bilgi verdim ...yaklaşık 30 dakika konuştuk kendisi ile motor hakkında ..bilmem o kişi hatırlarmı bu konuşmayıı..

Yani ilahi abi...Sana Pıaggo Lıberty 200 ü sormuştum...Bundan daha doğal ne olabilir ki...KAfamda hep soru işaretleri olmuştu...o dönemleri hatırlasana sen Aprılıanın parçayla alakalı sıkıntılarını anlatır dururdun...Aman İtalyan motorlardan kaçının vs derdin...hatırladınmı...Bende bunları hatırlattım sadece abi bak alıyom günah benden gitti diye arardım seni...

Bilmediğim motor hakkında danışmak hep tercihimdir...Almaya karar versemde mutlaka birilerini arar tasdiklemesini isterim...Yani hep öyle olur ya...Hep olumlu şeyler duymak ister insan ya...

Ve senin düşüncelerinede hep önem verdim...

007 harbi adına yakışan araştırmaları yapıyosun ha...

watercoloursun kulakları çınlasın...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Bilmediğim motor hakkında danışmak hep tercihimdir...
    aferin.
    mondi ve zongy hakkında sorup, aydınlanabilirsin.
    çekinme yani.
    tutarız elinden. yabanda bırakmayız...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Yani dedikk,i konuyu bulup çıkaralımda silinen mesajlarına kavuşssun...ama nerde ta 4. sayfaya düşmüş en son yazdığın konun...Harbiden hep geyik yapmışıs beee...Birazda faydalı konularda yazalım.....

Konu neydi??????
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aferin.
    mondi ve zongy hakkında sorup, aydınlanabilirsin.
    çekinme yani.
    tutarız elinden. yabanda bırakmayız...

Güldikencim sen bu Mondıalını 1500 ytl ye sat eşşekler gibi anırıcam...topik açıcam...valla bak...noter sözleşmeni siteye yükle konu dışında topiği açarım...

bir hata yaptın yoğurdu niye üfleyerek yemezsin be kardeşim...

alpcan artık ciddi topiklerde geyiğimizi yapıcaz...Demokrasilerde çare tükenmez...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güldikencim sen bu Mondıalını 1500 ytl ye sat eşşekler gibi anırıcam...topik açıcam...valla bak...noter sözleşmeni siteye yükle konu dışında topiği açarım...

bir hata yaptın yoğurdu niye üfleyerek yemezsin be kardeşim...

alpcan artık ciddi topiklerde geyiğimizi yapıcaz...Demokrasilerde çare tükenmez...
    Ne yani ciddi geyikmi olacağız????.......
    Sahi senin motor ne şu anda?

Az önce video seyrettim. Adanada yağmur yağmış. Motorcu arkadaş yavaşyavaş giderken taksici yandan çat diye geldi vurdu adama...Konuya çok güzel örnek bence.......
    http://www.youtube.com/v/F4aTK6SWcvY
    Baksanıza adama....Mete bu senin bahsettiğin adam diilmi taksici????
    bu sitede bir arkadaş yayınlamış ondan alıntı yaptım.....ismini hatırlamadım bu arada...

Bu arada avatarlar hereketli olmuyo dimi. Bir ara konusu açılmıştı da ordan geldi aklıma. Benimkide hareketli ama kıpırdamıyo...Hareketli avatar yasaklandıysa neden hala sayfalar geç açılıyo anlamıyorum.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı meto adlı üyeden alıntı
    bugün, mondi + nakit = 1991 model suzuki swift 1,0 GL aldım.

hadi bakalım tut sözünü...

belge silindi ...

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ne yani ciddi geyikmi olacağız????.......
    Sahi senin motor ne şu anda?

Az önce video seyrettim. Adanada yağmur yağmış. Motorcu arkadaş yavaşyavaş giderken taksici yandan çat diye geldi vurdu adama...Konuya çok güzel örnek bence.......
    http://www.youtube.com/v/F4aTK6SWcvY
    Baksanıza adama....Mete bu senin bahsettiğin adam diilmi taksici????
    bu sitede bir arkadaş yayınlamış ondan alıntı yaptım.....ismini hatırlamadım bu arada...

Bu arada avatarlar hereketli olmuyo dimi. Bir ara konusu açılmıştı da ordan geldi aklıma. Benimkide hareketli ama kıpırdamıyo...Hareketli avatar yasaklandıysa neden hala sayfalar geç açılıyo anlamıyorum.....

alpcan bizi kategorize eden geyikciler diye dışlayan ve Erhan abimizin aklına bu nifak tohumlarını atan moderatörlerimizi kınıyorum...biz yaparız yine geyiğimizi inceden her platformda...

abi geçen bir kaza topiği açmıştım ama o olay Pangaltıda burada gözümün önünde cereyan etti...

yemezleeeerrrr...ulan ben yılların kurduyum...iki kıçıkırık noter sözleşmesiylemi kandırııp attaya götüreceksin...

Motosikleti
    BMW F650FB
    ulen beee.
    yemedi...

ne makara yapacaktım varya..........

Motosikleti
    hah şöyle yola gel...

Yeminle bu işin içinde bizim Kapıcılar Kralı Eyongun parmağı yoksa Allah beni Çin malı motor sahibi yapsın...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler