youtube den baktım da 165 e geliyo ondan sonra bayağı bi böğürüyo motor bilmem daha fazla basar mı ama 170 den yukarı çıkabileceğini sanmıyorum.youtube.com dan videolarına bakabilirsin
valla tefaratlısını kullanıcılarına sormalısın ama kullanıcı yorumlarına ve teknik verilerine dayanaraktan söylüyorum bayağı bir hoş motor.güney kore malıdır.ve avrupa da falan satışa sunulmuş ve çok beğenilmiştir.motor falan benim çok hoşuma gitti.param olsa alıcam hemen.senin yine de comet ve gt250r kullanıcılarına sorman daha sağlıklı olacaktır.sana daha geniş kapsamlı bilgi verirler
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
HYOSUNG GT 250 de 165 km/h vuruyo max yani aprilla ile aynı maxları
aprilia rs 125 185 kiloymuşYUH
http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=22661
bence şu 2007 cbr ı bekle.ondan sonra yap ne yapacaksan.pişman olma sonra
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Selam arkadaşlar,
3 ay once almis oldugum aprillia rs125 2006 model beyaz renk motorumu satmak istiyorum, sadece 1000 km de ve hicbir kazasi yada sorunu yok. İlgilenenler lutfen bana hasanavcibasi@yahoo.com dan mail atsınlar...
Tesekkurler
değiştirmeyeceğini düşünüyorsan ben de sana hyosung gt250r ı öneririm
hiç sıkıntı hissetmeden senelerce kullanacağın bir makina
ama son zamanlarda hyosung için yedek parça ve firma kaynaklı sorunlar raporlanmaya başladı
bu durumda cbr 125 daha iyi bir alternatif gibi gözüküyor
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Daha binmek nasip olmadı ama bence, ilk önce Hyosung'u zorla... Olmazsa CBR derim... Sadece yedek parça açısından söylüyorum... Gerisi keyfine kalmış...
"It is better to deserve honors and not have them than to have them and not deserve them."
Aprilia al kesinlikle ... O kategorinin kralıdır her yönüyle ve en güçlüsüdür
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Ama hayatımı o motora vereceğim diyor ve özellikle 125 istiyor. Bence aprilia almalı çok sağlam çok güzel motor .
İki zamanlı yaramaz diyen arkadaşlar motordan anlamıyorlar herhalde o kadar kötülüyorlar ki cbr125 daha iyi diye söyleyen var bunlara yorum yapmıyorum zaten.
Bana kalırsa ayrıca hyosungun kalitesi aprilia ile boy ölçüşemez ... Koreliler motoru sağlam yapıyorlar ama kaportayı tenekeden yapıyorlar
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
rs 125 derim başkada bişey demem.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Bence parası olan biri kesinlikle aprilia almalı
2 zamanlı motor ama 2 tane cbr çıkarır cebinden. Çok sağlam çok dayanıklı işçilik çok güzel ve en iyi dizayn ödülü üstüne 125cc kategorisinin tartışılmaz en çok şampiyon olan markası . cbr ile kıyaslanamaz bile bana kalırsa. Paran varsa bas parayı al apriliayı ama paran yoksa al cbr'i
Arkadaşlar Allahaşkına
Granajlı motordan başlangıç motoru olur mu?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Kesinlikle ve kesinlikle
Cbr125 veya Hyo 250
Rs 125'in biryerini kırsan ne yapacaksın? Ayrıca o motor kesinlikle pist motoru... Pazar günkü benim gibi dağlara çıkıp tepeden tepeye atlasan o motorla ne motor kalııır ne başka birşey.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Sayın Mete 23 Derbi GPR 125 i yakından görüp test etmek istiyorsan ve İstanbulda oturuyorsan Maslak Parkormanda yakından görüp test edebilirsin. Tabi birde A2 ehliyetin varsa .......
Bu arada 2007 Cbr 125'in dizaynı Rs125 ile eşdeğer bir dizayn oldu...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)