@olcan138 cargoya ver dostum onada razıyız sen deki bana özel mesaj yoluyla adres telefonunu yazan arkadaşlara gönderiyorum de oke
ama sakın @Skullhunter kardeş gibi yapma deyipte göndermezlik yapma bizimde gözümüz yolları beklemekten yorulmasın
@olcan138 cargoya ver dostum onada razıyız sen deki bana özel mesaj yoluyla adres telefonunu yazan arkadaşlara gönderiyorum de oke
ama sakın @Skullhunter kardeş gibi yapma deyipte göndermezlik yapma bizimde gözümüz yolları beklemekten yorulmasın
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bence arkadşlar profesyönelce bu konuyu ele ala bilir miyiz?daha özel1 amblem bence bu da buranın yıllardır belli 1 sticker ı ama konuyu prof lar ele alsın mesela ben gonulluyum mımarlık burosunda calısıorum 1 kac tane demo yaparız begenmezsek aynı kalırdaha ozel olmalı bence cvp beklıorum yada su ankı stıcker ı8n uzerıne de calısabılırız
yahu arkadaşlar, ben ikinci kez istedim skullhunter dan yine geldi. geçen sefer kargo istemiştim 2 gün içinde gelmişti ama bukez unutmuşum söylemeyi o da postaya vermiş uzun sürdü biraz ama yine geldi.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
bende istiyom bende bi t srht istedik biri ona gönderdi biri ona bari bunu alalım bende bende _DeMoN_
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@görkem bu senin yaptığına hawa atmak denir aaağ..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bathu, içime doğdu 3 vakte kadar sen de sticker sahibi olacaksın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
sticker'lerım bugun geldı skullhunter'a tesekkurler 3 adet yollamış sagolsun
burdan bir mukavele teşekkürlerimi sunarım
@olcan138 arkadaşıma ve @Skullhunter kardeşe ikiside eş zamanda geldi
saolun varolun Sinop sticker larına kavuştu. burdan bi parça armağan ediyorum
Moderatörlere : Bim bam bom çok şükür dostlar bizimde artık bir stickerımız var
elimizdeki eski korsan stickerlar imhaa edilmiştir
yahu dostlar..moskovaya sticer yokmu.... ayin 23 unde turkiyede olacagim..kimden sticer,tisort alabilirim..parasiyla tabii..istanbulda olan arkadaslar telefon veya adres verebilirlermi..yada 23 aralik ile 05 ocak arasi istanbul mt toplantisi varmi...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Tekirdağ'dan arkadaslar yada başka il ilçelerden bana sticker gönderebilecek varmı ?
Ben 20 tane alayım. Burada dağıtırım.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
arkadaşlar bende stıker istiyorum
pendik bölgesindeki arkadaşlarada ulaştıra bilirim....
haylaz_motorcu@hotmail.com msn ...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Valla ben siteye ilk üye olduğum zaman istemiştim sağolsun erhan bi (skullhunter) göndermişti 2 şer tane sonra fazla miktarda istedim tekrardan gönderdi bana 20-25 er tane olması lazımdı yani göndermemezlik yapmıyor zaten bana demişti elimde olanın hepsini gönderirim diye
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
bende ıstıyorum kendı ımkanlarımla yapmaya calsıtımm daha baskıdan gelemdıler bakalım sonuc nasıl olacak
DÜŞ PEŞİME....
msn den logonun orjinalini alın dijital baskıcıda folyoya bastırın
rica edin diğer işlerin arasına atsın fazla para yazmasın.
iç mekan bastırın üstüne koruyucu şeffaf folye kaplatın
azıcık bende çamura yatsam banada yollarmısınız
ama zaten sencere yollayıbta bana gelmezse sencerinkileri çalarım sorun olmaz
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)