Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

125cc racinglerin hangisini seçmeliyim ???

Motovento
    REKLAM ALANI
    samet_1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck 125_.........
    abı bıraz sport tıp ıstıyo arkadas anlıyonmu?senın motor saglam ona lfımız yok tabıkı ama cagıva dıyo baska bısı demıyo neyse artık bakıcaz bısıler
    Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kadavra450 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya ne cagivası en iyisi derbi paran varsa aprilia...
    Ho :RED
    H1 :KABUL

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Alıntı samet_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pekı kımsenın cagıva hakkında bılgısı yokmu?2 zamanlı bı motor bunun parcası bulunmyor bılıyorum arastırdıgıma gore cok eskılerden dukatının altında cıkan bı marka cagıva alıcagız hala dusunuyoruz gumruk cıkıslı bı makıne bu bılgısı olanvarsa yazsın zararın neresınden donsek kar dır olmasın.
    Cagiva nın türkiye distirbütöru ulubaşlar group diye bir firma. Bu firma cagivanın yanında Mv Agusta ve Husqvarna motorsikletleride getiriyor. Öyle dandik bir firma değil kanımca...

Ayrıca ikinci el alacaksan firma ile bir görüş , yetkili servisleri neredeyse öğren git bi göster.

Yok sıfır alacam diyorsan , yine showromlarına git , deneme sürüşü yap.

Mito 125 cc lerin içinde en kuvvetli olanı. Ben bi tane siyah mito gördüm bebek te abbas ın önünde. Genç bir sahibi vardı. biraz sohbet ettik. motorundan çok memnun olduğunu söylemişti.

Tabi bu tür motorları aldıysan ekonomik olarak biraz rahat olacaksın. Her türlü bakımını serviste yaptıracaksın. Öyle buzdolabı satan motorcular gibi köşe başlarında servis açtırmaz bu firmalar insanlara....

Benim kanımca 125 cc race kategorisinde ülkemizde servis konusunda sıkıntı yaşamayacağın marka Derby olur. Çünkü arkasında ferco motor mar.

Piaggio ve vespa da aynı firma tarafından Tr ye getiriliyor. Ve servisleri oldukça iyi. tabi ki parça fiyatlarıda sağlam...
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler